Oti auto küljekaamera järgi vaadates oli minu meelest see valli puudutus küll väga minimaalne, pigem tundus nagu esiotsa võttis kinni, kas väliskurvis olev sügav veelomp vms.
blizzard kirjutas:Oti auto küljekaamera järgi vaadates oli minu meelest see valli puudutus küll väga minimaalne, pigem tundus nagu esiotsa võttis kinni, kas väliskurvis olev sügav veelomp vms.
eelmisel lehel onboard olemas, tõmbabki veelomp esiosa ära
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Suninen on kõva. Tüüp on oma esimesel rallil 6. kohaga finishis ja pettunud enda esituses. Sellest vennast saab varsti Neuville, Ogieri ja Tänaku õudusunenägu : )
>
0
Viimati muutis KidrA, 02 Juul 2017, 13:00, muudetud 1 kord kokku.
blizzard kirjutas:Oti auto küljekaamera järgi vaadates oli minu meelest see valli puudutus küll väga minimaalne, pigem tundus nagu esiotsa võttis kinni, kas väliskurvis olev sügav veelomp vms.
nsa kirjutas:See tänane pushimine kõige targem just ei olnud, 2. koha punktid on palju paremad, kui katkestamine.
Ei saa aru, miks sellised otsused langetatakse, et nii suured riskid võtta.
Absoluutselt ei ole nõus. Ott tegi kõik õigesti. Kuna Hyundai on niivõrd palju parem auto, vaata kuidas Ogier selle saaniga maadleb. Kogu laupäeva ja pühapäeva ta ei olnud pühimõtteliselt mitte kusagil ja sõitis nagu WRC2 autoga, võrreldes Tänakuga. Ei tahaks uskuda et ta eelmise aasta jõulude ajal niivõrd palju veini jõi et paari kuuga igasuguse sõiduoskuse minetas. Selleks et Neuvillega võidelda pidigi riski võtma ja seekord läks siis nii. Muidugi on kahju aga selline on ralli. Mul oli tegelikult terve nädalavahetuse selline imelik tunne sees et midagi läheb ikkagi *****, kaks võitu järjest võtta oleks olnud juba liiga ulme.
PS ma hakkan nüüd olümpiamängudeks treenima ja loodan seal hõbemedali saavutada, sest kuld oleks ilmselgelt ebareaalne!
SS21 Ott ees startinute onboard vaadates mõtlesin, et kui ta selle katse tuleb lõpuni puhtalt, siis ta lõpetab ralli vähemalt 2. kohal ka.
Kas Oti eksimus tuli peale SS21 2. spliti? Kui nii, siis Neuville oleks selle katsega vist ikkagi oma teed läinud...
Teise läbimise järel on näha, et Oti eksimus tuli vahetult enne SS21 2. spliti.