Kui rahulik on ikka vaadata nüüd Oti sõitu. Varem oli ikka nii, et kui Ott häid splitte näitas, siis hoidsid hinge kinni, et nüüd midagi ei juhtuks. Tänaseks on minu südamesse rahu tekkinud ning vaatan neid splitte hea tundega ja ootan ärevusega finihist, et kas esimene või teine aeg. Andes Sõber ütleks: Vägev r**sk, vägev!
Neuville ja Paddonil on korralik duell. Seal võivad mehed vigu teha, kuna on ju vaja 3s koht välja võidelda.
Seega Ott võib tegelt suht omas tempos tulla, et ikka vähemalt 2 kohtki koju tuua !
Ma millegi pärast arvan, et Ott ei tule kindla peale. Tal ei ole mitte midagi kaotada. See Poola on nii hinges, et enesekindluse mõttes oleks siin head võitlust talle vaja.
tugitoolifänn kirjutas:Neuville ja Paddonil on korralik duell. Seal võivad mehed vigu teha, kuna on ju vaja 3s koht välja võidelda.
Seega Ott võib tegelt suht omas tempos tulla, et ikka vähemalt 2 kohtki koju tuua !
Ise arvangi, et Ott pushib kuni korduskatseteni ja siis hakkab rohkem hoidmine. Neuvillega pea minut juba vahet ja Ogierilt on raske saada 38 sekundit tagasi. Või juba siis hoiab praegu tagasi...
tugitoolifänn kirjutas:Neuville ja Paddonil on korralik duell. Seal võivad mehed vigu teha, kuna on ju vaja 3s koht välja võidelda.
Mine tea, kas meeskond lubab+ Neuvillel on hea võimalus Mikkelsenile järgi jõuda.
Jah ,aga ca 40 seki tagasi võtta umbes 2 sek haaval ?
Veits piiri peal tulemine, eriti kui üle ühe näiteks võidab katseid. Ott peaks sellisel juhul ikka VÄGA piiri peal sõitma.
Mine tea, kas meeskond lubab+ Neuvillel on hea võimalus Mikkelsenile järgi jõuda.
Neuvillel on juba Mikkelseniga võrdselt punkte 127. ning Paddon on 13 punkti kauguse. Seega võivad selle ralliga mõlemad Mikkelsenist mööduda
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
MasterPuppet kirjutas:Ma millegi pärast arvan, et Ott ei tule kindla peale. Tal ei ole mitte midagi kaotada. See Poola on nii hinges, et enesekindluse mõttes oleks siin head võitlust talle vaja.