Kas teil ka probleeme SS1 Re-Live järelevaatamisega? (need kellel on WRC+)
WRC+ on makstud, GPS LIVE MAPS ka töötab, aga kui tahan vaadata SS1 re-live, siis logib välja... olen üksi selle probleemiga ?
Teemu / Rallirinki @HartusvuoriWRC
Weird things in SS1 #Barcelona. Last car on the stage, Finn @JuusoNordgren driving #DDFT, was stuck behind organiser's car for 2nd lap.
Loodame, et eilne probleem autoga lahenes Tänakul edukalt ja see niiskus ja jahedus kruusal annab paremad võimalused rehvil vastu pidada. Ilmselt see niiskus on kõige sobivam Ogierile, kes nüüd ei kaota enam esimesena startides aega, vaid olenevalt kui märg on, hoopis võidab.
Teemu / Rallirinki @HartusvuoriWRC
Weird things in SS1 #Barcelona. Last car on the stage, Finn @JuusoNordgren driving #DDFT, was stuck behind organiser's car for 2nd lap.
Huvitav, kas lasti uuesti sõita. Koomiline lugu küll.
WRC+ on makstud, GPS LIVE MAPS ka töötab, aga kui tahan vaadata SS1 re-live, siis logib välja... olen üksi selle probleemiga ?
EDIT: pärast mitut proovimist otsustas tööle hakata
Mul oli eile õhtul sama jama.
Vaatasin Re-Live'i moblast, aga mobla aku lõppes ära poole pealt.
Peale seda arvutist enam ligi ei lasknud. Kuniks olin leidnud moblale laadija, sealt uuesti sisse loginud WRC+'i ja kui sealt kenasti välja logisin, siis hakkas arvutis käima... ehk nagu oleks taustale mingi sessioon püsti jäänud vms. ja enam uut sessiooni ei lubanud...
EDIT: pärast mitut proovimist otsustas tööle hakata
Mul oli eile sama probleem, aga siis üks hetk oli korras kõik...
Gary Boyd @KiwiWRCfan
People in todays longest stage Terra Alta 38.95km report rain has stopped for a while but everything is soaking wet. Temperature very cold
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"