Küllap vist ford ka midagi üritas. Miks muidu neil mootorid Rootsi testidel järjest maha surid. Ju siis ei tahtnud rakenduda miskid uuendused.Erkki kirjutas:See oli jah, ma kah vaatsin ja imestasin nagu oleks nende arendus seisma jäänud. Ps NZ pidi nende auto uuendused tulema ehk siis on ka miskit selles suunas tehtud. Tegelikult ikka nii kiiresti võtavad konkurendid jäürgi ja lähevad möööda
Rootsi ralli kolmas päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
http://www.lohua.net/kisaraportit/2004/ ... /index.php
Siin veel pilte Rootsist.
Siin veel pilte Rootsist.
Kasuta ikka turvavööd ka!
Eile oli jah oli VS abil näha, kuidas Ford oli alles 3s auto tippkiiruselt. Uus-Meremaal tuleb siis uuem versioon saab näha, kas saab kiirem olema. Subarul tuleb uus mudel juba Mehhiko teedele. Tuohino järgmine ralli tehasemeeskonna eest peaks olema Küprosel.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Mina ei tea, aga ma suhtun väga skeptiliselt nendesse VS lõikudesse. Montes oli üks lõik kus võrreldi uut 307 ja 206 möödunud aasta sooritust ja samas väideti, et 307 on samades tingimustes kiirem. Mind ajas selline võrdlus natuke muigama. Kuidas saab tagada samad tingimused erinevatel aastatel? Kes oli 206 roolis? Kui see oli Bosse, siis milline oli tookord võistlusolukord? Kas ta võitles veel võidu eest? Palju ta pingutas? jne... Ühesõnaga natuke rumal võrdlus.
2002. aastal oli VS abil tehtud üks võrdlus kus näitas, et Octavia mootor kiirendab sirge peal kõige paremini, no ma ei tea
Tähtis on ikka see, et Ford on jätkuvalt kiire katse aegades, seda VS-i ei tasu liiga tõsiselt võtta, minu arvates...
2002. aastal oli VS abil tehtud üks võrdlus kus näitas, et Octavia mootor kiirendab sirge peal kõige paremini, no ma ei tea

Tähtis on ikka see, et Ford on jätkuvalt kiire katse aegades, seda VS-i ei tasu liiga tõsiselt võtta, minu arvates...