Meeskonnad testiradadel
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Meeskonnad testiradadel
Pidi ikka olema ja kui lähemalt vaadata, siis viimasel lingil toodud kerel tundub lisaks uutele tükkidele olema ka teistsugune kerekuju (uue generatsiooni).
Pole seal mingit uut kerekuju, vanal kerel testitakse uue aasta auto aerot ja tehnikat.
-
- Rallifoorum 24/7
Minu arust on küll järgmise generatsiooni kere, teada oli et WIlson saab selle varem kätte.
järgmise generatsiooni Fiesta siin http://www.carscoops.com/2016/08/all-ne ... s-spy.html
Testiauto näeb vägev välja, meenutab mulle 2003-2004 Focust
E: ma pole ainuke kes nii arvab https://twitter.com/voiceofrally/status ... 9804125184

järgmise generatsiooni Fiesta siin http://www.carscoops.com/2016/08/all-ne ... s-spy.html
Testiauto näeb vägev välja, meenutab mulle 2003-2004 Focust

E: ma pole ainuke kes nii arvab https://twitter.com/voiceofrally/status ... 9804125184

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
Minagi ei anna pead, sest mk8 on siiski võrdlemisi sarnane praegusele mk7-le, kuid kui nüüd vaadata tagaotsa (tiiva alust, mis vihjaks nagu uue generatsiooni tuledele) ning mõnda muudki detaili, siis ma panustaks enda variandile. Ütles ka Wilson, et lõpuks on neil katsetamisel täiesti uus kere, mis erinevalt vanast toimib suurepäraselt. Testiautol olevat numbrit pole ka ewrc järgi ühelegi tänase speci autole külge pandud...kui siis ei ehitatud testimiseks tutikat mk7, mida ma ei usu.renxrw kirjutas:Pole seal mingit uut kerekuju, vanal kerel testitakse uue aasta auto aerot ja tehnikat.
-
- IV järgu kommentaator
Välismaa foorumites tuvastati, et antud pildil testib autot parasjagu Camilli.
-
- Rallifoorum 24/7
jah ja testib ka Ott.
veel pilte ja nüüd 100% kindel et asi on uuel kerel
https://twitter.com/planetemarcus/statu ... 6681850880
sellelt Jaumelt alati ka videod olemas nii et jääme ootama.
veel pilte ja nüüd 100% kindel et asi on uuel kerel
https://twitter.com/planetemarcus/statu ... 6681850880
sellelt Jaumelt alati ka videod olemas nii et jääme ootama.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Sa mõtled numbrimärki? Mina küll selle kohta mingit infot ei leidnud. On sul teistsugused andmed?blizzard kirjutas:Seda näitab ka auto number, et 2016 kere
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Ma arvan, et ta tahtis öelda 2017 aasta auto. Praeguse andmebaasi andmetel sellist autot ei ole M-Sport ehitanud.Vahula kirjutas:Sa mõtled numbrimärki? Mina küll selle kohta mingit infot ei leidnud. On sul teistsugused andmed?blizzard kirjutas:Seda näitab ka auto number, et 2016 kere
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Ma ise mõtlesin sama.maailmameister kirjutas: Ma arvan, et ta tahtis öelda 2017 aasta auto. Praeguse andmebaasi andmetel sellist autot ei ole M-Sport ehitanud.
Kui vaadata kasvõi http://www.ewrc-results.com/cars.php autode ajalugu, annab seoseid leida.maailmameister kirjutas:Ma arvan, et ta tahtis öelda 2017 aasta auto. Praeguse andmebaasi andmetel sellist autot ei ole M-Sport ehitanud.Vahula kirjutas:Sa mõtled numbrimärki? Mina küll selle kohta mingit infot ei leidnud. On sul teistsugused andmed?blizzard kirjutas:Seda näitab ka auto number, et 2016 kere
Nimelt kui NR algab PX65, PX64, siis auto esimene start on olnud autol PX65 puhul 2015, PX64 puhul 2014 või 2015 algus
2016 ehitatud, aga 2017 hooaja keremaailmameister kirjutas:Ma arvan, et ta tahtis öelda 2017 aasta auto. Praeguse andmebaasi andmetel sellist autot ei ole M-Sport ehitanud.Vahula kirjutas:Sa mõtled numbrimärki? Mina küll selle kohta mingit infot ei leidnud. On sul teistsugused andmed?blizzard kirjutas:Seda näitab ka auto number, et 2016 kere
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kui ainuüksi neid taga tulesi vaadata. Siis võib suht kindlalt väita, et tegu uue generatsiooni kerega.
Sumpa alla on kena riiul ehk siis difuusor.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Korralikult punnis on need uued masinad. OFF'i korral jääb paras hunnik plasti maha.Kolin kirjutas:Kui ainuüksi neid taga tulesi vaadata. Siis võib suht kindlalt väita, et tegu uue generatsiooni kerega.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
Süsinikkiud on päris tugev materjal, sellest valmistatud maailma kiireimad superautod ja võidusõidutehnika peavad jäigalt koos püsima ja sõitjat kaitsma, seega ega nad nii kergesti vast ei irdu kah.
-
- Reactions: 1
Aga ikka on kommentaar video juures, et palju probleeme oli mootoriga. Õnneks on veel hooaja alguseni aega ja suur pluss on see, et Ott saab vähemalt nüüd roppu moodi testida. On ju vaja auto vastupidavaks saada ja uue auto testi kilomeetrid pole piiratud. Ott peabki seda autot piinama nii palju kui suudab, et kõik vead enne hooaja algust välja tuleksid.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Käib edasi küll suht kenasti
Man and machine against mother nature!!!
-
Süsiniku suur miinus on ikkagi tema rabedus. Superautodel on süsinikust reeglina kokpit(palju kihte süsinikku loomulikult). Ülejäänud paneelid jne liimitakse sinna külge. Need peavad avarii korral deformeeruma, samas kui kokpit peab jääma terveks.-huviline2- kirjutas:Süsinikkiud on päris tugev materjal, sellest valmistatud maailma kiireimad superautod ja võidusõidutehnika peavad jäigalt koos püsima ja sõitjat kaitsma, seega ega nad nii kergesti vast ei irdu kah.