No teeme siis otsa lahti
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
No teeme siis otsa lahti
Võtame siis kätte ja teeme ära. Mida arvate Markko sõidust Rootsi rallil? Kas mina olen ainuke, et esimene päev oli mage?
gaas on endiselt laiffi
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Ma arvan, et esimesel paeval oli stardikoht veits halb ja voib-olla sattis ta seadistust ka vahe paika.Aga viimasel paeval on Markko alati hasti pand nii ka Rootsis.Yldiselt vaga hea algus aastale nyyd tuleb Turgi, kui muidugi toimub, sealsed olud peaksid olema nagu kreekas, nii et sealt on oodata vaga head tulemust. 

-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Tore, et siia inimesi tulema hakkab, nii ruttu
Markko on tõesti tavaliselt rahulikult alustanud ja siis teisel kolmandal päeval tempot tõstnud. Lõpp tulemusega võib küll igati rahule jääda, neljas koht on täpselt see mida ootasin, arvestades, et Peugeot on hetkel veel Fordist kiirem auto. Solbergi ja McRae seljataga hoidmine on igati tubli saavutus
Türgi rallist niipalju, et Malcolm Wilson mainis, et selle nädala neljapäeval tuleb kindel otsus, kas ralli toimub või mitte, Wilson ise oli suhteliselt kindel, et toimub. Türgi peaks Markkole hästi sobima, kuna tegu tõesti Acropolisega sarnase ralliga

Markko on tõesti tavaliselt rahulikult alustanud ja siis teisel kolmandal päeval tempot tõstnud. Lõpp tulemusega võib küll igati rahule jääda, neljas koht on täpselt see mida ootasin, arvestades, et Peugeot on hetkel veel Fordist kiirem auto. Solbergi ja McRae seljataga hoidmine on igati tubli saavutus

Türgi rallist niipalju, et Malcolm Wilson mainis, et selle nädala neljapäeval tuleb kindel otsus, kas ralli toimub või mitte, Wilson ise oli suhteliselt kindel, et toimub. Türgi peaks Markkole hästi sobima, kuna tegu tõesti Acropolisega sarnase ralliga

Rootsi esimesel päeval läks Markko kummivalikga alt, sest üle öö muutusid teetingimused märgatavalt. Nimel neljapäeva öösel vastu reedet läks järsku soojaks ja külamakraadid enam ei valitsenud. Lõppkokkuvõttes olid ju kõik tulemusega rahul nii Markko kui ka terve team ja minu arust on MM hooaega supertulemustega alustatud.
Türgi rallist veel nii palju, et täna avaldas wrc.com, et ralli toimub nagu plaanitud ja mingeid probleeme ei tohiks tekkida. Jääme ootama....
Türgi rallist veel nii palju, et täna avaldas wrc.com, et ralli toimub nagu plaanitud ja mingeid probleeme ei tohiks tekkida. Jääme ootama....