Ja kui siin veel mulle kohaselt naivistlik optimist olla, siis tegelt ta ju pigem katsetab rehve vist. See rallivõit oleks juba julm boonus olnd, äkki liiga palju isegi Kui ta tänavuse hooajaga endale tuleviku suudab kindlustada, siis ei tähenda see enam midagi, kas karjääri lõpus on sellelt Poola rallilt kirjas võit või teine koht! Muidugi vinge punkt oleks küll ajalukku läind selle võiduga. Aga noh, nüüd saab Soomes veel rasvasemate tähtedega kirjutada selle ajaloo, kõik katsed võita näiteks
Pisar jooksis seda finišiala vaadates. Ei ole midagi parata, see on elu. Olen endiselt kindel, et kui mees käib läbi tulest ja veest ja kogeb selliseid raskeid hetki, ON elul miski talle varuks ja head asjad hakkavad rallil temaga juhtuma tulevikus!! Ma olen niivõrd kindel! Anna minna Ott!
Minul kummitab ikka silme ees Urmo Aava öeldu, et ta loodab, et hakkab sadama, et see peaks Tänakule sobima. Ma ei tea mis rohtu ma võtma peaks, et see peast kustutada Juba siis mõtlesin, et mis asja ta räägib, et kui kuiva ilmaga saab ilusasti Michelinidde vastu miks siis veel mingit vihma siia vaja on.
>
0
Viimati muutis KidrA, 03 Juul 2016, 13:13, muudetud 1 kord kokku.
Esmane emotsioon hakkab mul vaibuma ja olen suhteliselt õnnelik, sest koht on hea , rallil oldi selgelt teistest üle jne. Eks annab jõudu edasiseks ja emotsioonide vaibudes vast ollakse õnnelikum.
Meenutades kahe nädala tagust Le Mansi, kus 23 h ja 50 minutit sõitnud ning kindla võidu poole kulgenud Toyota kooles ning protokolli läks üldse DNF...aga see on (moto)sport.
>
0
Viimati muutis -huviline2-, 03 Juul 2016, 13:15, muudetud 1 kord kokku.
Papa Wilsonil terendas silme ees M-Spordi ralli võit, aga kahjuks jäi see tulemata. Kas kirub Dmacki rehvi või mõtiskleb selle üle, et kui Tänak oleks Poola rallil M-Spordi masinaga ja Michelinidega olnud?