KidrA kirjutas:Sama peaks olema ka Eestis, kui ikka soomlased ja venelased käivad meil siin näitamas, kuidas Eesti teedel sõita siis pole mõtet oma külarallist ka kaugemale minna.
Õige jutt.
Õige jutt jah...AGA. Ühtlasi ka surnud ring mõnes mõttes, sest jõuame tagasi rahani. Ei ole ise kuludega kursis, aga loogika ütleb, et välismaale minek on igal juhul kulukam.
Läheb OT-ks ära.
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
KidrA kirjutas:Pärn võib oma rallikarjääriga kindlasti rahule jääda. DMack Cupi võit on juba päris hea saavutus ja isegi kui oleks kõvasti testida saanud siis vaatame tõele näkku, ma ei näe, et oleks kuhugi eriti välja jõudnud, WRC2 käis üle jõu üpris kõvasti. Need vahed polnud seal mõned sekundid vaid mitmed kümned sekundid liidritest maas katsetel. Teeb õigesti, et eriala muudab, pole mõtet lihtsalt raha tuulde lasta ja olla vaid osa statistikast. Ainuke asi, mis kurvaks teeb on, et jätkuvalt ei ole Eestis talendikat noort rallimeest näha. Aga eks see ongi sellise väikese riigi probleem, et võimalused selleks on vaid vähestel ja tihti need kellel võimalused on, need pole just kõige paremad. Kindlasti on meie hulgas ka mõni Ogier aga finantsiliselt ei mängi välja kuidagi.
+1
Volver on minu silmis talent kuid minu SUUREKS suureks suureks kahjuks tundub et ka see mees on vaikselt hääbumas...
Eelmine aasta tegi mees tegusid ja olid veel artiklid postimehes jne kus ristiti mees Märtini ja Tänaku mantlipärijaks. Siis tuli veel meeldivam uudis et mees teeb 5 ERC klassi etappi kaasa juunior klassis ja järsku see kõik muutus ning sõideti hoopis kodune hooaeg Ladaga ja üleüldiselt mees ka sellega pidilt kadus...Mis temast edasi saab? Tahaks väga teada ja loodan väga et mehel on endiselt veel head võimalused.
Kuid üleüldiselt jah, kui Ott mingi aeg lõpetab siis läheb ikka üksjagu aastaid aega et keegi sama kaugele jõuab ja kui üldse jõuab.
Volver oli ka minu meelest uus tulija keda tasus jälgida, aga see aasta on puhtalt raisku läinud. Ma ei tea küll kuidas need asjad eesti rallis käivad, aga võiks ju mees korra Tänaku/Märtini kõrval saada oma oskusi näidata ja kui tõesti näha on, et mehest võiks asja saada ja ka tahtmist on, siis võiks ju Tänaku toetajad eesotsas Grossiga ju samuti aidata ka uuel mehel liikuma saada. Kindlasti on ju Eestis veel väga kõvasid ralli entusiaste (näiteks Jeets), kellel on raha ja kes võiksid aidata kaasa uutel noortel areneda ja viia ralli maailma tippu.
Volver ongi talent, aga Eesti mure nagu ikka, on raha. Sulle ei anna keegi raha, kui vanematel pole jõukaid tuttavaid, ja nii see soiku vajub. Volver suutis Rovanperäl ja teistelgi 2015 Lätis selga prügiseks teha ilma probleemideta, rääkimata Liepajas Plangile ühel katsel ära tegemist (ei olnud linnakas.) Mul on ülimalt kahju vaadata ja ilmselt Eesti autospordil ka, kuidas eestlaste ahnus temast meistrit ei lase vorpida.
KidrA kirjutas:Sellepärast oligi hea kui kunagi tegi sama Tänak Soomes. Tegi Soome kunnidele ära, olgugi, et natuke parema tehnikaga aga see oli juba näitaja, et võib maailma uurima minna.
Frank kirjutas:
Saaksid mu mälu natuke värskendada?
Ootan ka huviga
Ise mäletan vist ainult ühte korda kui soomes lõpuni jõuti, 2006a Vaakuna ja Clioga, olid oma klassis 7-8 vms enne swrc2/wrc aega meenutades... Pirelli Star driveri etapi võitis ka ära, aga jutt käis siin "enne maailma minekut" Pirelli vist juba käib selle alla...
Frank kirjutas:
Saaksid mu mälu natuke värskendada?
Ootan ka huviga
Ise mäletan vist ainult ühte korda kui soomes lõpuni jõuti, 2006a Vaakuna ja Clioga, olid oma klassis 7-8 vms enne swrc2/wrc aega meenutades... Pirelli Star driveri etapi võitis ka ära, aga jutt käis siin "enne maailma minekut" Pirelli vist juba käib selle alla...
Arvan, et KidrA pidas silmas seda korda, kui Ott esimest korda WRC'ga võistles. Grossi asemel. Lõpuni ei tulnud ju minu mäletamist mööda aga nii palju kui sõita sai, siis oli kõik vinge.