mainsail kirjutas:Tundub et nüüd lipsas väike kala sisse.
Tahad sa sellest KALAst rääkida??
Kas Te peate alati ründama? Kas Te tunnete mingit isikliku raulolu, kui saate "ära panna"? Vahest peaksite psühholoogi poole pöörduma? Kahtlustan, et Teil on Putini/Napoleoni sündroom.
+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
mainsail kirjutas:Tundub et nüüd lipsas väike kala sisse.
Tahad sa sellest KALAst rääkida??
Kas Te peate alati ründama? Kas Te tunnete mingit isikliku raulolu, kui saate "ära panna"? Vahest peaksite psühholoogi poole pöörduma? Kahtlustan, et Teil on Putini/Napoleoni sündroom.
Lihtsalt sõbralik ääremärkus - päris irooniline on teisi rünnates neid süüdistada ründamises
Keegi ei ole rünnanud. Kui inimene kirjutab siin mingist "kalast" (nagu oleks Tänak midagi korraldanud) siis kuulaks kohe huviga.
Doktor Milord võiks maha rahuneda ja oma diagnoose endale panna!
viplala kirjutas:Keegi ei ole rünnanud. Kui inimene kirjutab siin mingist "kalast" (nagu oleks Tänak midagi korraldanud) siis kuulaks kohe huviga.
Ma väga vabandan härra viplala aga kus oli kirjas et Ott midagi korraldas.Ole kena ja ära erutu nii palju,vähemalt mitte avalikult.
viplala kirjutas:Keegi ei ole rünnanud. Kui inimene kirjutab siin mingist "kalast" (nagu oleks Tänak midagi korraldanud) siis kuulaks kohe huviga.
Ma väga vabandan härra viplala aga kus oli kirjas et Ott midagi korraldas.Ole kena ja ära erutu nii palju,vähemalt mitte avalikult.
Ära kujuta ette. Fantaasiad hoia endale
Mul pole siin midagi ette kujutada,sina ju loed siin ridade vahelt