Just Castroli kleepsud olid puudu. Ning kui pilti hoolikalt vaadata siis näha on, et lugeja poolsel aknal Tänaku ja Järveoja nimed peal. Seega RB kleepsuga kaetud ainult pool autot.-huviline2- kirjutas:Wilson ütles, et pisikesi muudatusi kujunduses tuleb ehk kes teab, kui suur see Ford ja EcoBoost seal olema hakkavad. VAevalt koostöös FPga ja esmaesitlemata auto avalik katsetamine kuidagi väikesele panusele viitab. Sirmil ja tagaluugil on täitsa märgatavad, teenindusalas ilmselt ka lippudel suurimad, millele viitab ka viimase autoesitluse videoklipi lõpus olev püramiid ( 1. M-sport 2. Ford, Castrol, Michelin 3.,4.,5. väikepartnerid). Castrol on autol üldse vaevumärgatav, Kolin toodud "leia kaks erinevust" pilte vaadates tundub, et unustati sootuks ja poole pildistamise ajal tuli meelde ning otsiti kuskilt sahtlist kleepsud välja.
Autode järjestuses ütleksin välimuse järjekorras Hyundai-->Ford--->Toyota--->C3, livery ehk pööraks mõningate mööndustega vastupidi.
WRC hooaeg 2017
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: WRC hooaeg 2017
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
...Ja teine külg Oti liveryKolin kirjutas:Just Castroli kleepsud olid puudu. Ning kui pilti hoolikalt vaadata siis näha on, et lugeja poolsel aknal Tänaku ja Järveoja nimed peal. Seega RB kleepsuga kaetud ainult pool autot.-huviline2- kirjutas:Wilson ütles, et pisikesi muudatusi kujunduses tuleb ehk kes teab, kui suur see Ford ja EcoBoost seal olema hakkavad. VAevalt koostöös FPga ja esmaesitlemata auto avalik katsetamine kuidagi väikesele panusele viitab. Sirmil ja tagaluugil on täitsa märgatavad, teenindusalas ilmselt ka lippudel suurimad, millele viitab ka viimase autoesitluse videoklipi lõpus olev püramiid ( 1. M-sport 2. Ford, Castrol, Michelin 3.,4.,5. väikepartnerid). Castrol on autol üldse vaevumärgatav, Kolin toodud "leia kaks erinevust" pilte vaadates tundub, et unustati sootuks ja poole pildistamise ajal tuli meelde ning otsiti kuskilt sahtlist kleepsud välja.
Autode järjestuses ütleksin välimuse järjekorras Hyundai-->Ford--->Toyota--->C3, livery ehk pööraks mõningate mööndustega vastupidi.
praegu fotoshooti ajaks ongi pool autot ühe mehe livery, pool teise oma. reaalselt rajal saab ogieri autol ikkagi red bulli oluliselt rohkem olema ja otil rohkem sinimusta. loodan, et asja liiga keeruliseks nüüd ei ajanudKolin kirjutas:Ning kui pilti hoolikalt vaadata siis näha on, et lugeja poolsel aknal Tänaku ja Järveoja nimed peal. Seega RB kleepsuga kaetud ainult pool autot.
Ma musta eriti Tänaku masinal nagu ei näe, vaid sinist, siis natuke heledamat sinist ja siis natuke veel heledamat sinist. Hakka või mõtlema, et sellepärast tehti nii tagasihoidlik livery et mitte Ogieri masinast üle olla.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
2016. põhiline konspiratsioon - M-Sport tegi Tänakule meelega lahja kujunduse, et ta tiimis kindlalt number kahena tunneks.
johhaidii
johhaidii
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
Ma küll ei pidanud seda silmas. Võib olla proovid ühe korra veel lugeda mu postitust?Polkovniku lesk kirjutas:2016. põhiline konspiratsioon - M-Sport tegi Tänakule meelega lahja kujunduse, et ta tiimis kindlalt number kahena tunneks.
johhaidii
Edit:
Ma pidasin silmas, et oleks Tänakule tehtud mingi eriti vinge livery ja foorumid ja rallimeedia oleks õhevile löödud, kõik oleks rääkinud et vauuu milline masin Tänakul, noojah see Ogieri oma on ka enamvähem. Sellist asja ei saa lubada, mõistad, eriti kui teise masina eest maksab RedBull kümneid miljoneid ja roolis istub Ogier. Asju peab hoidma tasakaalus ja seda nende liverydega teha ka üritati arvatavasti. Mitte, et keegi on number 1 või number 2.
Viimati muutis KidrA, 26 Dets 2016, 15:37, muudetud 1 kord kokku.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theaterKidrA kirjutas:Ma küll ei pidanud seda silmas. Võib olla proovid ühe korra veel lugeda mu postitust?Polkovniku lesk kirjutas:2016. põhiline konspiratsioon - M-Sport tegi Tänakule meelega lahja kujunduse, et ta tiimis kindlalt number kahena tunneks.
johhaidii
KA RALLYT NÄINUD. 51 WRC
See oleks võimas. Kõvasti parem reklaam Eestile kui mis tahes "Welcome to Estonia" märk.koorekas kirjutas:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theaterKidrA kirjutas:Ma küll ei pidanud seda silmas. Võib olla proovid ühe korra veel lugeda mu postitust?Polkovniku lesk kirjutas:2016. põhiline konspiratsioon - M-Sport tegi Tänakule meelega lahja kujunduse, et ta tiimis kindlalt number kahena tunneks.
johhaidii
Mida vähem neid suuri sponsorite kleepse seda ilusam auto on. Vaadake Märtini Focus 03'e millega praegu kohati võistleb. Puhas silmailu. Ja Oti auto on igatahes ilusam ilma nende punaste pullide lätakateta, võite arvata, et olen nii Eesti patrioot et tahan mõelda, et Tänaku auto on ilusam, aga nii see pole. See ongi ilusam.
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
-
- IV järgu kommentaator
Prantslased oma foorumis arvasid samuti, et Tänaku auto on oluliselt ilusam. Visati veel nalja, et ookeanisinine.Janarr kirjutas:Mida vähem neid suuri sponsorite kleepse seda ilusam auto on. Vaadake Märtini Focus 03'e millega praegu kohati võistleb. Puhas silmailu. Ja Oti auto on igatahes ilusam ilma nende punaste pullide lätakateta, võite arvata, et olen nii Eesti patrioot et tahan mõelda, et Tänaku auto on ilusam, aga nii see pole. See ongi ilusam.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Olen ka nõus. Väga vähesed sponsorite logod sobivad. Martini tuleb meelde, Marlboro ka.
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
-
- Rallifoorum 24/7
+1Janarr kirjutas:Mida vähem neid suuri sponsorite kleepse seda ilusam auto on. Vaadake Märtini Focus 03'e millega praegu kohati võistleb. Puhas silmailu. Ja Oti auto on igatahes ilusam ilma nende punaste pullide lätakateta, võite arvata, et olen nii Eesti patrioot et tahan mõelda, et Tänaku auto on ilusam, aga nii see pole. See ongi ilusam.
Paras kärakas on see Ogieri oma minu jaoks isiklikult, liiga palju asju ühte patta pandud ja minu meelest need bullid rikuvad alati kõik autod ära.
Kuid mõlemad pole veel lõplikud disainid, kohe jäi silma ka see et kuskil pole kirjas suurelt M-sport, kindlasti see külje peale tuleb. Pakun, et pole ka veel kõikide sponsoritega diilid tehtud.
Hetkel minu lemmikud ongi Tänaku oma ja Citroen, mõlemad sellised nii öelda "puhta" disainiga.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Eks eestlastele ikka meeldib eestlase auto rohkem.soca kirjutas:+1Janarr kirjutas:Mida vähem neid suuri sponsorite kleepse seda ilusam auto on. Vaadake Märtini Focus 03'e millega praegu kohati võistleb. Puhas silmailu. Ja Oti auto on igatahes ilusam ilma nende punaste pullide lätakateta, võite arvata, et olen nii Eesti patrioot et tahan mõelda, et Tänaku auto on ilusam, aga nii see pole. See ongi ilusam.
Paras kärakas on see Ogieri oma minu jaoks isiklikult, liiga palju asju ühte patta pandud ja minu meelest need bullid rikuvad alati kõik autod ära.
Kuid mõlemad pole veel lõplikud disainid, kohe jäi silma ka see et kuskil pole kirjas suurelt M-sport, kindlasti see külje peale tuleb. Pakun, et pole ka veel kõikide sponsoritega diilid tehtud.
Hetkel minu lemmikud ongi Tänaku oma ja Citroen, mõlemad sellised nii öelda "puhta" disainiga.

-
- Rallifoorum 24/7
see ei tule üldse sellest, et seal eestlase nimi peal on. Oleks seal Evansi või kelle iganes nimi räägiksin sama juttu.
Näiteks näeks Ogieri auto kohe parem välja kui külje peal selle pulli asemel oleks samuti lihtsalt kiri Red Bull nagu kapotil.
minul savi pole ja meeldib kui on kogu kooslus hea ehk auto on kiire ja näeb välja ka ilus.
Näiteks näeks Ogieri auto kohe parem välja kui külje peal selle pulli asemel oleks samuti lihtsalt kiri Red Bull nagu kapotil.
minul savi pole ja meeldib kui on kogu kooslus hea ehk auto on kiire ja näeb välja ka ilus.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Auto võiks olla eriline, mis Otil praegusel hetkel kindlasti on. See Red Bulli latakas teeb enamuste autode küljed ühesuguseks. C4+DS3+Polo R jne.. igavaks kisub ju.
Söörlöne!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
... mis ei ole isegi lõplikrenxrw kirjutas:Oeee, kui palju võib ikka jauramist olla mingi livery üle ..

Asjast ka - kes/kus on Fordi 3s auto? Vaevalt MW nüüd 2e autoga läheb meeskondlikku tiitlit püüdma ...
-
- Rallifoorum 24/7
Montes on Fordi kolmandaks Evans, nii Wilson ise ütles. See auto peaks olema DMacki värvides ja rehvidega kõigi eelduste kohaselt.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
On ju kirjas MS-RT (M Sport-Road Technology)soca kirjutas:
Usun, et need liveryd suurt enam ei muutu. Ehk tuleb juurde veel mõni sponsori kleeps. Nagu eelmisel lehel mainitud Castroli kleepsud. Ühel pildin on nad peal teisel aga jällegi mitte.
MW olevat jah FIA.lt loa saanud, et meeskonna siseselt võib kasutada eri tootja rehve. Tuleval hooajal on hea võrrelda Evansi ja Tänaku eelmise hooaja tulemusi. Kuigi jah autod on erinevad. Aga ikkagi.-huviline2- kirjutas:Montes on Fordi kolmandaks Evans, nii Wilson ise ütles. See auto peaks olema DMacki värvides ja rehvidega kõigi eelduste kohaselt.
Man and machine against mother nature!!!
kahe autoga ikka. põhiliset.domaza kirjutas:... mis ei ole isegi lõplikrenxrw kirjutas:Oeee, kui palju võib ikka jauramist olla mingi livery üle ..Kui lõplik tuleb, siis bõiks kohe eraldi teema kunstiininestele teha
Asjast ka - kes/kus on Fordi 3s auto? Vaevalt MW nüüd 2e autoga läheb meeskondlikku tiitlit püüdma ...
http://sport.err.ee/v/237a549f-a4c0-4c5 ... 476336c059Wilson ERRile kirjutas:Uuel hooajal on tiimidel võimalus panna meeskondlikele punktidele sõitma kolm autot. Kas M-Sport’i põhitiim paneb välja vaid kaks autot või lisandub ka kolmas? Kui jah, siis kes seda juhiks?
See on eesmärk, kuid meil pole veel mingeid plaane paigas. Monte-Carlo rallile sõitjate registreerimise tähtaeg on 16. detsember, seega ilmselt sõidab seal meie eest veel ka Elfyn Evans. Loodetavasti suudame uusi WRC-autosid ka klientidele pakkuda, kuid eks me näe. Oleme tööd teinud selle nimel, et saaksime kaks põhiautot õigeks ajaks valmis.