Usun, et Ford on vägagi "Ok", sest kogemused uue auto ehitamiseks on rohkem kui suured. Niiet põnev ja ärev ootamine.jens kirjutas:Kui need VW'd ära homologeeritakse, siis üsna tõenäoline, et keegi hakkab nendega ka sõitma. Võimalik, et kesiganes neist, kes ei saa omale n-ö tehasetiimi kohta (kas või a'la Mikkelsen).
Aga kuna Monte Carlo ralli n-ö deadline läheneb, siis kaua aega enam otsustamiseks ei ole.
Ogieril on siis millised variandid laual? Tundub, et väga head varianti pole, muidu ta oleks juba kusagile läinud.
* Hea pikaajaline pakkumine Toyotalt, aga auto pole (hetkel vähemalt) suurem asi? Võtta pikaajaline arendusrisk, et ehk 2018 õnnestub tiitel võita, või mitte?
* Pakkumine M-Sportilt, auto võib-olla isegi ehk "ok" (spekulatsioon), aga palka neil suurt pakkuda pole ja Fordi tagasituleku jutt on ka selline "ehku" peal tehtud.
* Citroeni "tingimustega" pakkumine - saad meie autot ainult siis proovida, kui lepingu sõlmid. Ja seal taustal võib veel olla tegureid, mis selle variandi ebamugavaks on teinud ning Ogier kõhkleb neile panustamast.
* era-VW koos Red Bulli rahadega? Selgelt ühe-aastane projekt, kuna pikas perspektiivis see auto jääks teistest arenduses maha, aga ajutise ühe-aastase lahendusena miks mitte? Enam-vähem enda pilgu all ehitatud auto, mis on tõenäoliselt hea, ja Red Bull maksab ka head palka.
Hmm jah... ei ole lihtne valikut teha.
Vabandage, kui ma mingi detaili ära olen unustanud - pole kõike 24/7 jälginud.
Hyundai tundub, et on ainsana mängust välja jäänud. Teoorias võiksid nad olla kõige tugevam tiim, aga nad ei taha oma sõitjakolmikut lõhkuma hakata. Tootjate heitluses tuleb nendega igatahes arvestada - ükskõik, mis ka ülejäänud võistkondades juhtuma hakkab.
WRC hooaeg 2017
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC hooaeg 2017
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Ma ei saa ka aru, see on siililegi selge. Selline kära mingite tiimide üle mis on täielik muinasjutt.soca kirjutas:Ogier sõidab järgmisel hooajal FORDIGA ja PUNKT!

Söörlöne!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Kui muinasjutt on hästi üles ehitatud, siis sa loed seda kuni viimase leheni suure põnevusega.Lithium kirjutas:Ma ei saa ka aru, see on siililegi selge. Selline kära mingite tiimide üle mis on täielik muinasjutt.soca kirjutas:Ogier sõidab järgmisel hooajal FORDIGA ja PUNKT!

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
Lõpuks elavad kõik õnnelikult oma aegade lõpuni.Milor kirjutas:Kui muinasjutt on hästi üles ehitatud, siis sa loed seda kuni viimase leheni suure põnevusega.Lithium kirjutas:Ma ei saa ka aru, see on siililegi selge. Selline kära mingite tiimide üle mis on täielik muinasjutt.soca kirjutas:Ogier sõidab järgmisel hooajal FORDIGA ja PUNKT!

Söörlöne!
-
- Rallifoorum 24/7
Umbes täpselt nii ongi. Pärast seda Rootsi testi siis pannakse autogrammid ehk paberile?
Söörlöne!
-
sa tead üldse väga hästi seda wrc sise-elu ma olen tähele pannud. Esitaks sulle siis küsimuse, et kes loeb Tänakule tuleval hooajal kaarti?soca kirjutas:Ogier sõidab järgmisel hooajal FORDIGA ja PUNKT!
ma vastan. MÕLDER ja PUNKT!Allu12 kirjutas:sa tead üldse väga hästi seda wrc sise-elu ma olen tähele pannud. Esitaks sulle siis küsimuse, et kes loeb Tänakule tuleval hooajal kaarti?soca kirjutas:Ogier sõidab järgmisel hooajal FORDIGA ja PUNKT!
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Hmm, ma ka ei oleks selles väites 100% kindel enam...muhk kirjutas:ma vastan. MÕLDER ja PUNKT!Allu12 kirjutas:sa tead üldse väga hästi seda wrc sise-elu ma olen tähele pannud. Esitaks sulle siis küsimuse, et kes loeb Tänakule tuleval hooajal kaarti?soca kirjutas:Ogier sõidab järgmisel hooajal FORDIGA ja PUNKT!
-
- I järgu kommentaator
olen kuulnud saunakat,et Tänakul loeb kaarti Martin Järveoja ja Raigo hakkab Grossil lugema.Aga see kõigest saunakas,mida kuulsin.
Raskel ajal on rahvaralli ka ralli!
Aga milleks selline vahetus üldse kasulik oleks? Niisama tühja koha pealt sellised saunakad ei tule..(kas ühe testi pildi peal ka Oti kõrval mitte Martin polnud?)
Eesmärk peaks ju olema stabiilselt poodiumi eest võitlema hakata ning Raigo on saanud paar aastat seda õiget kiirust tunda ja legende teha..
Eesmärk peaks ju olema stabiilselt poodiumi eest võitlema hakata ning Raigo on saanud paar aastat seda õiget kiirust tunda ja legende teha..
Viimati muutis CTR, 04 Dets 2016, 21:22, muudetud 1 kord kokku.
Oli.CTR kirjutas:Aga milleks selline vahetus üldse kasulik oleks? Niisama tühja koha pealt sellised saunakad ei tule..(kas ühe testi pildi peal ka Oti kõrval mitte Martin polnud?)
-
- Rallifoorum 24/7
See vahetus tunduks loogiline juhul, kui R.Mõlder rohkem vaba aega tahaks, kuid samas kätt soojas hoida. Muidu nagu ei tundu üldse loogiline.
Viimati muutis -huviline2-, 04 Dets 2016, 22:45, muudetud 1 kord kokku.
7 maa ja mere tagant võin üsna kindlalt väita, et eestikeelsete kaardilugejate osas suuri vahetusi 2017 a ei tule. Väikseid ala kesikute mahinatisoonid, võib ikka juhtuda.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Ära ole nii kindelArkadi.T kirjutas:7 maa ja mere tagant võin üsna kindlalt väita, et eestikeelsete kaardilugejate osas suuri vahetusi 2017 a ei tule. Väikseid ala kesikute mahinatisoonid, võib ikka juhtuda.
-
kasulik see ei olekski, aga võimalik, et seal on omad otsused ja mõtted meeste peas mis on tinginud sellise olukorra. Isiklikult usun ja loodan siiski, et Mõlder jätkab Otiga koostööd. Muidu tuleks järgmine aasta keeruline...KidrA kirjutas:Oli.CTR kirjutas:Aga milleks selline vahetus üldse kasulik oleks? Niisama tühja koha pealt sellised saunakad ei tule..(kas ühe testi pildi peal ka Oti kõrval mitte Martin polnud?)
-
- III järgu kommentaator
See oleks päris kurb tegelikult, kui see nii läheks.
Isiklikult loodan, et Mõlder jätkab ikka Oti kõrval
Isiklikult loodan, et Mõlder jätkab ikka Oti kõrval

Hm, kui peaks minema nii, nagu siin mõned selgeltnägijad väidavad, siis tuleb ilmselt keeruline aasta. Ei taha Järveojat halvustada, aga ei saa kindlasti üle ega ümber faktist, et koostöö Otiga vajab selle hooga sõites tõsist lihvimist - ei ole oluline, mis on kunagi olnud või palju testi tehakse. Uus algus on kindlasti keeruline ja see väljendub ka tulemustes - samas, ei midagi võimatut !