ORLEN Rally Poland 2017 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Re: ORLEN Rally Poland 2017 Day 2
Kas nüüd Neuville kaitsjad võtavad sõnad tagasi?
Ülbe kukk on, muud midagi!!!
kui ei ole võetakse Evansilt ära.Timur_P kirjutas:Ott kaotas vähem kui ma kartsin. Üks katse veel vaja üle elada, siis saab hooldusesse. Loodetavasti on tiimil varu tiib olemas.
-
Ei taha uskuda, et tiimil varutiiba pole ja Ott peaks ka homme vigase autoga sõitmaTimur_P kirjutas:Ott kaotas vähem kui ma kartsin. Üks katse veel vaja üle elada, siis saab hooldusesse. Loodetavasti on tiimil varu tiib olemas.

Diagnoos- Rallisõltlane
Kindlasti on, ja vana tiib leitakse ka raudselt ülesse.Burns kirjutas:Ei taha uskuda, et tiimil varutiiba pole ja Ott peaks ka homme vigase autoga sõitmaTimur_P kirjutas:Ott kaotas vähem kui ma kartsin. Üks katse veel vaja üle elada, siis saab hooldusesse. Loodetavasti on tiimil varu tiib olemas.
-
- Rallifoorum 24/7
Küll see tiib külge saab. Tõenäoliselt uus. Neuville on vaja maale tuua.

Viimati muutis -huviline2-, 01 Juul 2017, 18:29, muudetud 1 kord kokku.
Seekord võetakse se tiib kasvõi Ogilt ära kui vaja sest Ott sõidab ikkagi võidupeale 

Või arvab, et kogu ralli kulgeb ümber tema naba.janpoiss kirjutas:eks Neuville vaatab asja oma mätta otsast...
-
- Rallifoorum 24/7
täiesti sõnatu siiani....mida peformance selle autoga. kõik on veel lahtine.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
Lõpuks ometi saate aru milline piripill see Neuville on
alles nüüd!!!

Ei no aga mis mõttes siiski? Ta ei olnud liider, kuni Ott tiiva kaotas ja sai liidriks Oti ebaõnne tõttu. Siis nagu ei tasuks iniseda ülemäära. Või noh, võinuks pigem meenutama (74. korda), et ma pidanuks tegelikult eelmise ralli ka võitmajanpoiss kirjutas:eks Neuville vaatab asja oma mätta otsast...

-
- IV järgu kommentaator
atu kirjutas:Eks ta sõitis ikka vihaga
- Manused
-
- mmkko.JPG (21.43 KiB) Vaadatud 3290 korda
Unusta ära. Ogieri masina küljest ei veõeta midagi. See võiks juhtuda ainult üle Hr. W laiba. Pigem jääb tiivast ilma Suninen või Evans.Hr Andrus kirjutas:Seekord võetakse se tiib kasvõi Ogilt ära kui vaja sest Ott sõidab ikkagi võidupeale
-
- I järgu kommentaator
Ja sina oled hästi äge säga.... sama ülbe kukk nagu tema sel juhul, kukkedele teised kuked ei meeldi ja see käib kõigi teie vihkajate kohta.tugitoolifänn kirjutas:Kas nüüd Neuville kaitsjad võtavad sõnad tagasi?
Naudiks vahepeal rallit ja saaks aru et võitluses vahest tunded laes ja kõik pole head kaotajad!
Östbergilt võetakse.Timur_P kirjutas:Unusta ära. Ogieri masina küljest ei veõeta midagi. See võiks juhtuda ainult üle Hr. W laiba. Pigem jääb tiivast ilma Suninen või Evans.Hr Andrus kirjutas:Seekord võetakse se tiib kasvõi Ogilt ära kui vaja sest Ott sõidab ikkagi võidupeale

Ma koguaeg rääkinud, et teatud vennad seal sarjas on nagu on, kivirahe alla igakord sattunud.tugitoolifänn kirjutas:Lõpuks ometi saate aru milline piripill see Neuville on![]()
alles nüüd!!!