Lõuna naabrite avastus retk rootsi on küll raske peale tänast esimest katset. Need käivad vist katsetelt piima toomas.
58. 91 Aldis VILCÃNS (LAT) Subaru Impreza WRX STI +50:23.4
DTM-is hetkel siiski kõik autod tagaveoga,seal nelikvedu keelatud. Aga tal on varasemast ajast tublisti kogemusi kohalikelt rallidelt ja minu teada (mitme erineva Saksa netiväljaande andmeil) vähemalt veel mõnda aega tagasi oli tema elukaaslane Tina Thörner.
veteran kirjutas:
mrali kirjutas:Ka eelmise katse järel oli N-rühma tegelik liider mitte Paasonen,vaid hoopis DTM-i staar Ekström.
No tal ju lihtne ümber lülituda,sealne Audi tal ka neliveoga
tommi kirjutas:no sidur peaks nagu oluline olema kohapealt startides, muul ajal selle vajutamisega tingitud probleemid vist eriti olulised pole... a kui mäletate siis olid märtinil siduriprobleemid ka EOS rallil
Sidurit on vaja ikka kogu aeg, lihtsalt siduripedaali ei pea rohkem vajutama kui ainult kohalt ära minnes.
A number of stage times recorded for this stage are in question, particularly that for car 14 - Daniel Carlsson. Therefore in order to more accurately reflect the results from this stage Carlssons time has been removed by WRN until an official clarification is available.
"Lätivärk":)
>
0
Viimati muutis Kristo, 07 Veebr 2004, 11:01, muudetud 1 kord kokku.
Ekström jah N-rühma arvestuses liider, kuid PWRC-s on esimene ja kindel liider Paasonen. Mattias sõitis 98 a ringrada Rootsis Fordi meeskonnas koos Stiq Blombqvistiga. Olin ma nendel STCC võistlustel kaasas siit Eesti meekonnaga ja oli juba siis näha, et Ekström on raske jalaga mees. Seda on ta tõestanud DTM is ja kiiret sõitu näitab ta hetkel ka Rootsi lumistel, kuid kodustel teedel.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Veel Lätist rääkides. Ka tänavu talvel Lõuna-Eesti lumistel teedel kihutanud Läti piloot Vilcans sõidab Rootsis täiesti rahuldavalt. Ainult 51 ja pool minutit Markkost maas ja igati austusväärne 56. koht hetkel
xaus kirjutas:Veel Lätist rääkides. Ka tänavu talvel Lõuna-Eesti lumistel teedel kihutanud Läti piloot Vilcans sõidab Rootsis täiesti rahuldavalt. Ainult 51 ja pool tundi Markkost maas ja igati austusväärne 56. koht hetkel