WRC hooaeg 2017
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 6
Re: WRC hooaeg 2017
Mina küll ei arva, et kedagi nii väga hakatakse nüüd Ogier-i oma tiimi saamise pärast üle parda viskama. See tähendaks kellegi lepingu üles ütlemist, mis ka kindlasti maksab ja mitte vähe, lisaks Ogieri enda palganumber,... rahaliselt väga kulukas.
Siin on läbi käinud, et Ott järgmisel aastal väga tugevas tiimis...mis mõttes, kas auto, sõitjate või mõlema!?
Kui VW tõesti asjad pakib ja Ogier ei ole järeleulatuvalt kuidagi temaga seotud, siis pakun, et
"tugev tiim"- Ogier, Tänak, Camilli
Red Bulli rahad ja ehk Fordi tehase tugigi täiel määral.
P.s. Ma ei taha kuidagi uskuda, et need suured otsused ikka nii päeva pealt sünnivad.
Siin on läbi käinud, et Ott järgmisel aastal väga tugevas tiimis...mis mõttes, kas auto, sõitjate või mõlema!?
Kui VW tõesti asjad pakib ja Ogier ei ole järeleulatuvalt kuidagi temaga seotud, siis pakun, et
"tugev tiim"- Ogier, Tänak, Camilli
Red Bulli rahad ja ehk Fordi tehase tugigi täiel määral.
P.s. Ma ei taha kuidagi uskuda, et need suured otsused ikka nii päeva pealt sünnivad.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Millal mote-carlo ralli regamine lukku jookseb?
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ogier + Tänak ühes tiimis on kõikide teiste õudusunenägu, raudselt töö käib juba, ainult ei tea mitu sammu MW ees on teistest, et millal vihje sai. Advokaatide aknad on täna öösel valged igaljuhul paljuski määrab see mis peenikese tekstiga kirja on pandud.
Ja Tommil on hullud päevad - jaapani krediitkaardilt võeti piirang pealt!
Ja Tommil on hullud päevad - jaapani krediitkaardilt võeti piirang pealt!
-
- Reactions: 0
- Kontakt:
Colin Clarki youtoubis hea köögijutt. Fordil aeg 10-20 milli leida ja elu parim investeering teha - Ogier+Tänak ja 2te MMtiitli püüdma 2017!
-
C.Clk põrutab päris vingelt jah oma viimases "Onu Clarki Jutupliiatsis". Kus juures teed rüüpab samal ajal Sander Pärna teetassistdomaza kirjutas:Colin Clarki youtoubis hea köögijutt. Fordil aeg 10-20 milli leida ja elu parim investeering teha - Ogier+Tänak ja 2te MMtiitli püüdma 2017!

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Ogieri VW leping tõi talle vist 10M sisse? MW peab papid lauale loopima.
Söörlöne!
-
- III järgu kommentaator
Ogier Fordis oleks midagi sellist mida ei oleks paar päeva tagasi keegi osanud ette kujutada. Võibolla mõni oma fantaasia rikkas unenäos. Mina ei usu et see teoks saab, aga oleks parem kui saaksin oma sõnu süüa hiljem.
-
- Rallifoorum 24/7
VW maksab palga lõpuni, mina sain nii aru vähemalt. Pole wilsonil midagi nii palju vaja valja käia
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Kui VW maksab palga siis ütleb ka kas sõita võib. Kui keegi tahab, et Ogier nende juures sõidab siis ostab ta VW käest välja.soca kirjutas:VW maksab palga lõpuni, mina sain nii aru vähemalt. Pole wilsonil midagi nii palju vaja valja käia
Sama variant nagu oli Ferrari ja Kimi puhul, kui Alonso tiimi võeti.
-
Härra MW andis meile vihje, et võib-olla on 2017a. 6 M-Sport autot rajal...
Kommentaar Colin Clark Rally facebook lehelt.
"Sash Bremec - Just a question. Colin Clark Rally didn't mr. Wilson said that there "might" be 6 M-Sport cars running next season? Completely agree this is the best chance for Ford to be on the top."
Kas tõesti, kas tõesti ?
Oi kuidas ma loodan, et Ford tuleb 2017a. tehasetoega tagasi !
Kommentaar Colin Clark Rally facebook lehelt.
"Sash Bremec - Just a question. Colin Clark Rally didn't mr. Wilson said that there "might" be 6 M-Sport cars running next season? Completely agree this is the best chance for Ford to be on the top."
Kas tõesti, kas tõesti ?
Oi kuidas ma loodan, et Ford tuleb 2017a. tehasetoega tagasi !
-
- Kontakt:
10 miljonit Ogierile ja 10 miljonit M-Sportile arendustöödeks ja ideaalis 10 miljonit Fordi promomisele ja M-Sportile uueks service park-iks, sest praegune on ajale jalgu jäänud 

-
- III järgu kommentaator
Sa unustasid Eesti rallipaari 10Mdomaza kirjutas:10 miljonit Ogierile ja 10 miljonit M-Sportile arendustöödeks ja ideaalis 10 miljonit Fordi promomisele ja M-Sportile uueks service park-iks, sest praegune on ajale jalgu jäänud

Juhul kui Ogier läheb Citroeni saab põnev olema kuidas tal Meekega rajal ja rajaväliselt minema hakkab. Fordiga saaks hea võrdluse tänakuga. Mikkelsenist ja Latvalast on kindlalt kiirem, mehed ju mitu hooaega võrdsete autodega kihutanud. Eks ta ikka on vaieldamatult hetkel andekaim sõitja, asi muidugi kuidas mees teisse autosse istub. Põnevad nädalad tulemas, paistab et Austraalia ralli selle vw uudise taustal teisejärguline juba 

VWd pole ju enam. Pigem nagu kuldne käepigistus see lahkuminek.viplala kirjutas:Kui VW maksab palga siis ütleb ka kas sõita võib. Kui keegi tahab, et Ogier nende juures sõidab siis ostab ta VW käest välja.soca kirjutas:VW maksab palga lõpuni, mina sain nii aru vähemalt. Pole wilsonil midagi nii palju vaja valja käia
-
- Kontakt:
See oli lisaeelarve, meie mehed on juba 2017. aasta põhieelarvesra1ner kirjutas:Sa unustasid Eesti rallipaari 10Mdomaza kirjutas:10 miljonit Ogierile ja 10 miljonit M-Sportile arendustöödeks ja ideaalis 10 miljonit Fordi promomisele ja M-Sportile uueks service park-iks, sest praegune on ajale jalgu jäänud![]()

-
- Reactions: 6
Nii peaks olema küll loogiliselt mõeldes!viplala kirjutas:Kui VW maksab palga siis ütleb ka kas sõita võib. Kui keegi tahab, et Ogier nende juures sõidab siis ostab ta VW käest välja.soca kirjutas:VW maksab palga lõpuni, mina sain nii aru vähemalt. Pole wilsonil midagi nii palju vaja valja käia