kas see on järelvaadatav ka?Mirko kirjutas:Red Bull TV pealt hakkas päeva kokkuvõte
Rally Sweden 2017 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Re: Rally Sweden 2017 Day 2
Jah, praegu saab vaadata nii otse kui ka juba järelvaatamist.snakeplissken kirjutas:kas see on järelvaadatav ka?Mirko kirjutas:Red Bull TV pealt hakkas päeva kokkuvõte
https://www.redbull.tv/live/AP-1Q84GQUR ... ampionship
M-Spordi kokkuvõte
http://www.m-sport.co.uk/m-sport-news/f ... en-victory
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
YLE veebilehelt
Latvala: Jos podiumilla ollaan ylipäänsä, niin se on hieno tulos. Ei se nyt katastrofi ole, jos Tänak menee ohi. Ogierikin yrittää varmasti huomenna vielä hehkuttaa, joten kyllä tässä saa tehdä töitä loppuun asti.
Ehk siis lühidalt, poodium on oluline ja see pole veel katastroof, kui Tänak mööda läheb.
Latvala: Jos podiumilla ollaan ylipäänsä, niin se on hieno tulos. Ei se nyt katastrofi ole, jos Tänak menee ohi. Ogierikin yrittää varmasti huomenna vielä hehkuttaa, joten kyllä tässä saa tehdä töitä loppuun asti.
Ehk siis lühidalt, poodium on oluline ja see pole veel katastroof, kui Tänak mööda läheb.
Sama jutt liikuvas pildis:viplala kirjutas:YLE veebilehelt
https://twitter.com/JariMattiWRC/status ... 4280289281
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
http://www.iltasanomat.fi/ralli/art-2000005084670.html
no sommid on igatahes juba suht kindlad et Tänak võidab...
Võib olla aga mitte selles artiklis igatahesteine_riiul kirjutas:http://www.iltasanomat.fi/ralli/art-2000005084670.html

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Natuke huvitavat infot Rootsi ja Monte ralli võrdluses
2017 top 3 stage times as an indicator of relative performance of the new #WRC cars

2017 top 3 stage times as an indicator of relative performance of the new #WRC cars

-
- Rallifoorum 24/7
taavisev kirjutas:https://youtu.be/8qNRJkp-JWU
Pressikas
tänud mees! kõigil hea tuju, viimane küsimus hea

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Kontakt:
Super! Kuidas need wrc mehed ametlikult seda ei näita ...soca kirjutas:taavisev kirjutas:https://youtu.be/8qNRJkp-JWU
Pressikas
tänud mees! kõigil hea tuju, viimane küsimus hea
Vastus ka ilusti olemas seal, kas mingeid tiimikorraldusi homme tuleb. Ei tule ..
-
- Rallifoorum 24/7

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Mina arvasin reedese päeva järel, et võit ei ole enam võimalik. Ma ei uskunud, et Neulille kaks rallit järjest kindlalt liidrikohalt ära käkerdab.raulito kirjutas:Peale mitmendat katset eile hommikul siin nüüd keegi halas et võit pole võimalik enam?
Mis Oti võitu puutub, siis ma endiselt ei usu seda. Lavala on see aasta märksa enesekindlam ja sõitnud kirelt, ning ilma suuremate vigadeta. Lisaks ei tasu ka Ogieri unustada.
E. Latvala jutt, et ta läheb sõitma kindlapeale ja ei kurvasta, kui Ott mööda läheb, ajas isegi mu vanaema vana ksassi naerma. Seda juttu võib rääkida ajakirjanikele aga kui kiiver pähe pannakse, sitten mennään eika meinata.

-
- I järgu kommentaator
Kui nyyd vaadata, mis sai minu poolt öeldud reedel kui kaotust oli ca 50 sekki Neuvillele - puhta sõiduga Ott võidu nimel ei konkureeri. Mis seal valesti on? Hetkeseisu on võimaldanud Neuville off eilsel katselTimur_P kirjutas:Mina arvasin reedese päeva järel, et võit ei ole enam võimalik. Ma ei uskunud, et Neulille kaks rallit järjest kindlalt liidrikohalt ära käkerdab.raulito kirjutas:Peale mitmendat katset eile hommikul siin nüüd keegi halas et võit pole võimalik enam?
Mis Oti võitu puutub, siis ma endiselt ei usu seda. Lavala on see aasta märksa enesekindlam ja sõitnud kirelt, ning ilma suuremate vigadeta. Lisaks ei tasu ka Ogieri unustada.
E. Latvala jutt, et ta läheb sõitma kindlapeale ja ei kurvasta, kui Ott mööda läheb, ajas isegi mu vanaema vana ksassi naerma. Seda juttu võib rääkida ajakirjanikele aga kui kiiver pähe pannakse, sitten mennään eika meinata.
Tead ära hädalda nii palju, ole õnnelik, et jagatakse asju, kui sulle nii ei sobi siis ära vaata, keegi ei käsi sul seda linki klikkida.viplala kirjutas:Kui raske on juurde kirjutada, mis siin lingil peaks olema?????MartinMK kirjutas:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1616816435
Väljas külmakäes telefonis tõesti ei viitsi muud trükkida
-
Olgem ausad. Me ei saa jääda lootma ainult sellele, et esimesed kindlasti katkestavad. Tahad olla konkurentsis, siis peab seda olema juba esimesest SS-st peale. Selline suhtumine, et peale esimest päeva on vahe 1 min ja see on OK, sest ralli pole veel läbi ja keegi kindlasti katkestab on minu arvates haige ja nõrk. Sõjas saavutatakse võit lahinguga, mitte ei jääda ootama vastase lihtsat alistumist.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
Kui auto ja stardipositsioon ei võimalda paremat, samas annab teistele eelise, siis millest me räägime? Kas nüüd just katkestamist oodata, kuigi ka see on tavaline rallielement olnud juba aegade algusest ning mõjutanud ka aasta lõpptulemust. Ralli lihtsalt ei lõppe enne lõpukaart ja sinna peab jõudma.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Jah, Jari teeb ka väga head sõitu ja on tubli olnud, loodame, et ei katkesta või ei eksi ja Otile esikohta ei anna.KidrA kirjutas:Uskumatu. Just kiitsin tüüpi taevani. : D
Peaksin vist tihedamini Tänaku konkurente kiitma hakkama, järsku on asjal mingi seos...

Söörlöne!
-
- I järgu kommentaator
elchukakabra kirjutas:Kui nyyd vaadata, mis sai minu poolt öeldud reedel kui kaotust oli ca 50 sekki Neuvillele - puhta sõiduga Ott võidu nimel ei konkureeri. Mis seal valesti on? Hetkeseisu on võimaldanud Neuville off eilsel katselTimur_P kirjutas:Mina arvasin reedese päeva järel, et võit ei ole enam võimalik. Ma ei uskunud, et Neulille kaks rallit järjest kindlalt liidrikohalt ära käkerdab.raulito kirjutas:Peale mitmendat katset eile hommikul siin nüüd keegi halas et võit pole võimalik enam?
Tagantjârgi tâppisteadus ?
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver