Võistlusraja kogupikkus: 448,23 km
Lisakatsete arv: 11
Lisakatsete kogupikkus: 122,63 km
Korduvkatsete arv: 4
Pinnas: kruus, asfalt
Punktikatse: LK11
Täpse rallikava leiab 21. septembril ilmuva Autolehe vahelt.
Tartu Ralli rallipassid saab soetada rallinädalal Tartu Lõunakeskuse, Põlva ning Võru Euronics poodides. Üks rallipass maksab 10 EUR. Pileteid saab soetada ka katsele minnes, kuid üks katse eraldi maksab 5 EUR. Ostes rallipassi,saad ligipääsu kõigile katsetele.
Allameetrimeestele ligipääs katsetele TASUTA.
>
0
Viimati muutis Rallipisik, 29 Nov 2016, 16:37, muudetud 8 korda kokku.
Kas keegi teab muidu postiteel mõnda väga head kohta???
Ise olin eelmine aasta Ringerbergi crashi kohapeal aga võib-olla kellegi veel paremaid vaatamiskohti?
Kas just Põlva linnakas just kõige kihvtim on aga eks näha ole kui katsete kaart ilmub. Ise arvan, et algus on kuskil kultuurimaja taga mäe tänavas ja edasi kaubamaja tuur siis mooda surnuaia äärt roosi tänavasse ja ehitajate ja selvehalli ring ja finish. Postiteed ei tea kas see aasta enam on, pealtvaatajale suht raskelt ligipääsev ja igav
Põlva linnakaga väga mooda ei pannudki. Algus kuni politseini on igav. Oja ja turuplats võib päris hea olla mis osaliselt kruusakate. Siis surnuaia trampa mis võib olla nii ja naa kuna peale trampat tuleb kerge vasak ja kohe 90 paremale mäkke. Mäkke minekuni max 100 m. Paljud võivad enne trampat hoo maha pidurdada. Muidu näeks ikka väga pikki õhulende. Postiteed küll välja ei lugenud võion jupike ainult
Käisin täna Kulbilohus krossil (mis oli väga äge võistlus). Aga siia teemasse sobib hoopis see, et see sama Kulbilohku viiv tee (Vellavere vist?) on tänavuaastase ralli reedeõhtune katse, sulgemisaegade järgi just enne laululava.
>
0
Viimati muutis -huviline2-, 12 Sept 2016, 09:16, muudetud 1 kord kokku.
-huviline2- kirjutas:Käisin täna Kulbilohus krossil (mis oli väga äge võistlus). Aga siia teemasse sobib hoopis see, et see sama Kulbilohku viiv tee (Kellavere vist?) on tänavuaastase ralli reedeõhtune katse, sulgemisaegade järgi just enne laululava.
Mõtlesin just Kulbilohku sõites, et see tee passiks ralliks.
snakeplissken kirjutas:keegi kaardil viitsib näidata seda lõiku?
Sulgemisest teavitav märk algas sisuliselt Valga mnt. äärest juba ja lõppes/dubleeriti umbestäpselt sadakond meetrit enne Kulbilohku pööramist. Vapramäe-Vellavere, mnt. nr 153. Guugel mapsi võib "Kulbilohu krossirada" panna.
Ma olen ka ammu juba mõelnud, et hea katse saaks.
>
0
Viimati muutis -huviline2-, 13 Sept 2016, 21:11, muudetud 1 kord kokku.
ma pole päris kindel, kas ma ikka vaatasin õigesti, aga kui google mapsis seda mnt. 153 vaadata siis tundub täitsa sirge lõik olevat, paar kurvi moodi asja on kah 3 kilomeetri peale...