Rallifoorum 24/7

See oli Kubica, kui videost rääkida.
A DMacki segud pidid vist nii olema, et pehme on väga pehme ja kõva on põhimõtteliselt misu pehme.
A DMacki segud pidid vist nii olema, et pehme on väga pehme ja kõva on põhimõtteliselt misu pehme.
Viimati muutis -huviline2-, 30 Juul 2016, 13:31, muudetud 1 kord kokku.
I järgu kommentaator

24 min ago:snakeplissken kirjutas:kas softiga sõideti teist ringi?
tavaliselt on hardiga peale mindud...
üldiselt mõlemad segud pidid neil olema pehmemad kui michelinil.
#tyre info: all Michelin drivers with 5 MICHELIN LTX Force S4.
WRC2: all Michelin drivers with 5 MICHELIN Latitude Cross S80
#RallyFinland
IV järgu kommentaator

polnud ikka sama koht, krt sarnane kõik seal-huviline2- kirjutas:See oli Kubica, kui videost rääkida.
Rallifoorum 24/7

Tänak liikuvas pildis https://twitter.com/SportAutoLive/statu ... 5563184132
III järgu kommentaator

Tekkis kusimus, kus on Dani Sordo?
Rallifoorum 24/7

Kodus puhkab. Testimisel eelmisel nädalal sai selg viga. Abbring tema asemelE.H.R.G kirjutas:Tekkis kusimus, kus on Dani Sordo?
Rallifoorum 24/7

seljavigastusega väljasE.H.R.G kirjutas:Tekkis kusimus, kus on Dani Sordo?
Ma ei saa ikkagi aru kust kura*di kohast Breenile SS14 selline aeg välja võluti. Hetkel said lüpsta need kes võidu läbi sõitsid.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
III järgu kommentaator

Nu vot, olin ise ka paar nädalat internetist eemal puhkamas. Viimased uudised on kõik mööda läinudviplala kirjutas:Kodus puhkab. Testimisel eelmisel nädalal sai selg viga. Abbring tema asemelE.H.R.G kirjutas:Tekkis kusimus, kus on Dani Sordo?
Rallifoorum 24/7

See on sama müstiline kui Tänaku ebaõnn siin Soome rallilKolin kirjutas:Ma ei saa ikkagi aru kust kura*di kohast Breenile SS14 selline aeg välja võluti. Hetkel said lüpsta need kes võidu läbi sõitsid.
Rallifoorum 24/7

Katse läks ja Mikkelsen rajal
Rallifoorum 24/7

Highlights Stages 11-15 https://www.youtube.com/watch?v=ENXnn7Ib_Zk
Alustusek kohe Bertelli saltod
Alustusek kohe Bertelli saltod
Rallifoorum 24/7

Ma pakun sellise asja välja et Oti rehvid kuluvad ära raske töö lõpuks ja siis see punkture tulebki
No nii teine loop läks käima. Loodame, et Tänak selle ringi probleemideta läbi saab
Man and machine against mother nature!!!
Rallifoorum 24/7

Mikkelsen on esimeses splitis 5 sek kiirem kui esimesel läbimisel
Rallifoorum 24/7

ei ole nii, katse lõpus raadios mainitud et tänaku rehvid korralikud.Silk kirjutas:Ma pakun sellise asja välja et Oti rehvid kuluvad ära raske töö lõpuks ja siis see punkture tulebki
ilmselt ei pea lihtsalt erinevatele jõududele vastu vms
Rallifoorum 24/7

Siis lihtsalt kokkusattumussnakeplissken kirjutas:ei ole nii, katse lõpus raadios mainitud et tänaku rehvid korralikud.Silk kirjutas:Ma pakun sellise asja välja et Oti rehvid kuluvad ära raske töö lõpuks ja siis see punkture tulebki
ilmselt ei pea lihtsalt erinevatele jõududele vastu vms
I järgu kommentaator

Dmack tahtis kergemat kruusarehvi teha, seepärast tehti ka küljed õhemad kui Michelinil.Silk kirjutas:Ma pakun sellise asja välja et Oti rehvid kuluvad ära raske töö lõpuks ja siis see punkture tulebki
Rallifoorum 24/7

Latvala 1,2 kiirem kui Mikkelsen 1 split. Paddoni splite ei näita kahjuks
I järgu kommentaator

Nulli info, pool Ouninpohjast märg.