Neste Rally Finland 2016 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Neste Rally Finland 2016 Day 2
Laupäevase võistluspäeva kokkuvõte: http://rallihullusoidupaevik.blogspot.c ... sivad.html
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tegelikult on Ford sobinud nii Markkole ja Ottile ehk oleks mõttet veel jääda Fordi. Markkol olid problemid kui läks Peugeoti ja auto oli Grönholmile hea. Samas kes teab mis tulevik toobponx kirjutas:See näitab meie mehe tugevust ja ma olen 99% kindel, et see fordi psk on vähemalt 10% volksust ja hundaist kehvem. Võiduks peab lihtsalt räigelt paugutama ja riskima. Mads pole nõus nii palju riskima.
Loodan, et tehased märkavad seda ja järgmisel aastal ei pea enam mäkke testima vaid saab korralikult mõnes suuremas meeskonnas oma võimed näidata.
Kogu austuse juures olen ma rõõmus, et Ford on Ottile sellise võimaluse andnud.
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
Ford on sobinud Otile aga me ei tea kas teine auto sobib äkki paremini. Toona oli Peugeot teada et kehvem kui teised. Kui anda see 10% parem auto kätte siis annaks seal pähklist veel rohkem välja pigistada. Ehe näide, Õstberg Citroenis vs Õstberg Fordis.kaits kirjutas:Tegelikult on Ford sobinud nii Markkole ja Ottile ehk oleks mõttet veel jääda Fordi. Markkol olid problemid kui läks Peugeoti ja auto oli Grönholmile hea. Samas kes teab mis tulevik toobponx kirjutas:See näitab meie mehe tugevust ja ma olen 99% kindel, et see fordi psk on vähemalt 10% volksust ja hundaist kehvem. Võiduks peab lihtsalt räigelt paugutama ja riskima. Mads pole nõus nii palju riskima.
Loodan, et tehased märkavad seda ja järgmisel aastal ei pea enam mäkke testima vaid saab korralikult mõnes suuremas meeskonnas oma võimed näidata.
Grönholm tundus sama hull (veri ninast välja tüüp kes annab endast kõik) nagu Ott praegu ja see pesukott ei tundnud väga rallika moodi.
Pakun, et see oli samm tagasi võrreldes Fordiga.
Kõik on muidugi puhtalt spekulatsioon ja minu arvamus.
Pakun, et see oli samm tagasi võrreldes Fordiga.
Kõik on muidugi puhtalt spekulatsioon ja minu arvamus.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Breeni ss14 aega on vist muudetud, ennem oli 11,5s vahe Otiga ja nüüd 9,1s.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
No näed mingi õiglus siin maailmas ikka onnsa kirjutas:Breeni ss14 aega on vist muudetud, ennem oli 11,5s vahe Otiga ja nüüd 9,1s.

2,4 sek paberil mahavõetud on veits parem. Info üleval Wrc.com lehelnsa kirjutas:Breeni ss14 aega on vist muudetud, ennem oli 11,5s vahe Otiga ja nüüd 9,1s.
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
On jah muudetud. Ennem oli kaotus tänakule ss14-nel 5,4 sekundit nüüd uus kaotus on 7,8 sekunditnsa kirjutas:Breeni ss14 aega on vist muudetud, ennem oli 11,5s vahe Otiga ja nüüd 9,1s.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
Nii see on, allkirjastatud otsus: http://www.nesterallyfinland.fi/site/as ... _no__4.pdf
Tegelikult oleks võinud kõigile RC1 sõitjatele anda Tänaku aja, sest põhjus(Camilli) leidis ju aset lausa enne 1. splitti e. enne 1/3 katset...
Minu tagasihoidlik arvamus.
Tegelikult oleks võinud kõigile RC1 sõitjatele anda Tänaku aja, sest põhjus(Camilli) leidis ju aset lausa enne 1. splitti e. enne 1/3 katset...
Minu tagasihoidlik arvamus.
-
- Rallifoorum 24/7
Refleks pole teatavasti õpitav...mõni mees veel hoiab katusest ka kinni.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Vaatasin Ogieri väljasõidu onboardi (SURKEE 2) ja 7:37 jäi silma selline moment. Mõni mees oleks ka oma otsa leidnud Ogieri välja aidates. Sellel härral ikka väga vedas.
- Manused
-
- Pilt ka
- Spectator.JPG (95.74 KiB) Vaadatud 4805 korda
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Nõus ponxiga üldiselt...aga nimetaks seda tugevust saare jonniks, see hirmus võidunälg on ju Otis pidevalt olnud, alguses paugutas ka ja tahtis kohe võita wrcs, ei tulnud välja, kuigi katseid võita suutis, aga lõpuni ei saanud. Wilson pani pingile Oti, mõtlema...(meeskonnast välja ei visanud, nagu korvis, jalkas), Ott tagasi vanemana, targemana ja nüüd natuke kogenumana suudab rohkem, kui keegi teine, sest tahe on meeletu, kui poleks ainult teistest kehvemaid rehve ja autot.Pints kirjutas:Ford on sobinud Otile aga me ei tea kas teine auto sobib äkki paremini. Toona oli Peugeot teada et kehvem kui teised. Kui anda see 10% parem auto kätte siis annaks seal pähklist veel rohkem välja pigistada. Ehe näide, Õstberg Citroenis vs Õstberg Fordis.kaits kirjutas:Tegelikult on Ford sobinud nii Markkole ja Ottile ehk oleks mõttet veel jääda Fordi. Markkol olid problemid kui läks Peugeoti ja auto oli Grönholmile hea. Samas kes teab mis tulevik toobponx kirjutas:See näitab meie mehe tugevust ja ma olen 99% kindel, et see fordi psk on vähemalt 10% volksust ja hundaist kehvem. Võiduks peab lihtsalt räigelt paugutama ja riskima. Mads pole nõus nii palju riskima.
Aga Wilson on õnnelik, et ta uskus Otti ja nüüd hakkab see Oti kiirus paistma ka teistele silma. Poola, Soome on Ott fordi pildil hoidnud ainukesena sisuliselt. Ükskõik, mis tulemusega see ralli lõpeb, Ott on tõestanud ennast ja saarlase jonni...
Tahaks dmacki fordi poodiumil näha!