Rally Poland 2016 Day3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Poland 2016 Day3
9 Katsevõitu
3 Teist kohta
2 Kolmandat kohta - kui ma midagi valesti kokku ei lugenud.
3 Teist kohta
2 Kolmandat kohta - kui ma midagi valesti kokku ei lugenud.
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
Ebareaalne emotsioon. Nagu pooleks rebitud.
Väga kurb, et seda esimest võitu ei tulnud. Võttis silma märjaks.
Väga hea meel, et mees näitas miks ta WRCs peab sõitma. Käsi ei hakanud värisema kui liidrikohal istus. Tegi oma asja ja kontrollis olukorda. Soomes on potensiaali
Tuleb rõõmu tunda selle etapi ja Soome üle, sest reaalsus on see, et peale Soomet pannakse järgmiseks neljaks ralliks sinna alla DMack-i asfati rehvid ja siis on hästi kui mees top6-s lõpetab.
Väga kurb, et seda esimest võitu ei tulnud. Võttis silma märjaks.
Väga hea meel, et mees näitas miks ta WRCs peab sõitma. Käsi ei hakanud värisema kui liidrikohal istus. Tegi oma asja ja kontrollis olukorda. Soomes on potensiaali

Tuleb rõõmu tunda selle etapi ja Soome üle, sest reaalsus on see, et peale Soomet pannakse järgmiseks neljaks ralliks sinna alla DMack-i asfati rehvid ja siis on hästi kui mees top6-s lõpetab.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Nutame ja rõõmustame Poolas. OTT on poodiumil... sallllaaallaaa
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
Ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa.Lithium kirjutas:Usun, et see ralli andis Otile veel korraliku õppetunni ja räigelt kogemusi kuidas käituda sellistes olukordades kui ollakse liider jne.. Mu arust võiks selle soome etapivõidu karika juba Saaremaa poole teele panna, pole vaja kohalegi minna.
vist?!janpoiss kirjutas:m spordis telgis on livestreami kaamera ringi tõstetud oti boksi:)
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Poes käidud ja kork lendas võimsa kaarega. Ottilt esimene II koht on tähistamist vääriv ja tal on veel mida püüda. Kahju loomulikult, et see esimene II koht just sedasi saavutati, kuid .... pea püsti ja seda esimest I kohta nüüd jahtima. Edu ja jaksu poistele!
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Mul ootab üks Moet 2005 soome rallist saati. Lahti tohib teha alles siis kui eestlane ralli MM etapi võidab.
Kohe algab pressikonverentsi ülekanne:
http://www.wrc.com/live-ticker/live_popup_stream.html
Ott tegi nädalavahetusel tubli sõitu! Eelviimasel katsel rehvipurunemise tõttu 1. koht kaotada on väga valus! Kuid 2. kohtki on väga tubli saavutus ning küll see esikoht ka ükskord tuleb!
Ka konkurendid teavad, kes täna võitu vääris. Respect @ Sébastien Ogier!
http://www.wrc.com/live-ticker/live_popup_stream.html
Ott tegi nädalavahetusel tubli sõitu! Eelviimasel katsel rehvipurunemise tõttu 1. koht kaotada on väga valus! Kuid 2. kohtki on väga tubli saavutus ning küll see esikoht ka ükskord tuleb!

Ka konkurendid teavad, kes täna võitu vääris. Respect @ Sébastien Ogier!
Kas alles ootavad sõitjaid v magasin maha pressika?aix kirjutas:Pressikas hakkab Live streamis
Kinni olevate veepudelite järgi võiks arvata, et pole veel läbi

Ka minu poolne viimase päeva kokkuvõte - http://rallihullusoidupaevik.blogspot.c ... ku-ja.html
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Pole veel siiski alanud Sinu õnneksblizzard kirjutas:Kas alles ootavad sõitjaid v magasin maha pressika?aix kirjutas:Pressikas hakkab Live streamis
Kinni olevate veepudelite järgi võiks arvata, et pole veel läbi

WRC 1-2-3 ka tulevad jutustama ikka?
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
Proovisin poodiumist live ülekannet teha. Kuidas välja kukkus, eks saate järgi vaadata.
Rando Suve
Rando Suve