Üks asi on öelda "võitleksin esikoha eest" teine asi on öelda "ma oleksin liider".nsa kirjutas:minu arvamus on teine, kas sellepärast peab kohe "vait olema"?soca kirjutas:Ole vait, Ott pole kunagi olnud selline ja see pilt pole huumoriga kui võtta arvesse tema katselopu kommentaare.
Ütlen endiselt, ära hellitatud. Ütles ka eilses päeva kokkuvõttes et Hyundai paistab ainult täna temale parim auto see hooaeg ning tegi tiimikaaslaseid maha.
Eks igal ühel oma arvamus, minul on selline.
Aitäh
Ott on korduvalt väga salvavalt nii auto kui ka rehvide kohta ennast väljendanud ja olen enam kui kindel, et ta on pärast tehniliste probleemide tõttu koha kaotamist, maininud et ilma probleemidetta võitleks ta võidu peale. Kõikidel on oma viis enese väljendamiseks ja pole teised kaa väga viisakad vahest kui tuju halb. Ott on korduvalt näiteks lihtsalt "what" hüüdnud kui katse lõpus temalt midagi küsitakse ja tal tuju halb.
Ma ei tea palju sa Neuville kodusest olukorrast tead, et sa nii kindel, et ära hellitatud.
Rally Italia Sardegna 2017 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Italia Sardegna 2017 Day 2
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kasutaja Lithium oskab ehk asja kommenteerida?viplala kirjutas:ERR spordiuudistes Tänak ütles, et meeskonna "survel" läks pärastlõunastele katsetele 5 rehviga ja see tasus ennast ära. Auto oli palju paremini käitunud ja tulid ka katsevõidud.

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Väike parandus siis:Trw kirjutas:Kasutaja Lithium oskab ehk asja kommenteerida?viplala kirjutas:ERR spordiuudistes Tänak ütles, et meeskonna "survel" läks pärastlõunastele katsetele 5 rehviga ja see tasus ennast ära. Auto oli palju paremini käitunud ja tulid ka katsevõidud.
ERR spordiuudistes Tänak ütles, et Lithiumi "survel" läks pärastlõunastele katsetele 5 rehviga ja see tasus ennast ära.

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Nõus. Kes ei näinud pressikat siis selle leiate siit https://www.facebook.com/RallyItaliaSar ... ED&fref=nf
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Latvala aega siis ei kärbita?
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
-
- Kontakt:
Pressikal Neuville küll mainis, et ta ikka nagu peaks juhtima, aga samas ütles, et loodab, et Ott saab homme oma esimese võidu kirja 

krt, hea vaadata ikka Oti ja Jari mõnusat läbisaamist 
jutust oli aru saada, et väga pushima ei lähe, aga natuke hoiab pinget peal ikka Otil, et see tuleb mõlemale kasuks äkki..

jutust oli aru saada, et väga pushima ei lähe, aga natuke hoiab pinget peal ikka Otil, et see tuleb mõlemale kasuks äkki..
Keegi paukus siin hommikul hullu moodi...Ei mäleta kes,aga andsin nõu rahuneda ja õue minna.Võtsin iseenda sõnu kuulda ja läksin loodusesse-jube lahe ja värskendav oli.Õhtul ralliuudistega tutvudes oli nähtu justkui kirss tordil päeva lõpuks!
Mis ma öelda tahan?Teik it iisi rahvas!Mis te närvate ja paugute
Öelgu Neuville või Ott või keegi kolmas mis iganes-need on hetke emotsioonid.Kõik nad on super tasemel mehed ja teevad oma tööd hästi.Rahu,ainult rahu!Ja pöidlad pihus homsele päevale vastu 
Mis ma öelda tahan?Teik it iisi rahvas!Mis te närvate ja paugute

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Mõtlesin samamoodi nagu Malcolm no haha.. kui aus olla siis ju mõistlik..Silk kirjutas:Väike parandus siis:Trw kirjutas:Kasutaja Lithium oskab ehk asja kommenteerida?viplala kirjutas:ERR spordiuudistes Tänak ütles, et meeskonna "survel" läks pärastlõunastele katsetele 5 rehviga ja see tasus ennast ära. Auto oli palju paremini käitunud ja tulid ka katsevõidud.
ERR spordiuudistes Tänak ütles, et Lithiumi "survel" läks pärastlõunastele katsetele 5 rehviga ja see tasus ennast ära.
Igatahes, täna oli hea päev, äratuskell on homseks pandud ja täna ei tohi palju võtta.. jätame selle homseks..

Söörlöne!
-
- I järgu kommentaator
Väga tobe väike viga ikka Paddoni poolt. Onboard on plussis üleval.
-
- Kontakt:
Kilomeetreid on nii vähe, et sõiduga pole enam reaalne Oti püüdmineCTR kirjutas:krt, hea vaadata ikka Oti ja Jari mõnusat läbisaamist
onboardi pealt vaadates ei oleks küll arvanud, et Paddoni autol selline vigastus tekib.. ja kas ma vaatasin vale kohta v mis, aga ma ei leidnud seda, kus Ott väidetavalt heinapallile pihta pani(nagu raadios öeldi)
Kõndisin stardist selle kohani kus Paddon eksis ja tulin tagasi 1. Vasakkurvi
Kohapealt vaadates ei tundunud see üldse kaval koht olema. Aga pm oli see ka 1. Kurv stardist kuhu tuli pidurdada.
Ise pakkunuks vea kohaks stardile järgnevat vasakkurvi kus näiteks Sordo päris laialt lasi.
Kohapealt vaadates ei tundunud see üldse kaval koht olema. Aga pm oli see ka 1. Kurv stardist kuhu tuli pidurdada.
Ise pakkunuks vea kohaks stardile järgnevat vasakkurvi kus näiteks Sordo päris laialt lasi.