Neste Rally Finland 2017 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Neste Rally Finland 2017 Day 2
Kellelgi sellest videot ei ole kui neuvillel katse ajal telefon autos lendu läheb?
Nõus. Mulle ka meeldib! Ja ega Klaariligi viga pole! Ja noh ETV pildi kvaliteet ka, fantastiline!Divine kirjutas:Niinemäel on varjatud talent? Jumala hästi kommenteerib.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Tarmo klaar on küll väga normaalne võrreldes praeguste mölisejategaKidrA kirjutas:Oh jummel, kas ma pean tõesti ETV2 peal tõesti Tarmo Klaari kuulama. Mul on juba aastakümneid tagasi halvad kogemused tema F1 kommenteerimisest, kus pidi lihtsalt soome kanali peale ümber keerama, sest see jutt oli täiesti seosetu, mi seltsimehed seal stuudios rääkisid ja muidugi sõitjad aeti ka sõidu jooksul 20 korda segamini ja mitte üks neist, vaid mõlemad.
Mads tegi vist rekordlennu live pildi järgi, gramm alla 55m tundus
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Rekord on 57 Märtini pooltCTR kirjutas:Mads tegi vist rekordlennu live pildi järgi, gramm alla 55m tundus
sel rallil*rally11 kirjutas:Rekord on 57 Märtini pooltCTR kirjutas:Mads tegi vist rekordlennu live pildi järgi, gramm alla 55m tundus
e: muidu ok, aga üks asi häirib kõrva.. Klaar räägib maantee ja maantee..

Normaalsest on asi väga kaugel kui räägitakse nagu lastele.snakeplissken kirjutas:Tarmo klaar on küll väga normaalne võrreldes praeguste mölisejategaKidrA kirjutas:Oh jummel, kas ma pean tõesti ETV2 peal tõesti Tarmo Klaari kuulama. Mul on juba aastakümneid tagasi halvad kogemused tema F1 kommenteerimisest, kus pidi lihtsalt soome kanali peale ümber keerama, sest see jutt oli täiesti seosetu, mi seltsimehed seal stuudios rääkisid ja muidugi sõitjad aeti ka sõidu jooksul 20 korda segamini ja mitte üks neist, vaid mõlemad.
Mõned räägivad siis kui on midagi rääkkida, teised räägivad lihtsalt rääkimise pärast.
Eks oleneb ka inimestest, mõndadele kindlasti meeldib, kui jutt koguaeg käib, olgugi et on möla, teised soovivad vaid vajaliku informatsiooni.
http://sport.err.ee/610033/video-thierr ... -vahtimistRalliäss1 kirjutas:Kellelgi sellest videot ei ole kui neuvillel katse ajal telefon autos lendu läheb?
Ostberg muidu enne katset raadiointervjuus spetsiaalselt ütles, et tahab kaugele hüpata. Kui punkte enam ei saa, siis võib ju muule keskenduda.