Neste Rally Finland 2017 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Neste Rally Finland 2017 Day 1
Hard to find motivation??? Mingi mees on eriti ära tõusnud vist:D Ma saan aru kui Loeb sellist juttu ajaks:)
Tuleb see ralli sõitmine ära jätta, kui motivatsiooni poleASK kirjutas:Hard to find motivation??? Mingi mees on eriti ära tõusnud vist:D Ma saan aru kui Loeb sellist juttu ajaks:)

Kui sul on kiirust esikohale sõita aga oled asja lootusetult ära käkkinud, siis ei ole lihtne motti leida. Pole ju keeruline mõista kui EQ-tase vähegi võimaldab ....Siksikunn kirjutas:Tuleb see ralli sõitmine ära jätta, kui motivatsiooni poleASK kirjutas:Hard to find motivation??? Mingi mees on eriti ära tõusnud vist:D Ma saan aru kui Loeb sellist juttu ajaks:)
Sa päevotsa mingit pas*a pildunud siin, saad mingit rahuldust sellest? Tundub, et sa oled väga rallikauge inimene kui mitte mõhkugi asjadest aru ei saa... Sellistel hetkedel on häbi olla eestlane, kaasmaalased ei suuda asja adekvaatselt võtta.ASK kirjutas:Hard to find motivation??? Mingi mees on eriti ära tõusnud vist:D Ma saan aru kui Loeb sellist juttu ajaks:)
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
Või kuskilt lasti delfi-taunid lahti ja maanduti rallifoorum.ee'sraig0 kirjutas:Annab tunda, et lasteaiad on suvepuhkusel.
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
Selline suhtumine on heajanpoiss kirjutas:Mis põete, Täna püüab Sordo kinni, homme õhtuks top 3.s

-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Tänaku aeg oli ju tegelikult vägagi korralik. Küll ta veel tõuseb.
-
Loodan, et Sordo püüdmine tekitab Otis varsti motivatsiooni ja siis algab "lõikuspidu" 

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- IV järgu kommentaator
Tegelikult igas arvamuses natuke tõde. Ainult võite taga ajades ei pruugi meistriks tulla. Ennegi 2-3 kohtadega meistriks tuldud. On küll natuke selline liiga kiirustamise olek. Need võidud( olematud)ei ole ülemuslikud. Pole Latvala veel täispunkte saanud siit ja Neuville ka omas mullis siin , Ogier suht nulli peal. Natuke tagasi vaadates oleks olukord Otti jaoks palju parem, ilma max kohta taga ajades.Lärri kirjutas:Kui sul on kiirust esikohale sõita aga oled asja lootusetult ära käkkinud, siis ei ole lihtne motti leida. Pole ju keeruline mõista kui EQ-tase vähegi võimaldab ....Siksikunn kirjutas:Tuleb see ralli sõitmine ära jätta, kui motivatsiooni poleASK kirjutas:Hard to find motivation??? Mingi mees on eriti ära tõusnud vist:D Ma saan aru kui Loeb sellist juttu ajaks:)
Mine tuuluta väheke! Ma saan aru, et päev on pingeline olnud.Janarr kirjutas:Sa päevotsa mingit pas*a pildunud siin, saad mingit rahuldust sellest? Tundub, et sa oled väga rallikauge inimene kui mitte mõhkugi asjadest aru ei saa... Sellistel hetkedel on häbi olla eestlane, kaasmaalased ei suuda asja adekvaatselt võtta.ASK kirjutas:Hard to find motivation??? Mingi mees on eriti ära tõusnud vist:D Ma saan aru kui Loeb sellist juttu ajaks:)
Ma isegi ei lasku sinu tasemele, et vaidlema hakata. Jälgi rallit delfinaator ja ole mõnus edasiASK kirjutas:Mine tuuluta väheke! Ma saan aru, et päev on pingeline olnud.Janarr kirjutas:Sa päevotsa mingit pas*a pildunud siin, saad mingit rahuldust sellest? Tundub, et sa oled väga rallikauge inimene kui mitte mõhkugi asjadest aru ei saa... Sellistel hetkedel on häbi olla eestlane, kaasmaalased ei suuda asja adekvaatselt võtta.ASK kirjutas:Hard to find motivation??? Mingi mees on eriti ära tõusnud vist:D Ma saan aru kui Loeb sellist juttu ajaks:)

Lankamaa läbi aastate katse olnud, kus midagi on juhtunud. kaotussekundid ka tavalisest suuremad.
-
Pikk katse siit peab võimalikult palju Sordolt tagasi küsima. Ja esimene splitt on palju lubav
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
-
Sordolt 6,3 tagasi
Fordid pedaali üles leidnud vist. Evans veel kiirem 0.8..
-
ott võrreldes sordoga 15,9