On küll point. Tänak on piisavalt kiire ja tal on kogemust, et näidata auto potentsiaali ja siis on nende eesmärk juba mõni hetkel suurem nimi mujalt ära meelitada.Rainiz. kirjutas: Ei näe pointi, miks peaks Toyota, kes püüab hakata arendama autot, palkama WRC kogemusega mehe üheks aastaks. Siit tuleb vähemalt 2 kui mitte 3 aastat.
WRC hooaeg 2017
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC hooaeg 2017
Teemu Sunineni koha pealt nii palju, et lugesin kuskilt, et tema mänekal Timo Jouhkil eesmärk on saada ta Citröeni ja Toyota projektist ta eriti lugu ei pea.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
DMACKi ja M-Spordi meeskondande juhtfiguur Malcolm Wilson ütles pärast Soome rallit ETV spordiuudistele, et Tänakul on võimalus oma kohta meeskonnas hoida. «Kui otsustame Otti meeskonnas hoida, siis selle jaoks on kõik võimalused loodud. Hooaja lõpuni on veel aega ning on selge, et praegust sõitu jätkates on tal hea võimalus sõita tugevas meeskonnas,» arutles Wilson kukalt kratsides.
Näib, et ajakirjanik käib tihedalt mei foorumit lugemas. Või on see ajakirjanik meie enda KidrA

Näib, et ajakirjanik käib tihedalt mei foorumit lugemas. Või on see ajakirjanik meie enda KidrA

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 3
Ei usu, et siit mingi kõva kõrbemine tuleb Toyotal, räägitud alati uue tootja tulekuga " esimene aasta arendame ainult autot jne" , tegelikus saadakse hästi hakkama.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
vean kihla, et Otil telefon punane hetkel, eks eesti press tahab tema poolset kommentaari 

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ka mina ei topiks teda pimesi Toyota rooli. Mitte, et see halb peaks olema aga suur osast rallist toimub ka pikkades ja keerulistes koridorides.MadMax kirjutas:Lööge mind risti aga mina ei tahaks, et Ott Toyotasse läheb. Projekt on nii toores ja nagu ennist siin keegi ütles, et kui VW puhul oli kindel, et tuleb võitja, siis Toyota on sisuliselt väike eratiim, mida veab Mäkinen ja saab raha Toyotalt ning poodium oleks eneseületus. Vähemalt selline mulje on jäänud. Lisaks artiklis oli selline lause: "Makinen said Toyota was now viewing 2017 as a development season rather than expecting instant results." Mis tähendaks, et tuleks veel üks aasta, kus Tänak peab võitmiseks rattad alt ära sõitma. Kõige parem oleks Hyundai, Citroen või Fordi põhitiim. Toyotast parem variant oleks isegi D-Mackiga üks hooaeg kihutada. Sel aastal kruusal juba enam vähem rehv. Asfalti oma saame lähiajal teada.
Postimees: "Mäkinen jahib rallimeeste allkirjasid juba pikka aega ning seni pole tal õnne olnud. Kõigepealt oli lähedal Kris Meeke’i liitumine, kuid britt otsustas Citroeni kasuks. Ära langesid ka Thierry Neuville ja Mads Östberg. Mäkinen käis ka endiste maailmameistrite jutul, kuid nii Sebastien Loeb kui Petter Solberg ütlesid talle viisakalt ära. Mikko Hirvonen aitab Mäkinenil küll Toyotat testida, kuid ka tema ei soovi tippsporti naasta."
Paistab, et ma ei ole ainuke kes, seda Toyota tiimi natuke pelgab (Oleks see vaid nii, et mu kahtlused järgmisel aastal põrmuks tehakse)
Hea skeem oleks see, et nö noored sõitjad tegelevad ralli ajal testimisega aga Otil antakse vaba voli tegutseda, mis ei ole ka alati hea - hakkab hullu panema.
Mina eelistan Fordi, kus on aastaid kontaktis oldud. Ja 2017 masinast me ei ta mitte keegi mitte midagi ja mis mida kellegi masin suudab ...
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
Lihtsalt kui ajakirjanikel tekib ralli osas küsimusi siis võetakse ühendust kohe Eesti ralli peaspetsialistiga ja eks ma siis annan sümboolse summa eest oma hinnangu, ei taha uhkustada, aga eks kõik teavad kes see onKolin kirjutas:Näib, et ajakirjanik käib tihedalt mei foorumit lugemas. Või on see ajakirjanik meie enda KidrA![]()
![]()

Ka mina suhtun skeptiliselt sellesse, mida ma siiani Toyota kohta kuulnud ja näinud olen aga Toyotal on finants alait olemas, et asju parandada, kui need asjad peaks mäda olema. M-Spordil aga kui peaks midagi mäda olema siis peab lihtsalt selelga leppima, et ongi mäda ja pole finantse et asju paremaks muuta.Dubber kirjutas:Mina eelistan Fordi, kus on aastaid kontaktis oldud. Ja 2017 masinast me ei ta mitte keegi mitte midagi ja mis mida kellegi masin suudab ...
Otti puhul on kõige positiivsem see et mina enam ei karda et järgmine aasta rooli peos pole. Tuleb mis tuleb ja küll valitakse parim pakutust. Nüüd võiks veel keegi Karli üles korjata (olgu kuidas on nende piima jõgedega), siis oleks Eesti rallifännidel rõõmu pikemaks.
Paddoni sõidutreener arvab nii:
Mulle tundub see olevat Toyota jaoks parim lahendus. Arvatavasti pole Tänak aastase lepinguga nõus nii et pakuvad 2a. 2018 üritatakse keegi suur nimi endale võita ja siis pannes välja kolm autot ja on võimalik mängida kes kuidas sõidab, olenevalt siis 2017 hooajast.@SaariJarno My guess is @OttTanak in car 1, then alternate between experienced @JuhoWRC and young super talent @TeemuSuninenRac in car nr 2.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Väga meeldiks see sidrunivärk, siis Toyo ja Ford aga miskipärast on ikka lõpptulemus Papa Wilsoni juures.. raske on ju pikalt saata kui Toyota muidugi head raha maksma ei hakka..
Söörlöne!
Toyota on enamuse viimase aja mootorispordi projektidega kõrbenud, võiks ju arvata, et siis võetakse WRC-d tõsiselt??? Samas jälle see moodus, kuidas Mäkinen seda wrc projekti üksinda veab ja siis aegajalt peab japsidele aru andma ei tundu väga usaldusväärne. Wilsoni lõksust pääsemine on aga samas ka väga oluline. Nii mõnigi mees on peale seda õide läinud. Ei tea mis see õige on aga kõige tähtsam ju siiski, et oleks kedagi oma rallimaailmas jälgida.
-
- Rallifoorum 24/7
Kus Toyota kõrbenud on hiljaaegu, värskendage mu teadmisi...ametlikuks läbikukkumiseks võib vist lugeda 10 aastat väldanud F1 projekti, kuhu pandi suuri summasid, aga tulemust ei tulnudki. Peale seda keskenduti WEC-le. Selles sarjas on nüüd edukalt mitu aastat osaletud, LM 24h oleks napilt tänavu oldud 1. (ja 3. e. peale draamat protokollis 2.) Samuti miks ei peaks TMR japsidele aru andma või õigemini konsulteerima, kui nende kaubamärk ning raha kasutada on? Probleem oleks (loodetavasti mitte "on") siis, kui nad rumalaid otsuseid nõuaksid. Lastakse teha ja ehitada, ilma liigselt pinda käimata.
Viimati muutis -huviline2-, 04 Aug 2016, 21:58, muudetud 1 kord kokku.
Sellest väljaütlemisest võiks aru saada ka nii, et kui Otil see järelejäänud hooaeg on MW jaoks piisavalt hea, siis järgmine hooaeg on ta fordi põhitiimis sõitmasKolin kirjutas:«Kui otsustame Otti meeskonnas hoida, siis selle jaoks on kõik võimalused loodud. Hooaja lõpuni on veel aega ning on selge, et praegust sõitu jätkates on tal hea võimalus sõita tugevas meeskonnas,» arutles Wilson kukalt kratsides.
-
- Rallifoorum 24/7
ei tea jah. paljud nagu tahaksid kohe, et see projekt feiliks. aastaid on siin paljud tahtnud, et Tänak kuhugi mujale peale m-sporti saaks ja nüüd kui see võimalus on siis jumala eest, et ta ikka mujale ei läheks.-huviline2- kirjutas:Kus Toyota kõrbenud on hiljaaegu, värskendage mu teadmisi...ametlikuks läbikukkumiseks võib vist lugeda 10 aastat väldanud F1 projekti, kuhu pandi suuri summasid, aga tulemust ei tulnudki. Peale seda keskenduti WEC-le. Selles sarjas on nüüd edukalt mitu aastat osaletud, LM 24h oleks napilt tänavu oldud 1. (ja 3. e. peale draamat protokollis 2.) Samuti miks ei peaks TMR japsidele aru andma või õigemini konsulteerima, kui nende kaubamärk ning raha kasutada on? Probleem oleks (loodetavasti mitte "on") siis, kui nad rumalaid otsuseid nõuaksid.
anyway siin on uus artikkel kus räägitakse, et Tänak pole ainuke ja tants käib hoopis Neuville ümber. Saan siit artiklist aru, et Otil on m-sportiga 2017 juba eeldiil tehtud vms.
https://translate.google.ee/translate?s ... edit-text=
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
- Rallifoorum 24/7
Ahjaa, natukene offtopicut, ma nägin eile öösel unes, et Märtin testis Yarist. Pool päeva arvasin, et nii ongi juba juhtunud.

Pool hooaega on sõita veel, ma rahuneks maha veidi selle järgmise aasta lepingu ja autoga. Eks mingid uurimised meeste kohta käivad tiimide poolt, aga kaks rallit, kus Ott on end väga pildil sõitnud jäävad seljataha ja hooaeg läheb edasi. Lepinguid sõlmitakse ikka hiljem...
Kindlasti on Wilsoni otsustada (mitte Oti), kas saavad lahkuda fordist, Wilson on ärimees... Kui Ott on tubli teine pool aastast ja kellegil huvi Oti vastu, siis Wilson kaalub kindlasti rahasumma ja Oti vahel, et kumb oleks kasulikum. Tema Otile võimaluse andis ja müüb Oti, kui Ott väärib müüki ja hinda. Kindlasti pole nii, et Mäkinen kutsub Oti toyotasse ja Ott ütleb Wilsonile...tsauu pakaaa:)
Tegelikult pole veel midagi kindlat, kui Ott peaks ebaõnnestuma teine pool rallisid täielikult, siis ei pruugi üldse mingit järg. aasta lepingut tulla.

Tegelikult pole veel midagi kindlat, kui Ott peaks ebaõnnestuma teine pool rallisid täielikult, siis ei pruugi üldse mingit järg. aasta lepingut tulla.
Otil võib olla tõesti MW-ga pikem leping kui keegi arvata oskab. Ma kuulsin, et 2013 kui Ott eestsi Subaruga sõitis oli ta tegelikult lepinguga seotud ja ei oleks tohtinud ühegi teise WRC masina rooli ronida, peale M-Spordi oma.
-
- Rallifoorum 24/7
Miks mitte, 2012 sõlmiti ju kõigile teadaolev mitmeaastane leping (mida arvati katkestatuks, aga kas seda ka oli).
5 aastane leping sõlmiti 2011.-huviline2- kirjutas:Miks mitte, 2012 sõlmiti ju kõigile teadaolev mitmeaastane leping (mida arvati katkestatuks, aga kas seda ka oli).