Rally Sweden 2017 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Rally Sweden 2017 Day 2
janpoiss kirjutas:Latvala täna ei maga:)

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Nad läksid Otiga koos starti juba ära.janpoiss kirjutas:Latvala täna ei maga:)
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Sõidab sõidabKalva kirjutas:Neuville homme ei saa sõita? Või mismoodi see uus süsteem oligi?
See reegel on ainult Montes, kui laup kaktestad siis pühapäeval rajale ei saa.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Mistral kirjutas:Sõidab sõidabKalva kirjutas:Neuville homme ei saa sõita? Või mismoodi see uus süsteem oligi?
Montes ju Neuville katkestas ka laupäeva õhtul kuid pühapäeval oli peal
Viimati muutis Kolin, 11 Veebr 2017, 19:39, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Seni kuni Latava veel mängus tiimikorraldusi ei tule. Kui Latava peaks katkestama, siis võib küll tulla koraldus nr.1 mööda lasta.rally11 kirjutas:Peaasi, et homme tiimikorraldusi ei tule Malcolmi poolt.
Miks see tulema peaks? Kui siis vaid meie kasuks, et Oggi tagantpoolt ei torgiksrally11 kirjutas:Peaasi, et homme tiimikorraldusi ei tule Malcolmi poolt.

-
- Rallifoorum 24/7
nii varajases hooaja staaadiumis ma ei usu et käsklusi tuleb, kui tulebki siis loodan et Ott ei kuula....kindlasti saab selgust peale esimest katset...Ogier peab ikka üle mõistuse kiirelt sõitma et neid püüda ja ei suutnud ta seda tänagi.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
ainuke korraldus, mida kuulda tahaks, on, et tulgu kindlalt lõpuni,mitte ei lähe silmad ruutus seda I kohta püüdma.
Tehku oma sõitu edasi, ja kõik fine. Kui tähtede seis soodne meie jaoks, siis tuleb ka see esimene koht ja miks mitte ka fordile kaksikvõit, 1. Ott, 2. Seb, 3. Jari
Tehku oma sõitu edasi, ja kõik fine. Kui tähtede seis soodne meie jaoks, siis tuleb ka see esimene koht ja miks mitte ka fordile kaksikvõit, 1. Ott, 2. Seb, 3. Jari
Latvalal on pinge peal ja ta murdub ,uskuge mind murdub!Ottil ei ole midagi kaotada aga Latvalal on
Kolin kirjutas:Mistral kirjutas:Sõidab sõidabKalva kirjutas:Neuville homme ei saa sõita? Või mismoodi see uus süsteem oligi?
Montes ju Neuville katkestas ka laupäeva õhtul kuid pühapäeval oli peal
tea kas ta päris forced to retire oli? tegi ju vist korda ja tuli katse lõpuni? fakte ei jaga prg
Ralli2 homme ikka toimub
Hyundai Motorsport @HMSGOfficial 14m14 minutes ago
More
#Neuville UPDATE: driving the car back from the SSS. We will check the car in service this evening and rejoin tomorrow under Rally2.
Hyundai Motorsport @HMSGOfficial 14m14 minutes ago
More
#Neuville UPDATE: driving the car back from the SSS. We will check the car in service this evening and rejoin tomorrow under Rally2.
Just sayinOlarir kirjutas:Ma ei saa pooltest härrastest aru. Nagu esimest rallit jälgivad, et loobivad igasugu ennustusi õhku. Näiteid ju kõvasti, et ralli pole enne läbi kui pärast viimast katset ka tagasi ollakse. Eelmise aasta poola, samamoodi wales kus tglt oli Oti ja Oggy vahe üliväike. Monte, kus Ott jõudis aurudel tagasi. See on rally things happen, oleme ise neid siin läbi elanud ju ja kohati tundub, et unustatakse ära kui palju võib ühe katsega muutuda.
Ma ei usu, et Latvala ära käkerdab. Ta on nüüd koduses tiimis ja tundub palju rahulikum.janpoiss kirjutas:Latvalal on pinge peal ja ta murdub ,uskuge mind murdub!Ottil ei ole midagi kaotada aga Latvalal on
Sellist stsenaariumit ma ei usu. Ükski märk ei räägi selle pooltTimur_P kirjutas:Seni kuni Latava veel mängus tiimikorraldusi ei tule. Kui Latava peaks katkestama, siis võib küll tulla koraldus nr.1 mööda lasta.rally11 kirjutas:Peaasi, et homme tiimikorraldusi ei tule Malcolmi poolt.
Ei usu, et Tänak võidu ära annaks.
Ei usu, et Wilson käituks ühe oma sõitjaga nii halvasti, eriti hooaja alguses, kus tiimikorraldusteks pole vajadust.
Ja kolmandaks ei usu, et Ogier sellist võitu sooviks. Ta pole Loeb.
Mina ei usu, et Latavla võidu ära annab.KidrA kirjutas:Sellist stsenaariumit ma ei usu. Ükski märk ei räägi selle pooltTimur_P kirjutas:Seni kuni Latava veel mängus tiimikorraldusi ei tule. Kui Latava peaks katkestama, siis võib küll tulla koraldus nr.1 mööda lasta.rally11 kirjutas:Peaasi, et homme tiimikorraldusi ei tule Malcolmi poolt.
Ei usu, et Tänak võidu ära annaks.
Ei usu, et Wilson käituks ühe oma sõitjaga nii halvasti, eriti hooaja alguses, kus tiimikorraldusteks pole vajadust.
Ja kolmandaks ei usu, et Ogier sellist võitu sooviks. Ta pole Loeb.