WRC hooaeg 2017
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC hooaeg 2017
Ei tea kas tasub GINi pudelist välja lasta kui juba kaine peaga pandud paar kirjavahemärki selliselt mõjub!
Kuradi hea on ikka lugeda sellist sisukat teksti nagu siin nüüd voolab. Mulle on lõpuks selgeks saanud, miks mind eraldi Delfinaariumisse tõstmisega vääristati. Jõudu, asjatundjad!
See on see, kui uudiseid rallimaailmast ei tule. Siis igavus võtab võimust ja on kaks varianti, kas minnakse üksteise kõri kallale või läheb jutt laperdama, hakatakse rääkima Jõuluvanadest ja Ninja Turtlesitest. Ausalt, endal tuleb ka isu, kellegi suvalise posti kallal norima hakata, kui Ogier venitab oma teatamisegaLärri kirjutas:Kuradi hea on ikka lugeda sellist sisukat teksti nagu siin nüüd voolab. Mulle on lõpuks selgeks saanud, miks mind eraldi Delfinaariumisse tõstmisega vääristati. Jõudu, asjatundjad!

-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Aga äkki on selline kombo hoopis, et Oti kõrvale istub keegi väga kogenud kaardilugeja ning minnakse üle inglisekeelsele legendile?
Lihtsalt sähvatus, ärge risti mind lööge!
Lihtsalt sähvatus, ärge risti mind lööge!

-
- Rallifoorum 24/7
oleks see nii jah.
hetkel pidavat üleüldse väga hapu seis olema...
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- III järgu kommentaator
Mida pead silmas hapus seisus?soca kirjutas:oleks see nii jah.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
+1 olen sinuga täiesti päri.Lärri kirjutas:Kuradi hea on ikka lugeda sellist sisukat teksti nagu siin nüüd voolab. Mulle on lõpuks selgeks saanud, miks mind eraldi Delfinaariumisse tõstmisega vääristati. Jõudu, asjatundjad!
Juba päris mitu lehekülge on igasugu jama tulnud. küll mingi PUNKTI teema siis mingi AA koosaolek on pihta hakanud. See delfi teema tehtigi selleks, et seal mingi iba ajada.
Ogier lubas nädala lõpuks ära otsustada. Tänasega saab nädal läbi. Ma isiklikult loodan, et järgmise nädala jooksul hakkavad asjad liikuma. Teisipäeval teeb Toyota oma esitluse. ning reede lüüakse Monet list lukku. Siis võib mingit infot tilkuma hakata. Arvan, et ennem listi lukku minekut tehakse oma esitlused ära. Lõpmatuseni ei saa Ogier ka venitada. Mida rohkem ta jobutab seda vähem aega jääb tal endal uue masinaga kohaneda.KidrA kirjutas:See on see, kui uudiseid rallimaailmast ei tule. Siis igavus võtab võimust ja on kaks varianti, kas minnakse üksteise kõri kallale või läheb jutt laperdama, hakatakse rääkima Jõuluvanadest ja Ninja Turtlesitest. Ausalt, endal tuleb ka isu, kellegi suvalise posti kallal norima hakata, kui Ogier venitab oma teatamisega
Teen enda pakkumised:

Meeke
Breen
Leffebvre

Neuville
Paddon
Sordo

Ogier*
Tänak*
Camilli

Latvala
Hänninen
Lappi

Evans*
Østberg*

Mikkelsen*
Al-Attiyah*
* minu arvamus
Viimati muutis Kolin, 11 Dets 2016, 12:30, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Küsimus. Kui vanalt võib hakata MM sarjas sõitma?
-
- III järgu kommentaator
Kolin kirjutas:Küsimus. Kui vanalt võib hakata MM sarjas sõitma?
Peaks olenema riigist, kust võistlus toimub. Ise praegu peast öelda ei oska, kus kandis on lubatud sõita ilma juhiloata, kui sa mõtled Rovanpera teemat
-
- Moderaator
- Kontakt:
Just Rovanpera teemat pean silmas. Ükski meekondaset ei ole talle käppa peale pannud. Ning mingit pikka lepingut pakkunud.Roland1803 kirjutas:Kolin kirjutas:Küsimus. Kui vanalt võib hakata MM sarjas sõitma?
Peaks olenema riigist, kust võistlus toimub. Ise praegu peast öelda ei oska, kus kandis on lubatud sõita ilma juhiloata, kui sa mõtled Rovanpera teemat
-
- Moderaator
- Kontakt:
juhul kui ta valib VW. Aga aasta pärast hakkab jälle trall pihta. VW müüb küll autod erameeskonnale, Aga auto arendusse enam ei panustata. Seda ütles VW peale seda kui see erameekonna teema päevakorda tõusis.snazz kirjutas:Aga võib olla tal ei olegi vaja kohaneda. Sõidab autoga mille ise arendas.
esimese hooga muud infot ei leinud, kui see, et ralli vältel peab nii sõitjal kui kaardilugejal olema kehtiv juhiluba..
TRAFFIC LAWS
20.4.1 Throughout the rally, both crew members must have a valid driving licence and must observe the national traffic laws.
TRAFFIC LAWS
20.4.1 Throughout the rally, both crew members must have a valid driving licence and must observe the national traffic laws.
Noor Rovanperä olla testinud Toyotat tegelt.Kolin kirjutas:Just Rovanpera teemat pean silmas. Ükski meekondaset ei ole talle käppa peale pannud. Ning mingit pikka lepingut pakkunud.Roland1803 kirjutas:Kolin kirjutas:Küsimus. Kui vanalt võib hakata MM sarjas sõitma?
"Come on, you can see more than that"
Nii palju kui mina kuulnud olen, siis rohkem kui ühe korra.Frank kirjutas:Noor Rovanperä olla testinud Toyotat tegelt.
Dürheimer to Autocar: "The most important factor is that any project cannot cost us any money, but if the right deal can be found then we will help in any way we can by sub-contracting VW Motorsport staff to help run and develop the cars. Whatever they want, our expertise will be available to hire."Kolin kirjutas:juhul kui ta valib VW. Aga aasta pärast hakkab jälle trall pihta. VW müüb küll autod erameeskonnale, Aga auto arendusse enam ei panustata. Seda ütles VW peale seda kui see erameekonna teema päevakorda tõusis.snazz kirjutas:Aga võib olla tal ei olegi vaja kohaneda. Sõidab autoga mille ise arendas.
Ma pole küll filoloog, aga julgen tõlkida, et VW motospordipealik väidab risti vastupidist: täispakett, sh arendustöö on saadaval. Köhige ainult pappi, poisid ja tüdrukud.
-
- Rallifoorum 24/7
Lärri kirjutas:Dürheimer to Autocar: "The most important factor is that any project cannot cost us any money, but if the right deal can be found then we will help in any way we can by sub-contracting VW Motorsport staff to help run and develop the cars. Whatever they want, our expertise will be available to hire."Kolin kirjutas:juhul kui ta valib VW. Aga aasta pärast hakkab jälle trall pihta. VW müüb küll autod erameeskonnale, Aga auto arendusse enam ei panustata. Seda ütles VW peale seda kui see erameekonna teema päevakorda tõusis.snazz kirjutas:Aga võib olla tal ei olegi vaja kohaneda. Sõidab autoga mille ise arendas.
Ma pole küll filoloog, aga julgen tõlkida, et VW motospordipealik väidab risti vastupidist: täispakett, sh arendustöö on saadaval. Köhige ainult pappi, poisid ja tüdrukud.
aga siin see kala ongi, nagu Colin väidab oma kitchen tabelis, see nõuab ikka üüratut summat, et seda tiimi edasi jooksutada ning ta kahtleb et isegi Nasseril selline raha olemas on...mis need VW eelarved on olnud eelnevad aastad keegi teab kohe öelda ?
http://www.drive.com.au/motor-news/volk ... sf2l4.htmlVolkswagen does not put a figure on its budget for the WRC. However, the German car maker is said to spend upwards of ?100 million per year on the programme.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Colin Clark Rally: Hearing news today that gives me renewed hope that Ogier will go to M-Sport! Keeping everything crossed.
-
- Rallifoorum 24/7
asfalditest oli edukas või Wilson suutis Fordi mehed ära rääkida? Kui see viimane tõsi on siis huvitav kas see ka Raigo meelt muudaks.