Sellep eile ütlesingi et enam ei naera selle Ogieri nimega Fordi pildi peale. Isiklikult arvan et see saab teoks kuigi soovin et mitte.
Aga misk mitte???. Kas sa kardad,e t tänakut hakatakse liialt piirama. Olen millegi pärast arvamusel, et ta Tänak loodab Ogieriga ühes meeskonnas sõita.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
See on mu isiklik tahtmine ja see ei loe midagi. Põhjused on eelnevatel lehtedel valja toodud minu ja ka teiste kasutajate poolt.
Üks põhjus on jah piiramine. Võtame sama stsenaariumi nagu oli Walesis viimasel päeval. Kui ollakse ühes tiimis siis ma kahtlen et Wilson sellist ogieri taga ajamist lubab.
See on puhtalt minu arvamus ja pole 100% tõde. Erinevates tiimides olles näeksime rohkem võitlust
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
soca kirjutas:See on mu isiklik tahtmine ja see ei loe midagi. Põhjused on eelnevatel lehtedel valja toodud minu ja ka teiste kasutajate poolt.
Üks põhjus on jah piiramine. Võtame sama stsenaariumi nagu oli Walesis viimasel päeval. Kui ollakse ühes tiimis siis ma kahtlen et Wilson sellist ogieri taga ajamist lubab.
See on puhtalt minu arvamus ja pole 100% tõde. Erinevates tiimides olles näeksime rohkem võitlust
See ei ole sellepärast hea näide sest otil oli nii suur vahe ogieriga ja seda poleks mõtet olnudki püüdma minna aga saan aru mida mõtled
Mina leian, et siis vast ei oleks ka Otil midagi selle vastu olnud ja samuti II kohaga rahul olnud. Katsevõite ei oleks olnud lihtsalt. Oleksid-põleksid.
Aga Ott on lihtsalt nii kiire, et tegelikult see aasta GB-s ta lihtsalt oli Ogierist üle ...
soca kirjutas:See on mu isiklik tahtmine ja see ei loe midagi. Põhjused on eelnevatel lehtedel valja toodud minu ja ka teiste kasutajate poolt.
See ei ole sellepärast hea näide sest otil oli nii suur vahe ogieriga ja seda poleks mõtet olnudki püüdma minna aga saan aru mida mõtled
väga hea. ma ei mõelnudki konkreetselt Walesi vahesi vaid sama stsenaariumi. Kui järgmisel hooajal peaks viimasel päeval olema mingil rallil Tänakul võimalus Ogieri püüda siis ma ei usu et seda lastaks teha kuid võib-olla ka lastakse. Mulle meeldib kuidas Hyundais lastakse meestel iga kell võidu sõitu omavahel.
mingil hetkel võivad lihtsalt tekkida meeskonnas pinged selliste olukordade pärast. Näiteid võtta küll ja küll sellistest olukordadest.
>
0
Viimati muutis soca, 04 Nov 2016, 15:05, muudetud 1 kord kokku.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Kas te teate miks MW ei loobunud Camillest? See on peen inglisehuumor mida MW Citroenile etendab. Nimelt koondas Prantslaste meeskond kõik kiiremad Inglismaa sõitjad enda alla, seega jättis MW Camille endale ja esitab seda prantslast maailmale kui meeskonna nõrgimat lüli e. prantslast.
Muidugi, kui ta peaks nüüd Sesiga koostööd tegema hakkama, siis järgmisel aastal ta seda huumorit teha ei saa.
Usun, et kui Oggy nüüd Fordi, siis on tore näha kui kiire ta selle roolis on, aga siiralt loodame, et nr.1 staatus ei anna Oggyle Tänaku ees mingeid eeliseid.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Terve Postimehe Sporditoimetus on ikka peast täiesti soojad. Kõigepealt Kraavi-Otti-Kadi, nüüd Madis Kalvet kõigepealt toob inimeste ootused ilusate pealkirjadega üles ja tundub, et vist AINULT selleks, et siis hiljem selliste pealkirjadega intriigi tekitada. Kus on FAKTID? Kus on ALLIKAD sellistele väljaütlemistele? Ausõna pange leekima ennast seal.
Msport suure tõenäosusega võtab kellegi VWst. Mõni ei taha Ogieri, sest arvab et tiimikorralduste pärast ei saaks Tänak nii palju pushida. Miks arvate et Latvala või Mikkelseniga neid tiimikorraldusi ei tuleks. Neist kolmest Ogier kindlasti parim variant.
Ma ei saa aru, miks te nii hirmsasti põete selle Oti "piiramise" pärast. Üsna loogiline et kirjeldatud olukorras ei lase MW OT-l "hulluks minna" kui jutt käib meeskondlikest punktidest.
Aga sellele on olemas lahendus - Ott peab olema piisavalt kiire, et sellist olukorda vältida Ja ma mõtlen seda väga tõsiselt.
Milor kirjutas:Kas te teate miks MW ei loobunud Camillest? See on peen inglisehuumor mida MW Citroenile etendab. Nimelt koondas Prantslaste meeskond kõik kiiremad Inglismaa sõitjad enda alla, seega jättis MW Camille endale ja esitab seda prantslast maailmale kui meeskonna nõrgimat lüli e. prantslast.
Muidugi, kui ta peaks nüüd Sesiga koostööd tegema hakkama, siis järgmisel aastal ta seda huumorit teha ei saa.