Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Re: Ott Tänaku diskussioon
Mõtlesin, et Ott võiks ka enda kokkuvõtteid kirjutama hakata nagu Taaramäe seda teeb.. päris huvitav lugemine oleks 

Söörlöne!
Lithium, Otil oli mingi periood Autolehes kolumn, aga viimasel ajal seda miskipärast enam ei ole. See oli tõesti väärt lugemist. Sai kohe peale rallit mehe enda hinnangut lugeda peale esmaste emotsioonide vaibumist.
KidrA, ma olen sinuga ühte meelt. Inimesed, kes ei ole inglisekeelses keskkonnas elanud ei hooma, mida f*ck ikka tähendab. Mõelge kui mõnel Eesti rallil keegi katse lõppu tuleks ja t*rad, v*tud ning muud loomad lendaksid. A la "Konkurendid on täis m*nnid ja ma olen kõige kõvem mees". Ega Becksy nalja pärast katse lõpus ei vabanda, kui keegi otse-eetris isegi sh*t on öelnud. Lihtsalt mõnes kultuuris ei ole see viisakas. (Ameerikas on kohati teine lugu) Eks tegijal ikka juhtub, aga aasta hiljem nende särkidega ringi käimist mina ei poolda. Samas igaühe enda asi... vabad mehed, vabal maal.
KidrA, ma olen sinuga ühte meelt. Inimesed, kes ei ole inglisekeelses keskkonnas elanud ei hooma, mida f*ck ikka tähendab. Mõelge kui mõnel Eesti rallil keegi katse lõppu tuleks ja t*rad, v*tud ning muud loomad lendaksid. A la "Konkurendid on täis m*nnid ja ma olen kõige kõvem mees". Ega Becksy nalja pärast katse lõpus ei vabanda, kui keegi otse-eetris isegi sh*t on öelnud. Lihtsalt mõnes kultuuris ei ole see viisakas. (Ameerikas on kohati teine lugu) Eks tegijal ikka juhtub, aga aasta hiljem nende särkidega ringi käimist mina ei poolda. Samas igaühe enda asi... vabad mehed, vabal maal.
Toetan kidra ja johunni. Vürtsi lisamine ei pea tingimata sisaldama ropendamist. Saab ka maitsekamalt.johunn kirjutas:Lithium, Otil oli mingi periood Autolehes kolumn, aga viimasel ajal seda miskipärast enam ei ole. See oli tõesti väärt lugemist. Sai kohe peale rallit mehe enda hinnangut lugeda peale esmaste emotsioonide vaibumist.
Eelpool jäi kõlama justkui see, et fännid olid tänu särkidele pildis. Julgen väita, et ikka südamest fännamise eest. Keegi ei kritiseeri hetkel fänne vaid konkreetset loosungit. Usun, et oleksite saanud need shampad ka "tavaliste" riietega.
Ja pealegi, võib ju neid VW-sid saata parematesse kohtadesse, aga see hooaeg neil enam nii kõva ülekaalu ei ole ja see loosung ju tegelikult paika ei pea.
Lisaks, peale Ogieri žesti oleks minul isiklikult veidi häbi seda loosungit kanda. Aga see on minu arvamus/probleem.
ps. Fännidele muidugi au ja kiitus!
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
Ahjaa, oli tõesti. See kuidagi kadus ära jah vaikselt.johunn kirjutas:Lithium, Otil oli mingi periood Autolehes kolumn, aga viimasel ajal seda miskipärast enam ei ole. See oli tõesti väärt lugemist. Sai kohe peale rallit mehe enda hinnangut lugeda peale esmaste emotsioonide vaibumist.
Söörlöne!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Särgid mis tekitavad emotsiooni, keep it up 

Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
Ott on vist ise öelnud, et tunneb piinlikkust väljaöeldu pärast, ja õigesti teeb. See peaks olema ka fännidele selge sõnum, et aitab küll juba, korra juhtus, saage üle! Ei ole vaja et see lause terve elu temaga kaasas käiks nüüd.
-
- Reactions: 6
Minul tuleb selle peale meelde üks film, kus sõiduõpetaja palub õpilasel (tütarlapsel) käsi rusikasse panna, siis keskmine sõrm sirutada ja käsi aknast välja pista.
See oli mõeldud ühele vähe ülbele rekkajuhile kui nad kõrvuti kuskil ummikus või foori taga kokku said.
Oti ütlemine võib olla tundub täna veidi ebaviisakas, aga need särgid pigem mitte.
See sirutatud keskmise sõrmega kujutis jätab ikkagi selle vaatajale võimaluse otsustada, kuidas oma rikutuse tasemelt sellest aru saada.
See oli mõeldud ühele vähe ülbele rekkajuhile kui nad kõrvuti kuskil ummikus või foori taga kokku said.
Oti ütlemine võib olla tundub täna veidi ebaviisakas, aga need särgid pigem mitte.
See sirutatud keskmise sõrmega kujutis jätab ikkagi selle vaatajale võimaluse otsustada, kuidas oma rikutuse tasemelt sellest aru saada.
-
- Rallifoorum 24/7
Teeme ära siis.blizzard kirjutas:Lihtsalt igavuse peletamiseks kritseldasin miskit särgi kujundust kokku, inspireerituna võistluskombest...

Söörlöne!
Sebastien Loeb: Tänak areneb pidevalt, kõik on hästi
http://sport.err.ee/v/autoralli/38cc591 ... k-on-hasti
http://sport.err.ee/v/autoralli/38cc591 ... k-on-hasti
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Minu arust on need särgid maitsetuse tipptase.Mart_ kirjutas:Toetan kidra ja johunni. Vürtsi lisamine ei pea tingimata sisaldama ropendamist. Saab ka maitsekamalt.johunn kirjutas:Lithium, Otil oli mingi periood Autolehes kolumn, aga viimasel ajal seda miskipärast enam ei ole. See oli tõesti väärt lugemist. Sai kohe peale rallit mehe enda hinnangut lugeda peale esmaste emotsioonide vaibumist.
Eelpool jäi kõlama justkui see, et fännid olid tänu särkidele pildis. Julgen väita, et ikka südamest fännamise eest. Keegi ei kritiseeri hetkel fänne vaid konkreetset loosungit. Usun, et oleksite saanud need shampad ka "tavaliste" riietega.
Ja pealegi, võib ju neid VW-sid saata parematesse kohtadesse, aga see hooaeg neil enam nii kõva ülekaalu ei ole ja see loosung ju tegelikult paika ei pea.
Lisaks, peale Ogieri žesti oleks minul isiklikult veidi häbi seda loosungit kanda. Aga see on minu arvamus/probleem.
ps. Fännidele muidugi au ja kiitus!
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Järgmise aasta Poola ralli särgile peaks panema "If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak
See oleks selline hea nali, millest kõik ilmselt aru saavad
See **** VW on ikka väga valitud seltskonnale.
See oleks selline hea nali, millest kõik ilmselt aru saavad

Või siis its foot down friday või its foot down friday, if you are in a hurry theres no time to lift
-
just minu mõte! see "If you're in a hurry there's no time to lift." on väga hea nö. tunnuslause minumeelest, peaks soomeks kiiresti mõne t-särgi laskma teha sellega 

-
- Reactions: 1
Mul on juba põhimõtteliselt tellitud selle lausega särgid. Nagu ma seda lauset kuulsin, mõtlesin kohe, et see sobib ideaalselt särgile. Tegin sellise lihtsa disaini, ei midagi erilist. Ees see lause ja selja peal meeste nimed ja Dmacki logo.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
-
Sellest f-sõnast. On ka maailmameistrid kirunud ajast aega oma meeskondi ja nende tegemisi. Meenuvad kohe Grönholm, Solberg, teistest veel Panizzi, ka Märtin. Kõiksugu teravaid ütlusi on olnud.
Iseasi on see kuidas seda kajastatakse ja seda mõistetakse. Ka olukorrast. Osad keeravad selle huumoriks, osad vibutavad näppu ja käsivad vabandust paluda ...
Eks see jääb osalt ka tiimi pressiseltskonna korraldada ja koolitada, mida millal öelda. Ka mida kõrgemal oled, seda suurema tähelepanu see "F" saab.
Iseasi on see kuidas seda kajastatakse ja seda mõistetakse. Ka olukorrast. Osad keeravad selle huumoriks, osad vibutavad näppu ja käsivad vabandust paluda ...
Eks see jääb osalt ka tiimi pressiseltskonna korraldada ja koolitada, mida millal öelda. Ka mida kõrgemal oled, seda suurema tähelepanu see "F" saab.
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Vaadates punkti tabelit siis Östbergi ja Tänaku punkti vahe on 10p.( 52 tänak ja 62 Östberg) Lahe oleks kui Tänak hooaja lõpuks Östbergi kinni püüab.
Man and machine against mother nature!!!
-
Särk ise siis selline. Kellel huvi, siis on võimalik tellida neid Soomeks.maailmameister kirjutas:Mul on juba põhimõtteliselt tellitud selle lausega särgid. Nagu ma seda lauset kuulsin, mõtlesin kohe, et see sobib ideaalselt särgile. Tegin sellise lihtsa disaini, ei midagi erilist. Ees see lause ja selja peal meeste nimed ja Dmacki logo.
- Manused
-
- särk.jpg (132.4 KiB) Vaadatud 3361 korda
-
- Rallifoorum 24/7
blizzard kirjutas:Lihtsalt igavuse peletamiseks kritseldasin miskit särgi kujundust kokku, inspireerituna võistluskombest...
lähevad need käiku ka sul ja palju maksaks?
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
viimase fännisärgi kohta, lihtsalt, et ei läheks valesti trükki..
if you're IN a hurry..
if you're IN a hurry..
-
Tänud! Tellimiseks oli õigesti kirjutatud, siia pildi peale tuli kogemata valestiCTR kirjutas:viimase fännisärgi kohta, lihtsalt, et ei läheks valesti trükki..
if you're IN a hurry..