Kennards Hire Rally Australia 2016 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Re: Kennards Hire Rally Australia 2016 Day 1
Kuulasin raadiost eilset järgi, ja koht kus Latvala vedrustuse ära lõhkus on kõrval mets nimega "Mistake" 

Jep!Aga paraku need OLEKSID ei maksa siin maailmas mitte midagi.soca kirjutas:WRC2 mehed istuvad stardis juba, WRC mehed lähevad lihtsalt hiljem. katse algab ikkagi 8, pilt algab hiljem
Kokkuvõttes suht pask avapäev, kahju sellest eksimusest, kui see kaotus maha võtta siis oleks vist poodiumil või 4s
Kahju sellest spinnist aga tegelikult on 20sekundi kaugusel poodium. Lisaks veel Mikkelsen ja Neuville hakkavad pushima ja tuleb veel huvitav ralli. Kiitus Mikkelsenile et nii nagu lubas siis "All out" ja tõestab et kiirust küll.
-
- Rallifoorum 24/7
erinevatel inimestel erinevad ootused/lootusedjohaan kirjutas:kahju, hommikusöök WRC saatel jäi ära
ja siis veel seda et .. ärge nüüd liiga isiklikult võtke, aga virisege vähem! Ott on igati heal positsioonil, et pühap poodiumil olla!

Muidugi ralli on pikk ja kõik on veel ees aga minu ootused olid kõrgemad kui avapäeva 7s koht ja 46 sek kaotust

tugitoolifänn kirjutas:Jah aga järgmine aasta ?
Pärast jäetakse nüüd Ogieri pärast DMacki... äkki sellepärast ongi ta rahulik , et vähemalt on koht olemas...
võib-olla kõlan nagu Arkadi aga Ott on põhitiimis ja PUNKT!
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Reactions: 1
Nagu arvata oli, siis Lappi teeb tugevat sõitu WRC2-s. Juba 2-minutiline edu Fuchsi ees.
-
Kui oled Oti lähedane inimene, siis võib-olla saaks selliseid kinnitusi esitada, aga kui ei ole, siis ootame ametliku kinnituse ära.soca kirjutas:erinevatel inimestel erinevad ootused/lootusedjohaan kirjutas:kahju, hommikusöök WRC saatel jäi ära
ja siis veel seda et .. ärge nüüd liiga isiklikult võtke, aga virisege vähem! Ott on igati heal positsioonil, et pühap poodiumil olla!...ma ütlen sama mida ütles Wilson eelmine aasta austraalia ajal kui Otil olid samad mured autoga ja spinni tegi, et sellised eksimused on lubamatud kui tahad tipp konkurentsis heidelda.
Muidugi ralli on pikk ja kõik on veel ees aga minu ootused olid kõrgemad kui avapäeva 7s koht ja 46 sek kaotust![]()
Pärast jäetakse nüüd Ogieri pärast DMacki... äkki sellepärast ongi ta rahulik , et vähemalt on koht olemas...
Muidugi oleks ju tore , kui see nii oleks.
OLEKS tädil rattad all,OLEKS kah ralliautotugitoolifänn kirjutas:Kui oled Oti lähedane inimene, siis võib-olla saaks selliseid kinnitusi esitada, aga kui ei ole, siis ootame ametliku kinnituse ära.soca kirjutas:erinevatel inimestel erinevad ootused/lootusedjohaan kirjutas:kahju, hommikusöök WRC saatel jäi ära
ja siis veel seda et .. ärge nüüd liiga isiklikult võtke, aga virisege vähem! Ott on igati heal positsioonil, et pühap poodiumil olla!...ma ütlen sama mida ütles Wilson eelmine aasta austraalia ajal kui Otil olid samad mured autoga ja spinni tegi, et sellised eksimused on lubamatud kui tahad tipp konkurentsis heidelda.
Muidugi ralli on pikk ja kõik on veel ees aga minu ootused olid kõrgemad kui avapäeva 7s koht ja 46 sek kaotust![]()
Muidugi oleks ju tore , kui see nii oleks.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Vaatasin seda Oti SS4 spinni onboardis. Suht süütu koht oli ja midagi hullu nagu polnudki. Mahapöörde kohapeal, suhteliselt kitsas kohas suretas mootori välja (mis käivitus päris kiiresti) ja pidi ka tagurdama, aga tolm oli selline, et ei näinud kuhu sõita. Ilmselt selle pärast ka nii suur kaotus.
-
- III järgu kommentaator
Ka hästi lõpetatud rallidel on pea alati Tänakul olnud mingi pisike aga asjal juures. Enamasti "rehviagad". Ehk need agad olid nüüd kõik esimesel päeval ära ja edasi saab vaid kerkida. Poodium pole kuidagimoodi võimatu. Laupäevased pikad katsed panevad paljugi paika, eriti esimene läbimine. Loodame, et dmäkk ära ei sula.
-
Selle eksimuse onboardi vaadates tekkis küsimus, kas Raigo luges valesti seal? Või oligi legendis valesti kirjas? Kurv läks paremale aga Raigo ütles terav 3 vasakule, kui ma nüüd õigesti asjast aru sain.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
-
Ott läheb neile kommentaatoritele ikka peale. Nad loodavad ja hoiavad Otile ikka pöialt. Hea kuulda , eriti Colin Clark , väikest viisi Oti fänn juba 

-
mu meelest oli õige legend? oligi selline terav V3 maha aga Ott nagu üritas paremale minna?
-
- Rallifoorum 24/7
Ott ütles ka et pacenote mistakemaailmameister kirjutas:Selle eksimuse onboardi vaadates tekkis küsimus, kas Raigo luges valesti seal? Või oligi legendis valesti kirjas? Kurv läks paremale aga Raigo ütles terav 3 vasakule, kui ma nüüd õigesti asjast aru sain.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
Sorry, läks jah vasakule tegelikult aga Ott üritas minna paremale mööda laiemat teed. Vaatasin Paddoni onboardi võrdluseks, sealt oli hästi näha.Allu12 kirjutas:mu meelest oli õige legend? oligi selline terav V3 maha aga Ott nagu üritas paremale minna?
Vaata uuesti.maailmameister kirjutas:Selle eksimuse onboardi vaadates tekkis küsimus, kas Raigo luges valesti seal? Või oligi legendis valesti kirjas? Kurv läks paremale aga Raigo ütles terav 3 vasakule, kui ma nüüd õigesti asjast aru sain.
Raigo ütleb selgelt "vasak terav kolm maha" aga Ott keerab hoopis paremale kuigi kurv oli ikkagi vasakule. Seejärel sureb mootor välja mille nad üsna kiirelt käima saavad, kuid meeletu tolmu pärast seisavad nad ca 14 sek kohapeal.

Viimati muutis Esireket, 18 Nov 2016, 09:32, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Täpsemalt vaadates sain kah nii aru, et legend oli nagu õige, aga Ott üritas paremale keerata, just nagu Markko 2003 aastalAllu12 kirjutas:mu meelest oli õige legend? oligi selline terav V3 maha aga Ott nagu üritas paremale minna?
https://www.youtube.com/watch?v=XNUk_1S20nI&t=17s
aeg 34.35 juures...
-
Oti enda viga jah. Selle sama tolmu tõttu ei saanud ise ka aru, et kuhu poole nad edasi sõitsid 

Bertelli pani tala mikikal. Sõitis vasut betooni, aga jäi vist terveks.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.