WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

WRC ja WRC II ei saa peaaegu võrrelda. Aga mõlemad omamoodi head. Hetkel sõidan ise expert tasemega MM i Solbergiga just sellepärast, et näha, kuidas Markko on mängu tehtud võrreldes teistega. Peale Soome mm etappi on Markko 2ne, kuid on viimased 2 rallit langevas tempos sõitnud :( Küprosel katkestas eelviimasel katsel 1 kohalt ja Soomes oli alles 7s :(
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Saksamaal oli mul Märtiniga ikka tõsine lahing. Sõitsin ka Solpaga. Märtin oli seal ikka tõsine küsija :) Sekund sekundis sõit. A´la kes ühes kurvis veidi rohkem eksib, see ka kaotab. :D
Strike
Moderaator
Moderaator

Nu Saksamaal Markko oli teine enne kui ära kukkus 5ndal katsel, kuid polnud küll erilist probleemi teda seaql edestada. Loebi näit edestasin ralli lõpus 1.30 ga ja ta tuli teiseks.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Kuid samas võib juhtuda ka, et ma lihtsalt panin hullu sellel rallil. Kohe esimesest katsest alates leidsin hea süõidurütmi ja lii läks ralli lõpuni. Vigu peaaegu, et ei teinudki ralli jooksul ehk sellest ka see edu.

Michael Park R.I.P
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Tundub et ükskõik mis mäng ka poleks, põhiline miinus on see et vastased on liiga kerged :roll:
gaas on endiselt laiffi
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Samas selle mängu kohta on tekkinud minul ka omad väikesed etteheited: kaardilugeja. Ühel hetkel on kurv 2 kiire, niiet pane 6-ga läbi ja siis mingil teisel katsel jälle nii aeglane, et 4-ga vaevalt korralikult läbi saab. Ning lisaks on see ammune viga rallimängudel, et aeg-ajalt ütleb kurve liiga hilja. Ja see kah, et vastased on tõesti liiga aeglased, vähemalt wrc hoojal (muud ei ole veel sõitnud). Aga mäng on ikkagi hea.
Strike
Moderaator
Moderaator

Leidsime veel ühe suure vea!!! hakkasime Sparcoga sõitma hooaega Expert tasemega. Mõlemad Fordiga. Argentiina rallil laseb esimesel sõitjal normaalselt läbi sõita katse ja kaotada norm ajaliselt sekundeid. Nii, kui hakkab mängima teine mängija siis PS võidab meeletu ülekaaluga katseid nagu seisaks näiteks 4.06 kaotust jne...
MASENDAV VIGA!!!!

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Kas keegi on juba suutnud Expert tasemega kõik rallid võita?
Ford ikka saab kõige rohkem valu mul :)
Solbergiga sõitsin ühe hooaja expert tasemega lõpuni ja punktitabelis oli lõpus Solberg, Loeb, Sain just nii nagu hooaja lõpus oli :)

Michael Park R.I.P
Külaline

Ma just eile lõpetasin oma esimese experdi hooaja, ühel rallil jäin teiseks (oli vist NZ) ja ülejäänud võitsin. Sõitsin Pugiga ja oli ikka väga lahe. Aga järjest rohkem käib mulle pinda kaardilugeja, mis vahel paneb ikka täiega puusse ehk siis ühel hetkel ütleb liiga hilja ja mõnel korral on number vale (eriti Hispaania ralli). Hakkan nüüd Subaruga extperti sõitma ja siis tahaks fordiga extreme-i teha. Kõige rohkem meeldibki hooaega sõita mitte niiväga üksikuid katseid või rallisi.
Strike
Moderaator
Moderaator

Hetkel Markkoga sõidetud 3 etappi ja 3 võitu experdiga. Täna alustan Uus-Meremaad. Minu jaoks ma arvan saab kõige raskemaks ralliks Küpros. Küprose rallit ma ei nautinud juba WRC2-s :)

Michael Park R.I.P
Külaline

Olen nüüd kuni Austraalia etapini sõitnud Subaruga experti ja ei meeldi mulle see auto. Eelkõige sellepärast, et mootori pöörete hääl ei kostu läbi ülejäänud müra välja ja käike on raske niimoodi vahetada. Samas aga Saksamaal käitus auto väga hästi, mida ei saa öelda aeglaste kruusa etappide kohta (Küpros, Kreeka, Türgi). Tahaks selle hooajaga ühele poole saada, et proovida Fordiga Extreme hooaega, see saab kindlasti põnev olema.
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas jussis »

Kas keegi viitsiks ka aegu võrdlema hakata et tekiks mingi pilt eesti mängijatest sest wrc lehekülje omad praalivad päris kõvasti aga midagi väga hullumeelset seal küll pole pigem on isegi mõni aeg üllatavalt nõrk,et näitaks neile koha kätte või kuidas :shock:
Külaline

jussis kirjutas:Kas keegi viitsiks ka aegu võrdlema hakata et tekiks mingi pilt eesti mängijatest sest wrc lehekülje omad praalivad päris kõvasti aga midagi väga hullumeelset seal küll pole pigem on isegi mõni aeg üllatavalt nõrk,et näitaks neile koha kätte või kuidas :shock:
Võiks teha mingit moodi võistluse küll, et lepiks kokku mingi konkreetse katse ja siis punniks seda nii, et veri ninast väljas. A tegelt oleks isegi huvitavam sõita rallit ilma uuesti alustamata ehk siis, et kui viga tuleb siis peab jätkama samast kohast edasi, mitte ei hakka otsast peale või sealt, kus oli salvestatud. Samas on selle mängu juures üks halb asi, et rekordeid näeb vaid katse kohta ja kogu ralli aegu ta hiljem enam ei näita kusagilt, selles mõttes oleks vast üht konkreetset katset punnida parem. Mis arvate?
Strike
Moderaator
Moderaator

Nu mina olen käsi :)

Michael Park R.I.P
Külaline

Aga lepime siis kokku. GB 5. katse, auto: Ford Extreme. See sai nüüd täiesti lambist pakutud kuid gb peaks igati huvitav olema. Niiet paneme siia siis oma ajad ülesse mingi aja jooksul.
Strike
Moderaator
Moderaator

Alustaks algul Expert tasemega. Mõnedel pole veel ehk extreme pillid lahti kõik jne...

Michael Park R.I.P
Külaline

Nonii, sõitsin ja punnisin 45 mintsa järjest Ford extremega. Alguses, enne rekordi sõitmist oli aeg 3,18, mis oli ralli sees sõidetud ja lõpuks tuli 2,55,31. Kiiremini ma vist enam ei oska, max, mis ma maha saaks, kui kogu sõit oleks absoluutselt ideaalne, oleks ehk paar sekki.

Niiet neil, kelle extreme lahti, need võiksid siia oma ajad üles panna, oleks vahva võrrelda kui kalendriga ma ära saan
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

3 minutit per katse ainult :roll: ....
gaas on endiselt laiffi
Strike
Moderaator
Moderaator

Õhtul proovin kodus ka siis selle katse ära. Ja siis riputan oma aja siia üles.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Oli aega sõita ainult 3 korda see katse läbi parimal läbimisel sain ajaks 2.59.9. Täna üritan kidlasti veel maha võtta 4-5 sekundit.

Michael Park R.I.P
Vasta