WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas jussis »

Proovisin siis ka ja närvid ikka ütlesid üles sest see Margam pargi osa lihtsalt ei sobi mulle seal need maha pöörded on kuidagi sobimatud mulle aga ajaks sain 2,58,26 kui suudan pargi osa normilt läbida siis olen vast ka konkurentsis teiega.Proovin veel ja veel ja veel ja veel........kuni ajaks saab mingi 2,50,0 või isegi alla selle võib-olla on see juba ulme aga unistada ja võib!!!??!! :wink:
msnboy567
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas msnboy567 »

ma kuskil rallil nime ei mäleta (wrc3's)ajasin endaauto uppi mai tia mis uhtus ps2'l :o
märtin Go Go Go
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

jussis kirjutas:Kas keegi viitsiks ka aegu võrdlema hakata et tekiks mingi pilt eesti mängijatest sest wrc lehekülje omad praalivad päris kõvasti aga midagi väga hullumeelset seal küll pole pigem on isegi mõni aeg üllatavalt nõrk,et näitaks neile koha kätte või kuidas :shock:
kus need ajad wrc.com-is üleval on? Uuriks kah neid, mis ajad vennad välja sõitnud on.
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Kas teile ei tundu, et Rovanpera on kuidagi liiga tugev. Rovanpera kuram, võttis hooaja võidu nina alt ära.
johunn
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas johunn »

mul nii veel ei ole old, et tuleks minu tiitlit näppima, aga Rovanpera aasta lõpus teisel kohal ei ole reaalne. neil vict mingi näpukas sisse tulnud :D
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Seda minagi :)
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Mis tasemega mängides Rovis sul tiitli ära võttis nina alt? Aga sellega olen igati nõus, et Rovanperä on küll kiire kruusal, kuid mängus ka asfaldil see mulle pähe ei mahu me ju kõik teame tema kiirust reaalselt.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Külaline

Rhys Fulber kirjutas:Kas teile ei tundu, et Rovanpera on kuidagi liiga tugev. Rovanpera kuram, võttis hooaja võidu nina alt ära.
Tiitlit ta ei ole veel minu käest saanud, kuid tegelikult on ta üks suur küsija igal juhul seal mängus. On olnud ka rallisid, kus teiseks tuleb Schwarz oma hjündeega. Ja seda ka veel, et rallid on väga erineva tasemega. Jätkasin eile oma extreme hooaega ja sõitsin küprost ja saksamaad. Kürprosel oli väga tihe rebimine ja viimasel katsel tegin kaks spinni ja see läks maksma esikoha ning tulin teiseks (Peeter võitis). Järgmine ralli oli aga Saksamaa, mille võitsin üle kahe minuti ning sõit ei olnud sugugi väga hea, tuli sisse ka vigasid, kuid vahe oli masendav. Kõik rallid võiksid olla sellised nagu Küpros, kus iga suurem viga on andestamatu.
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas jussis »

Jälgia küsis et kust saab neid aegu, mine my wrc liikmeks ja seal kui täidad neid formulaare siis saab panna kas sulle saadetakse arvuti mängude võistluste tulemused või ei ja muidugi vahepeal nad ka foorumis nad lihtsalt esitavad väljakutseid ja panevad oma ajad üles.Seal on palju vendi kes hakkavad sind niisama ka kutsuma võistlustele näiteks peetakse soomes millalgi MM WRC3 ja colin4 mängimisel. :wink:
Külaline

jussis kirjutas:Jälgia küsis et kust saab neid aegu, mine my wrc liikmeks ja seal kui täidad neid formulaare siis saab panna kas sulle saadetakse arvuti mängude võistluste tulemused või ei ja muidugi vahepeal nad ka foorumis nad lihtsalt esitavad väljakutseid ja panevad oma ajad üles.Seal on palju vendi kes hakkavad sind niisama ka kutsuma võistlustele näiteks peetakse soomes millalgi MM WRC3 ja colin4 mängimisel. :wink:
Ehk sa saad siia mõned rallid (näiteks Inglismaa, kui meil sellest siin juba võistlus tuli) wrc.com ajad üles panna. Ma kuidagi ei tahaks mingisse meilinglisti astuda ja tegeleda kirjade kustutamisega :?
Strike
Moderaator
Moderaator

Alustan täna Extreem hooaega Citoeni ja Sainziga. Markkoga lõpetasin eile Expert hooaja ja punktivahe oli lõpuks masendav põhimõtteliselt oleks võinud peale Saksamaad kõik rallid katkestada ja oleks ikkagi MM võitjaks tulnud. WRC foorumis suhtlesin mängu autoriga. Tema väitis, et neil meeskonnas proovisid eri tasemeid kõik mehed ja vaid mõni üksik suutis expert tasemega rallisi võita :) Ma suutsin hooajal kaotada ainult Uus-Meremaal ja Argentiinas mille kaotasin oma viimase päeva lolli sõiduga(vahe U-M võitajaga 3seki ja Argentiinas 7). 140 punkti expert hooajaga pole mingi probleem.
Peaks neile ettepaneku tegema, et nad kutsuksid üle maailma mõned fännid, kes wrc 3 parimad ajad välja sõitnud ja siis vastavalt nende sõidule muudaks katseajad ja siis muutuks asi raskemaks ja oleks pinge ikka sõita MM i. Kuid jah siis on jälle need tüübid kes ei sõida kiirelt omadega hädas, et liiga raske tehtud seega ikkagi on see kahe otsaga asi. WRC4 peaks müügile tulema sügisel ja selles mängus on sees ka Ouninpohja katse. Mida pea kõik fännid nõudsid. Oli juttu ka veel S1600 klassist sinna mängu , aga see on raske teha.Ja siis veel sellest, et kui ikka avarii teed siis katkestaks ja kui keegi sinu ees startinu katsel katkestab siis katsel sõidad tema autost mööda. Ja et kui kurvis otse siis auto sureks välja mõnikord ja pead selle ise käima panema nupust ise. Veel oli jutuks see, et ei viskaks tagasi rajale kui välja sõitnud 3 sekiga kui siis minimaalselt 15 seki pärast, et see ikka tunda ka oleks, et vea tegid. Kõige rohkem sai kriitikat muidugi WRC3 "kärbsepaberi" effekt e. kurvide lõikamisel hoog kinni. See on ju loogiline, et iga rallisõitja lõikab igal rallil nii palju kui võimalik kurve otseks.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Jälgija kirjutas:Nonii, sõitsin ja punnisin 45 mintsa järjest Ford extremega. Alguses, enne rekordi sõitmist oli aeg 3,18, mis oli ralli sees sõidetud ja lõpuks tuli 2,55,31. Kiiremini ma vist enam ei oska, max, mis ma maha saaks, kui kogu sõit oleks absoluutselt ideaalne, oleks ehk paar sekki.

Niiet neil, kelle extreme lahti, need võiksid siia oma ajad üles panna, oleks vahva võrrelda kui kalendriga ma ära saan
Teeks mingi uue katse nüüd ajapeale ja seekord võiks selle teha Expert tasemega. Tunnistan ausalt, et RAC mudased teed ei meeldi mulle just kõige paremini ja parim aeg mis suutsin katsel kätte saada oli 2.57 midagi
Au ja kiitus sulle SUPER aja eest. Mulle see viimane splitt on kõige suuremaks raskuseks :)

Michael Park R.I.P
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Kui kõik see Strike poolt välja käidud jutt ka tõeks saaks WRC 4-s, oleks ikka väga vinge küll. See oleks ikka suur hüpe edasi. :)
Külaline

Pane siis uus katse kirja, mida experdiga võiks teha ja auto ka, kõigil võiks sama auto olla.
Strike
Moderaator
Moderaator

Teeks Monte SS1, expert tase ja auto Citroen Xsara WRC
Seal katsel on nagu kõike:asfaldi, lund, suured kiirused ja mahapöörded. Ühesõnaga klassikaline Monte katse ja kuna just ka MM etapp seal lõppend siis oleks hea ka oma kätt seal virtuaal rallisõitjana proovida. :)
Ja kes kiirema aja sõidab see saab uue katse valida, olete nõus?
Viimati muutis Strike, 29 Jaan 2004, 15:49, muudetud 2 korda kokku.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Rhys Fulber kirjutas:Kui kõik see Strike poolt välja käidud jutt ka tõeks saaks WRC 4-s, oleks ikka väga vinge küll. See oleks ikka suur hüpe edasi. :)
Nu nad lubasid kaaluda neid ideid ainus mis sellest nimekirjast kindel on, et Ouninpohja on sees Soome rallil WRC4-s. Muud asjad nad võtsid arvese ja lubsid võimalikult palju neid ka ära teha. Võin veel siia kirjutada mõned ideed mis välja pakuti kui huvi. :) Katse pikkustest oli ka jutt, et tehke need pikemad vähemalt 20-25 km. Selle peale öeldi kohe, et 15km jääb pikimaks. Ja kaardilugemist kritiseerisime ka seal kõvasti, aga selle peale öeldi, et on parem kui WRCII. Ma vaidleks sellele mõnel rallil ikka kõvasti vastu.

Michael Park R.I.P
Külaline

Strike kirjutas:Teeks Monte SS1, expert tase ja auto Citroen Xsara WRC
Seal katsel on nagu kõike:asfaldi, lund, suured kiirused ja mahapöörded. Ühesõnaga klassikaline Monte katse ja kuna just ka MM etapp seal lõppend siis oleks hea ka oma kätt seal virtuaal rallisõitjana proovida. :)
Ja kes kiirema aja sõidab see saab uue katse valida, olete nõus?
käsi, üritan õhtul siis punnida ;)
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Strike kirjutas:Katse pikkustest oli ka jutt, et tehke need pikemad vähemalt 20-25 km. Selle peale öeldi kohe, et 15km jääb pikimaks.
Miks siis nii? Minu enda arvamus oleks et no 15 kilti katse võiks olla küll aga võiks olla ikka rohkem kui 9 katset ja kuna rallil on 4 katset ühtpidi, 4 katset tagurpidi ja siis sss siis võiks kõik katsed erinevad olla :)
gaas on endiselt laiffi
Külaline

Üritasin siis Monte esimest sidruni wrc-ga. Laeks jäi 3,59. Kindlasti saaks veel sealt mõned sekundid maha, kuid tulid ikka väiksed vead sisse ja seekord kiiremini ei saanud. Ehk järgmine kord tuleb paremini.
Strike
Moderaator
Moderaator

Sõitsid sa selle aja extreme autoga? Kui ei siis ikka on raju põhi. Palju sa teisi võitsid katsel? Minu parim oli siiani 4.09 eile polnud aega sõita. Aga kui õieti mäletan siis see sai sõidetud üsnagi veatult. Ehk sealt ajast saaksin maha 5 seki, kuid rohkem küll mitte. Just oleks huvitav teada, kui paljuga sa siis esimese katse võitsid?

Michael Park R.I.P
Vasta