SS9Media Luna 127.42km16.33 SS10Lajas de Oro 138.31km18.01 SS11El Brinco 1[LIVE WRC Plus & Red Bull TV]10.09km19.08 SS12Media Luna 227.42km22.16 SS13Lajas de Oro 238.31km23.49 SS14 El Brinco 210.09km00.37 SS15Super Special Autódromo de León 3 2.30km01.47 SS16Super Special Autódromo de León 42.30km01.52 SS17Street Stage Feria de León1.33km05.05
“Ott had a great start to the rally in Mexico City yesterday evening. He might be 30 seconds off the podium this evening, but if you know Ott, and if you know Rally Mexico, then you’ll know not to discount him!
M.Wilson
>
0
Selle katse jaoks oli tõeliselt karvaseid mune vaja....
Loodame jah et see auto täna ei jama ja saab korralikult paugutada. Neuville pole tõesti väga kaugel A see mees pole ka kõige kergem pähkel. Oti stardikoht väga hea minu meelest.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
"Nii kaua kui auto töötab, on juba hea, ma arvan. Teeme selle auto seadistuse selliseks, nagu ta olema peab ja loodame, et keegi midagi ära ei käperda, siis vast on juba okei
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Mistral kirjutas:Aga mis siis Sordo st sai stardib ju peale Neuvillet. Selline tunne, et ei jätka superrallys vaid tavaliselt.
Järgmise päeva stardilist läheb lukku ennem mikihiire katseid. See on alati nii olnud.
Huvitav ma seda ei teadnud. Kuid samas Paddon, kes ju koha kaotas Otile miki ajal on küll asetatud vastavalt kohale. Võibolla ma saan sellest süsteemist valesti aru aga selleks ju foorum ongi kus saab vastuse.
>
0
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
"Nii kaua kui auto töötab, on juba hea, ma arvan. Teeme selle auto seadistuse selliseks, nagu ta olema peab ja loodame, et keegi midagi ära ei käperda, siis vast on juba okei
Mistral kirjutas:Aga mis siis Sordo st sai stardib ju peale Neuvillet. Selline tunne, et ei jätka superrallys vaid tavaliselt.
Järgmise päeva stardilist läheb lukku ennem mikihiire katseid. See on alati nii olnud.
Huvitav ma seda ei teadnud. Kuid samas Paddon, kes ju koha kaotas Otile miki ajal on küll asetatud vastavalt kohale. Võibolla ma saan sellest süsteemist valesti aru aga selleks ju foorum ongi kus saab vastuse.
Paddon ei kasuta Rally2 süsteemi. Krt ma ka ei tea enam.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi