Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Ott Tänaku diskussioon
Võtku keegi kätte ja tehku korraliku kujundusega särk soome jaoks, kindlasti oleks tahtjaid sellele.
Kindlasti siin meie seas selliseid, kel hääd käppa kujunduse peale.
Midagi sellist, mis kohe kaugelt eristuks. Teame ju küll Oti tibukollaseid fännisärke...
Kindlasti siin meie seas selliseid, kel hääd käppa kujunduse peale.
Midagi sellist, mis kohe kaugelt eristuks. Teame ju küll Oti tibukollaseid fännisärke...
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
kas need on need F the VW särgid või milles siin see probleem praegu on? Ma näen ainult seal Ott Tänakut kirjas aga midagi on seal vist veel.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Just nii:soca kirjutas:kas need on need F the VW.
Ott
Keskmise sõrme pilt; THE; WV logo
Tänak
Veider asi mille üle uhkust tunda, veel vähem seda promoda.
Kas Soomeks topiks veel f*ck the dmack juurde igaksjuhuks?
Isiklikult mina sellisest asjast aru ei saa.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
http://www.go4speed.lv/lv/photo/wrc/115 ... /dsc-9644/soca kirjutas:kas need on need F the VW särgid või milles siin see probleem praegu on? Ma näen ainult seal Ott Tänakut kirjas aga midagi on seal vist veel.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Haha. Polegi seda keskel tähele pannudki. Lihtsalt paar soomlast küsisid, et kas oleks võimalik Oti särke saada kuskilt.. jep justnimelt soomlased. 

Söörlöne!
Suht häbi oli mul kunagi, et Tänak nii lapsikult ütles VW'ni kohta. Aga veel rohkem on mul häbi, et leidub tegelasi, kes seda nii vaimustavaks peavad, et lausa särgile kanda. Ma ei tea mis intelligentsuse tase peab inimesel olema, et sellist särki teha. Aga eks rallisport on juba selline, mis tõmbab rullnokkasid ligi ja just sellised ma kujutan ette sellise särgi endale selga ka tõmbaks.
Lihtsalt igavuse peletamiseks kritseldasin miskit särgi kujundust kokku, inspireerituna võistluskombest... 

- Manused
-
- OTTTÄNAK.jpg (120.71 KiB) Vaadatud 4124 korda
Andke andeks poisid-tüdrukud.. Aga mina nägin selle särgi pilti siin esimest korda ja sain korraliku köhutäie naerda. Minumeelest on tegemist suurepärase aasimisega ja asjaga kursis olevale inimesele on see päris hea vürts! Särgi möte on tegelikult väga hästi välja möeldud.. Ülevalt alla lugedes on sönum asjast mitte teadjatele, vasakult paremale on sönum teadjateleKidrA kirjutas:Suht häbi oli mul kunagi, et Tänak nii lapsikult ütles VW'ni kohta. Aga veel rohkem on mul häbi, et leidub tegelasi, kes seda nii vaimustavaks peavad, et lausa särgile kanda. Ma ei tea mis intelligentsuse tase peab inimesel olema, et sellist särki teha. Aga eks rallisport on juba selline, mis tõmbab rullnokkasid ligi ja just sellised ma kujutan ette sellise särgi endale selga ka tõmbaks.

Ralli! Ja kõik muu ununeb...
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
täiesti nõusKidrA kirjutas:Suht häbi oli mul kunagi, et Tänak nii lapsikult ütles VW'ni kohta. Aga veel rohkem on mul häbi, et leidub tegelasi, kes seda nii vaimustavaks peavad, et lausa särgile kanda. Ma ei tea mis intelligentsuse tase peab inimesel olema, et sellist särki teha. Aga eks rallisport on juba selline, mis tõmbab rullnokkasid ligi ja just sellised ma kujutan ette sellise särgi endale selga ka tõmbaks.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Päris hea! Tagaküljel olev Ott Tänak fanclub võiks vb veidi rasvasemalt kirjas olla ja oleks juba täitsa suurepärane!blizzard kirjutas:Lihtsalt igavuse peletamiseks kritseldasin miskit särgi kujundust kokku, inspireerituna võistluskombest...
-
On mis on. Kõike ei saa südamesse ka võtta. Need tegelased, kes neid särke kandsid tõid sinna rallile kõvasti värvi juurde. Seda positiivses mõttes. Ja tänuks said nad 2 shampust sõitjatelt. Suurel poodiumil Otilt suure shampi ja PS poodiumil said nad Ogieri käest shampuse.snakeplissken kirjutas:täiesti nõusKidrA kirjutas:Suht häbi oli mul kunagi, et Tänak nii lapsikult ütles VW'ni kohta. Aga veel rohkem on mul häbi, et leidub tegelasi, kes seda nii vaimustavaks peavad, et lausa särgile kanda. Ma ei tea mis intelligentsuse tase peab inimesel olema, et sellist särki teha. Aga eks rallisport on juba selline, mis tõmbab rullnokkasid ligi ja just sellised ma kujutan ette sellise särgi endale selga ka tõmbaks.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
-
- Kontakt:
Tore, et osadel ikka huumorimeel on säilinud
Poola rallil meie särk küll kedagi ei häirinud, kuid Rallifoorumi F5 mehed ei saa naljast aru tundub.
Näiteks, kui Dmacki boss särki nägi, siis rabas kohe telefoni välja ja asus pilte tegema - hiljem läks boksi ja näitas teistele ning kõik naersid
See on huumor, mitte mingi VW vihkamine.
Olge mõnused ja käige rallidel ning elage omadele kaasa! Minul on kodus Oti võidushampus ning meie seltskonnal emotsioone aastateks!

Näiteks, kui Dmacki boss särki nägi, siis rabas kohe telefoni välja ja asus pilte tegema - hiljem läks boksi ja näitas teistele ning kõik naersid

Olge mõnused ja käige rallidel ning elage omadele kaasa! Minul on kodus Oti võidushampus ning meie seltskonnal emotsioone aastateks!
Viimati muutis domaza, 06 Juul 2016, 07:43, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
Oti*
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Särkide kohta võiks Otilt endalt küsida kas fännisärki tulemas. Saaks ka nn rahaliselt toetada.
-
- I järgu kommentaator
Liiga palju vist Madsi katselõpu intekaid kuulatud, peab ju ometi millegi üle vinguma.domaza kirjutas:Tore, et osadel ikka huumorimeel on säilinudPoola rallil meie särk küll kedagi ei häirinud, kuid Rallifoorumi F5 mehed ei saa naljast aru tundub.
Näiteks, kui Dmacki boss särki nägi, siis rabas kohe telefoni välja ja asus pilte tegema - hiljem läks boksi ja näitas teistele ning kõik naersidSee on huumor, mitte mingi VW vihkamine.
Ei näinud küll midagi, mille pärast peaks selle särgi puhul nüüd häbenema. Ehe esmane emotsioon oli aasta tagasi öeldud lauses ja kõik said aru, mis see sel hetkel tähendas. Ja klassikat ju tsiteeritaksegi.
Samas Oti teine koht sai oluliselt rohkem tähelepanu, kui Mikkelseni võit. Esimene andis emotsiooni ja lõpliku arusaama mehe võimetest, teine statistika.
Soomes pidid posisid volkari märgi michelini omaga asendama sellel fännisärgil 

-
- Kontakt:
See kohta ütles Dmack, et "no no no" ja naerisSLy kirjutas:Soomes pidid posisid volkari märgi michelini omaga asendama sellel fännisärgil

Oti adrenaliini laksu all ja hetke emotsioonist teele lastud sõnad olid lapsikud. Nüüd ongi küsimus, et kes nägi seda lapsikust ja kes nägi midagi vaimustavat. Tasub mõtelda, kas tava olukorras rahulikuna Ott oleks nii öelnud? Kindlasti mitte. Siit võiks juba omad järeldused teha. See ei ole Räikköneni naljakad kommentaarid, et "i know what im doing" või teised.domaza kirjutas:Tore, et osadel ikka huumorimeel on säilinudPoola rallil meie särk küll kedagi ei häirinud, kuid Rallifoorumi F5 mehed ei saa naljast aru tundub.
Näiteks, kui Dmacki boss särki nägi, siis rabas kohe telefoni välja ja asus pilte tegema - hiljem läks boksi ja näitas teistele ning kõik naersidSee on huumor, mitte mingi VW vihkamine.
Ma soovitaks igatahes minna VW'ni boksi juurde ja nende särkidega VW tiimi ka rõõmustada. Seda eriti peale seda kui Ogier VW'ni sõitjana oli Oti üks suurimaid lohutajaid seal. Fakt on, et **** this and **** that on negatiivse alatooniga, kuidas sa ka ei üritaks seal huumorit näha.
Mis nägudega te oleks kui keegi käiks ringi särgiga **** the Estonia või midagi sarnast? Ajaks naerma tõesti, ma võtaks mobla ka välja ja pildistaks, näitaks kodustele ja siis naeraks kodus kõik koos.
Kindlasti nägid neid särke Poolas ka volkari inimesed, kes seda pigem huumorina võtsid, mitte solvanguna. Ma ei saa aru kuidas sulle selline väike asi nii südamesse on läinud, võta vabamalt.KidrA kirjutas:Oti adrenaliini laksu all ja hetke emotsioonist teele lastud sõnad olid lapsikud. Nüüd ongi küsimus, et kes nägi seda lapsikust ja kes nägi midagi vaimustavat. Tasub mõtelda, kas tava olukorras rahulikuna Ott oleks nii öelnud? Kindlasti mitte. Siit võiks juba omad järeldused teha. See ei ole Räikköneni naljakad kommentaarid, et "i know what im doing" või teised.domaza kirjutas:Tore, et osadel ikka huumorimeel on säilinudPoola rallil meie särk küll kedagi ei häirinud, kuid Rallifoorumi F5 mehed ei saa naljast aru tundub.
Ma soovitaks igatahes minna VW'ni boksi juurde ja nende särkidega VW tiimi ka rõõmustada. Seda eriti peale seda kui Ogier VW'ni sõitjana oli Oti üks suurimaid lohutajaid seal. Fakt on, et **** this and **** that on negatiivse alatooniga, kuidas sa ka ei üritaks seal huumorit näha.
Mis nägudega te oleks kui keegi käiks ringi särgiga **** the Estonia või midagi sarnast? Ajaks naerma tõesti, ma võtaks mobla ka välja ja pildistaks, näitaks kodustele ja siis naeraks kodus kõik koos.
-
- I järgu kommentaator
Kunagi olid sellised mehed nagu Solberg,Grönholm,McRae,Sainz jne.Kes ütlesid iga ralli midagi sellist ja andsid sellega rallile vürtsi juurde. Raja ääres tuleb silmapaista,et meelde jääda. Pigem tundub mulle,et pooled siin foorumis ralli jälgimise asemel ootavad,et millal saaks nüüd kellegi kallal nokkida või saaks kuidagi ära panna.Võtke vabalt ja mina ise loodan,et need mehed samade särkidega on Soomes kohal ja panevad Oti veel kõrgemalt lendama
Võtke vabalt,elate vaid korra.

Raskel ajal on rahvaralli ka ralli!