WRC hooaeg 2017
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC hooaeg 2017
Kruuda on neile väga hea valik. Kuumematel nimedel nagu Lappi, Suninen, Tidemand on tõenäoliselt paremaid valikuid. Ei näe, et wrc2 turul kedagi asjalikumat hetkel oleks.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Reactions: 0
Kui nüüd Evans jääbki ripakile ja Tänak Dmackist lahkub, siis Evans oleks vast kindlasti parim valik DMacki jaoks. Samamoodi Evansile - parem kasvõi tõestada rajal vana autoga, et on parem kui "hadfull" tehasesõitjaid, kui kodus istuda. Tema vaevalt "tagasi tuleb" kui järgmine hooaeg peaks vahele jääma tipptasemel.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kui see nüüd tõsi on siis on see küll väga hea uudis
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Hästi ei taha uskuda, et Evans päris ripakile jääb. Ehk saab Evans DMACK esinumbriks WRC klassis (on siis vana või uue roolis) ja WRC2 sarjas esindab DMACKi Kruuda ja ehk saab siis paar rallit WRC masinaga proovida.mcwax kirjutas:Kui nüüd Evans jääbki ripakile ja Tänak Dmackist lahkub, siis Evans oleks vast kindlasti parim valik DMacki jaoks. Samamoodi Evansile - parem kasvõi tõestada rajal vana autoga, et on parem kui "hadfull" tehasesõitjaid, kui kodus istuda. Tema vaevalt "tagasi tuleb" kui järgmine hooaeg peaks vahele jääma tipptasemel.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 9
Mul on hea meel, et eestlane(Kruuda) sõita saab, aga isiklikult küll aru ei saa, mida Cormack temas näeb. Selline Ostbergi tase. Samas testimiseks täitsa ok jah.
Esiteks üks on 23 aastane, teine 28 aastane. Teiseks pole Karl kaugeltki Madsi tasemelmarko1509 kirjutas:Mul on hea meel, et eestlane(Kruuda) sõita saab, aga isiklikult küll aru ei saa, mida Cormack temas näeb. Selline Ostbergi tase. Samas testimiseks täitsa ok jah.

Tundub üsna loogiline.viplala kirjutas:Hästi ei taha uskuda, et Evans päris ripakile jääb. Ehk saab Evans DMACK esinumbriks WRC klassis (on siis vana või uue roolis) ja WRC2 sarjas esindab DMACKi Kruuda ja ehk saab siis paar rallit WRC masinaga proovida.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 9
Jah, Mads on temast paremw0w kirjutas:Esiteks üks on 23 aastane, teine 28 aastane. Teiseks pole Karl kaugeltki Madsi tasemelmarko1509 kirjutas:Mul on hea meel, et eestlane(Kruuda) sõita saab, aga isiklikult küll aru ei saa, mida Cormack temas näeb. Selline Ostbergi tase. Samas testimiseks täitsa ok jah.Kolmandaks on Karl end tõestanud küll juba, hoog on päris hea ning väheste eksimustega tegelikult.

Vähesed eksimused ongi see, miks ma teda Madsiga võrdlen. Märtini ja Tänaku tasemel ta pole ega jõua ka sinna. Sellist potentsiaali (võitjat) temas pole. Lihtsalt minu isiklik arvamus. See, millega tema issi ja Tere AS tegelevad, sellest teame kõik nagunii.
-
Tekkis selline hüpoteetiline küsimus. Huvitav, kui nüüd VW ja Hyundai uued masinad välja lasevad järgmine aasta, kas siis lõpuks satub eelmise versiooni masinaid ka erakätesse? Usun, et mõlemal oleks päris mitmed masinad mis väikse vaevaga sõidetavaks saaks (peale nende mis nagunii juba ringi tiirutavad). Või hoitakse oma saladusi edasi ja pannakse kõik see varandus katte alla / muuseumi tolmu koguma.
-
- Rallifoorum 24/7
Küsimus on kas nad vajavad, et keegi nende eelmise aastate mudelitega neile reklaami teevad? Vastus on ilmselt EI. Seega tolmu koguma.mcwax kirjutas:Tekkis selline hüpoteetiline küsimus. Huvitav, kui nüüd VW ja Hyundai uued masinad välja lasevad järgmine aasta, kas siis lõpuks satub eelmise versiooni masinaid ka erakätesse? Usun, et mõlemal oleks päris mitmed masinad mis väikse vaevaga sõidetavaks saaks (peale nende mis nagunii juba ringi tiirutavad). Või hoitakse oma saladusi edasi ja pannakse kõik see varandus katte alla / muuseumi tolmu koguma.
Oskab keegi seletada mis trikk seisneb kahe autoga hooaja alustamises?
Tundub uskumatu et Citroen ja Toyota on valmis Montes ja Rootsis riskima kolmanda mehe võimalikest punktidest ilma jäämisega. Siin peab olema mingi muu taktikaline edu.
Tundub uskumatu et Citroen ja Toyota on valmis Montes ja Rootsis riskima kolmanda mehe võimalikest punktidest ilma jäämisega. Siin peab olema mingi muu taktikaline edu.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 3
Hyundai-si on juba mõned erasõitjate kasutuses ja eks need vw-d ilmselt rallikrossiks lähevad nagu juba praegu vanadega tehtud on, kui sedagiviplala kirjutas:Küsimus on kas nad vajavad, et keegi nende eelmise aastate mudelitega neile reklaami teevad? Vastus on ilmselt EI. Seega tolmu koguma.mcwax kirjutas:Tekkis selline hüpoteetiline küsimus. Huvitav, kui nüüd VW ja Hyundai uued masinad välja lasevad järgmine aasta, kas siis lõpuks satub eelmise versiooni masinaid ka erakätesse? Usun, et mõlemal oleks päris mitmed masinad mis väikse vaevaga sõidetavaks saaks (peale nende mis nagunii juba ringi tiirutavad). Või hoitakse oma saladusi edasi ja pannakse kõik see varandus katte alla / muuseumi tolmu koguma.
-
- Rallifoorum 24/7
caater666 kirjutas:Oskab keegi seletada mis trikk seisneb kahe autoga hooaja alustamises?
Palju on läbi käinud ajafaktor- ei jõuta 3. valmis teha nii kiiresti.
Aga nagu mainitud juba, siis jah, Hyundai on mõned müünud ja Polod sõidavad rallikrossi, kuid kui nüüd mõelda näiteks Le Mansi Audidele ja Dakari Touaregile, siis on neidki konkureerima erakättesse lubatud, kuigi vähe. Mine tea...
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kõik kolm nagunii meeskonnale punkte ei too. Aga jah kui üks peaks nendest kahest põõsas lõpetama siis on jah paha.caater666 kirjutas:Oskab keegi seletada mis trikk seisneb kahe autoga hooaja alustamises?
Man and machine against mother nature!!!
-
- I järgu kommentaator
Nüüd siis paar päeva tagasi kinnitati Rally Sweden'i kava ja on korralikult põhjapoole kolitud.
Läbi minu silmade on 2017 aasta itinerary väga väga hea ja huvitav. Toon välja mõned asjad mis on eriti positiivsed:
1. Kõige lõunapoolsemad katsed(peale sss'i) on Vargåsen, kus ka legendaarne colins crest ja hagfors(varem värmullsåsen). Kõik muud katsed põhja pool, seega kindlasti lumekindlam ralli, kui eelmine aasta.
2. Service park on Torsby'sse kolitud, mis on nüüd ka geograafiliselt ralli keskpunkt, mitte ei pea päevas mitu tundi panema selle peale, et Karlstadis service's käia.
3. Tänu sellele on ka mid day service nii reedel kui ka laupäeval, mis on minu arust täiesti super!
4. Tagasi on klassikaline Likenäs'i katse.
5. Ja nüüd tuleb veel kirss selle tordi peale, nimelt lõppeb ralli katsega Torsby, mis on Powerstage ja lõppeb service pargis!!! Nii saavad sõitjad katsel korralikult viimast võtta ja kohe koos tiimide ja pealtvaatajatega service pargis tähistada. See on muudatus mis minu arust on sellele spordile väga tähtis, et tuua seda pealtvaatajatele lähemale. Kusjuures pidavat fia töötama selle kallal, et ka teistel rallidel oleks võimalik selline formaat. Rally Sweden siis esimene kes selle muudatuse läbi viib. Lisaks lõppeb ka Reedene päev Torsby katsega otse service pargis, mis teeb minu arust koha peal ralli jälgimise ikka väga mõnusaks.
http://www.rallysweden.com/sv/tavlingen/maps-itinerary/
http://www.vf.se/sport/bilsport/har-ar- ... strackning
Läbi minu silmade on 2017 aasta itinerary väga väga hea ja huvitav. Toon välja mõned asjad mis on eriti positiivsed:
1. Kõige lõunapoolsemad katsed(peale sss'i) on Vargåsen, kus ka legendaarne colins crest ja hagfors(varem värmullsåsen). Kõik muud katsed põhja pool, seega kindlasti lumekindlam ralli, kui eelmine aasta.
2. Service park on Torsby'sse kolitud, mis on nüüd ka geograafiliselt ralli keskpunkt, mitte ei pea päevas mitu tundi panema selle peale, et Karlstadis service's käia.
3. Tänu sellele on ka mid day service nii reedel kui ka laupäeval, mis on minu arust täiesti super!
5. Ja nüüd tuleb veel kirss selle tordi peale, nimelt lõppeb ralli katsega Torsby, mis on Powerstage ja lõppeb service pargis!!! Nii saavad sõitjad katsel korralikult viimast võtta ja kohe koos tiimide ja pealtvaatajatega service pargis tähistada. See on muudatus mis minu arust on sellele spordile väga tähtis, et tuua seda pealtvaatajatele lähemale. Kusjuures pidavat fia töötama selle kallal, et ka teistel rallidel oleks võimalik selline formaat. Rally Sweden siis esimene kes selle muudatuse läbi viib. Lisaks lõppeb ka Reedene päev Torsby katsega otse service pargis, mis teeb minu arust koha peal ralli jälgimise ikka väga mõnusaks.
-
- I järgu kommentaator
Lisaks siia veel selle et pühapäeval saab tänu heale ajagraafikule kõiki kolme katset vaadata.nsa kirjutas:Nüüd siis paar päeva tagasi kinnitati Rally Sweden'i kava ja on korralikult põhjapoole kolitud.
Poola rallil oli sel aastal midagi sarnast, et viimane katse oli kohe service parki kõrval, nii et sai auto ära parkida, siis läbi service parki minna jalgsi katsele ning kui katse läbi, siis jalgsi service parki Otti vastu võtma ning siis omakorda jalgsi poodiumile, mis oli ka suht lähedal. Oli küll mõnus, kui ralli lõpp oli nii kompaktne, et fännid said igal pool kohal olla ega pidanud midagi ohvriks tooma.nsa kirjutas:Nüüd siis paar päeva tagasi kinnitati Rally Sweden'i kava ja on korralikult põhjapoole kolitud.