Lithium kirjutas:Minu arust võiks nii olla, et need kes kasutavad Rally2-te, neile PS punkte ei jagata.. Neil pole midagi kaotada ja annavad normaalselt kuuma.. teised on puhtalt ralli läbi tulnud ei riskiks elusees nii hullult kui need kes Rally2-te kasutavad.
Samuti ralli võitja saab punkte esikoha eest natuke palju minu arvates.
Lithium kirjutas:Minu arust võiks nii olla, et need kes kasutavad Rally2-te, neile PS punkte ei jagata.. Neil pole midagi kaotada ja annavad normaalselt kuuma.. teised on puhtalt ralli läbi tulnud ei riskiks elusees nii hullult kui need kes Rally2-te kasutavad.
Just mina olen ka seda meelt
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ogieri kaardilugeja: "Elaine – Mrs Wilson – was
on my side and she told me: “We go on our holidays the week following the rally…” Very
nicely, she was giving us the order: make my man happy for the holiday. So we won!"
Need pildid ütlevad rohkem kui tuhat sõna, super meeleolu selle pildi peal, kus wilson sampust kulistab ja Ogier taga köveras on
Aga see karikaga pilt on küll jackpot.
Edit: Palvetavale Wilsonile leiab kah vast kasutust siin rallisid jälgides
Vaatasin etv2 ülekannet uuesti ja uuseti ja mul on kogu aeg sihuke tunne et 10.45 ütleb kommentaator p.nagel kohta pool neeger palun kuulake ja parandage mind
TeeTCiLL kirjutas:Vaatasin etv2 ülekannet uuesti ja uuseti ja mul on kogu aeg sihuke tunne et 10.45 ütleb kommentaator p.nagel kohta pool neeger palun kuulake ja parandage mind
küsitakse Oti kohta, Wilson jahub ikka Sebist edasi
And what about Ott?
MW:
To be honest, look at all the guys; Elfyn did a great result, but they all had fastest times. We have got, in the Fiesta, a great base car and I know we’ve still got lot of work to do, but at least we’ve got something to work with. Seb’s got a rally under his belt now, so he can really start to understand the car. I know there will be a lot of good feedback from him and that helps to bring that new perspective and ideas to a team after Ott and Elfyn have been in the car a long time. The engineers will be very busy for the rest of the season.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
TeeTCiLL kirjutas:Vaatasin etv2 ülekannet uuesti ja uuseti ja mul on kogu aeg sihuke tunne et 10.45 ütleb kommentaator p.nagel kohta pool neeger palun kuulake ja parandage mind
Põhimõtteliselt jah.
Ja veel vähe sellest ta ütleb sinna ette ka veel hiidlasest kaardilugeja pool neeger
Võib sama koht isegi olla aga Ree kindlasti ise kaamera taga polnud. Selle jaoks puldid mis pilti teevad. Lisaks veel välgud ka kaugjuhitavad jne. Ta teeb ikka korraliku eeltöö ja kogemust peaks ka ikka piisavalt olema et lollustega ei tegele.