Raiko kirjutas:Mina loen M-Sport pressikast välja, et Evans läheb pushima, Ott ja Ogier kindlustama (meeskondlike punktide pärast siis)
Wilson: "“As we’ve seen in previous years, anything can happen on the final day in Argentina. But we’re in a strong position. With Ott in third and Sébastien in fourth, we have a good reserve for the manufacturers’ championship so Elfyn can give it everything tomorrow.”"
WIlsoni sõnade järgi jah aga Ott tundub teisiti mõtlevat
Eks esimene El Condori läbimine näitab ära mis saama hakkab. Loodan ka et Ott ei lähe hullu panema, Evans ja Neuville annavad nagunii kuuma ja mul on tunne et üks neist ka eksib ja tõenäoliselt on see Evans. Eile juba juhtus tal omajagu asju. Neuvillel ka kogemust rohkem sellistest olukordadest.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
renxrw kirjutas:Miks sellist jama välja mõelda üldse ? Kui oleks tädil ...
Välja mõelda? Kui oleks tädil ..., siis jookseks su "mõttelised" poolused kokku - vastaks ma sellele.
I. hüpoteetiliselt on selline olukord täiesti võimalik
II. on selline olukord täiesti reaalne (sellek pole erilist fantaasia/mõtlemise võimet tarvis)
III. kui ajud pehmed, siis tasub vältida põrkamist
Kuna ralli veel ei käi siis kiidan Milori postituse heaks ja humoorikaks!
Rallis aga olen kindel, et härra Ogier ei lähe siin küll midagi kindlustama, sama arvan ka Neuville kohta.
Evans vast ka ikka pingutab aga mis sellest välja tuleb näeme alles pealelõunat.
pushima läheb kindlasti Neuville, võibolla ka päeva esimesel ka Ott ja Ogier aga kui kõik neli esimest pushima lähevad siis kõik neli lõpuni ei tule ka
Ta ju ütles, et 20 sekundit ei ole nendel katsetel suur vahe (eelmine aasta ju võitis El Condori 1. läbimisel, teisel lõhkus rehvi). Kas see arukas on, ei tea, aga vast joppab.
2016.a enne samasid katseid olid Paddoni edu Ogieri ees 29,8s. Peale SS16 ja SS17 oli vahe 2,6s. Viimasel Paddon küll pani hullu ja võitis 14,3s ralli, aga vahed saab väiksemaks sõita küll. Eelmine aasta muidugi oli SS16 paks udu ja sealt tulid ka vast suuremad vahed.
Michelin MotorsportVerified account @Michelin_Sport 7m7 minutes ago
More
#Tyre info: all Michelin @OfficialWRC drivers with 5 Michelin LTX Force S5 for the final day of @rallyargentina
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
WRC-sari on tagasi Ameerikas kui hooaja viies etapp sõidetakse Argentinas. Ott Tänak on Argentinas võistlemas viiendat korda, varasemalt on parimaks jäänud kümnes koht. Neli esimest MM-etappi on võitnud erinevad sõitjad ja võit on olemas ka kõikidel meeskondadel. ETV Rallistuudios näeb otseülekannet Power Stage’st ja ka ralli kõige põnevamaid hetki. Kommenteerivad Karl Mihkel Eller ja Margus Kiiver.
Ennustaks ka ... Neuville saab sõiduga Evansi kätte, Neuville väljasõit pole välistatud, Otil läheb Evansi püüdmisega raskeks. Ühesõnaga kõik on lahtine ja võimalik