Poola 2015 Ps Tänak ja latvala vahel käib tihe ja kõva lahing kolmandale kohale Ennem viimast katset on Tänak kolmandal kohal temast jääb 1,1 sekundit maha Latvala. Edasi teavad Fännid juba niigi mis juhtus.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Tänak läheb homme korralilult tallama. Tulgu või sitem. Ma ei usu, et ta teist kohta hoidma läheb. See oleks sellises olukoraas nonsents. Kas kõik või siis......
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Poola 2015 Ps Tänak ja latvala vahel käib tihe ja kõva lahing kolmandale kohale Ennem viimast katset on Tänak kolmandal kohal temast jääb 1,1 sekundit maha Latvala. Edasi teavad Fännid juba niigi mis juhtus.
Olukord on erinev. Lataval tunneb ennast praegu palju kindlamat ja pole vigu praktiliselt teinud.
Kolin kirjutas:Tänak läheb homme korralilult tallama. Tulgu või sitem. Ma ei usu, et ta teist kohta hoidma läheb. See oleks sellises olukoraas nonsents. Kas kõik või siis......
See oleks lollus, kui riskima minna, kas kõik v mitte midagi.
Hilise ärkajana kahte esimest katset homme kahjuks ei näe. Enne kui arvutis ewrc rootsi tulemused ette viskan, käib mul arvatavasti elu silme eest läbi. Liiga palju on negatiivseid mälestusi, kus ärkad, viskad tulemused ette ja vaatad oh perkele kus see väike Eesti lipp tulemustes kadunud on. Eelmine ralli Montes sama teema Pühapäeval, ärkad üles vaatad tulemusi ja mõtled, wtf see Soome lipp Eesti lipu koha peal teeb
Kolin kirjutas:Tänak läheb homme korralilult tallama. Tulgu või sitem. Ma ei usu, et ta teist kohta hoidma läheb. See oleks sellises olukoraas nonsents. Kas kõik või siis......
Täitsa nõus! Päris silma ruutu lasta pole mõtet, aga see pole ka olukord, kus võitluseta alla anda.
KidrA kirjutas:Hilise ärkajana kahte esimest katset homme kahjuks ei näe. Enne kui arvutis ewrc rootsi tulemused ette viskan, käib mul arvatavasti elu silme eest läbi. Liiga palju on negatiivseid mälestusi, kus ärkad, viskad tulemused ette ja vaatad oh perkele kus see väike Eesti lipp tulemustes kadunud on. Eelmine ralli Montes sama teema Pühapäeval, ärkad üles vaatad tulemusi ja mõtled, wtf see Soome lipp Eesti lipu koha peal teeb
Ott on korra juba Latvala ära võtnud-2015 Poolas.Aga siin kohal pean endale tuhka pähe raputama ja tunnistama,et Latvala on kõva!Hoopis teine mees,kui Volkswagenis.Kui Volkari uudis avalikuks sai,siis arvasin,et just Latvala oma pika staaži tõttu võiks olla mees,kellel on aeg jalga puhata ja noorematele võimalus anda.Näha on,et eksisin.Ja nagu ta isegi on öelnud,siis Toyotas tunneb ennast jälle nagu kodus ja tervikliku ning toimiva tiimina.Nii et rahu,ainult rahu!Nagu üks propelleriga rootslane on öelnud
Pole hullu, küll Evans ja Ogier Wilsoni plaan B täidaksid...see on ju siusuliselt eluvõimalus!
Samas oleks see "soomlase laudas ehitatud auto" võit ka äge...Neuvillest on väga kahju.
>
0
Viimati muutis -huviline2-, 11 Veebr 2017, 20:23, muudetud 1 kord kokku.
Ogier on tänu Monte võidule liider ja just Tänak peaks Latvalat survestama, et Latvala vea teeks. Muidu peab Tänak Ogieri mööda laskma, et Ogier liidriks jääks. Kõik sõltub ka Power stagest.