https://youtu.be/RKLR2nT5Khk
Soomes vist jääksid hüpped tegemata...

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Toyota vähemalt testib juba järgmiseks aastaks, M-Sport pole veel õieti alustanudgi. Kuid ma ei usu, et Ott kuskile mujale pääseb, Wilson on talle kindlalt käpa peale pannud.soca kirjutas:ei ütleks, et ford täielik jama ja me keegi ei tea veel toyota taset. kuid kes teab
Eks mõistliku hinna eest saab kõike.Timur_P kirjutas:Toyota vähemalt testib juba järgmiseks aastaks, M-Sport pole veel õieti alustanudgi. Kuid ma ei usu, et Ott kuskile mujale pääseb, Wilson on talle kindlalt käpa peale pannud.soca kirjutas:ei ütleks, et ford täielik jama ja me keegi ei tea veel toyota taset. kuid kes teab
Wilson nüüd vaevalt kedagi kinni hoiab.Timur_P kirjutas:Toyota vähemalt testib juba järgmiseks aastaks, M-Sport pole veel õieti alustanudgi. Kuid ma ei usu, et Ott kuskile mujale pääseb, Wilson on talle kindlalt käpa peale pannud.soca kirjutas:ei ütleks, et ford täielik jama ja me keegi ei tea veel toyota taset. kuid kes teab
Ott nagu oma laps. Kui kolme meest vaja siis Otti ta kindlasti ära ei anna.KidrA kirjutas:Wilson nüüd vaevalt kedagi kinni hoiab.Timur_P kirjutas:Toyota vähemalt testib juba järgmiseks aastaks, M-Sport pole veel õieti alustanudgi. Kuid ma ei usu, et Ott kuskile mujale pääseb, Wilson on talle kindlalt käpa peale pannud.soca kirjutas:ei ütleks, et ford täielik jama ja me keegi ei tea veel toyota taset. kuid kes teab
Seal on ikkagi sõitja see kes valib, mitte Wilson pole mingi Risti-isa, kes ütleb, kus ja millega keegi sõidab. Kui Tänakule tuleb tehasetiimist pakkumine siis on minek, kui ei tule siis tuleb leppida sellega, mida Wilson pakub, nii lihtne see ongi.Lithium kirjutas:Ott nagu oma laps. Kui kolme meest vaja siis Otti ta kindlasti ära ei anna.
Järgmine aasta peavad tiimid 3 autoga väljas olema, seega võetakse Pärn ka punti. Tegelt tegi ta ju hea esitluse Poolas - ainult ilm oli kehv ja teised olid kiiremad.Vahula kirjutas:Dmack WRC Team Tänak/Kruuda![]()
![]()
Pärnast räägid? Eeldan, et peen huumorPolkovniku lesk kirjutas:Järgmine aasta peavad tiimid 3 autoga väljas olema, seega võetakse Pärn ka punti. Tegelt tegi ta ju hea esitluse Poolas - ainult ilm oli kehv ja teised olid kiiremad.Vahula kirjutas:Dmack WRC Team Tänak/Kruuda![]()
![]()