Rally Poland 2016 Day3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Poland 2016 Day3
Kruuda stopped. Nagu tõsiselt terve ralli pole põmst midagi juhtunud ja üks katse keerab kõik siis pea peale?
+1-huviline2- kirjutas:Kust see fakt nüüd tuleb, et misuga pooleteistkordne edu oleks????
Ma saan aru, et me oleme kurvad ja kurjad, mina ka, aga lampi süüdistada jälle rehve, millega on võidetud katseid rallil kõige rohkem ja juhtidu suurema osa ajast...see on lahmimine.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Eelnevatel rallidel ma nõustuks, mõõdetud fakt....siin aga ei saa nii öelda. Tõestust ei ole.Janarr kirjutas:Siis sa ei suuda tõele näkku vaadata, kui aru ei saa, et Michelin ON kiirem rehv.-huviline2- kirjutas:Kust see fakt nüüd tuleb, et misuga pooleteistkordne edu oleks????
Ma saan aru, et me oleme kurvad ja kurjad, mina ka, aga lampi süüdistada jälle rehve, millega on võidetud katseid rallil kõige rohkem ja juhtidu suurema osa ajast...see on lahmimine.
-
- Rallifoorum 24/7
nüüd on jah, enne ei olnudJanarr kirjutas:Siis sa ei suuda tõele näkku vaadata, kui aru ei saa, et Michelin ON kiirem rehv.-huviline2- kirjutas:Kust see fakt nüüd tuleb, et misuga pooleteistkordne edu oleks????
Keegi viskas hommikul teisel katsel nalja, et see vihm on Wilsoni pisarad.
Kahju, et nii läks.
Kahju, et nii läks.
"Come on, you can see more than that"
Otile nyyd kainet mõistust ,et yle ei pauguta,muidu kaotab teise koha ka, 10 sek. kaugusel paddon
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Nüüd veel võimalus võtta 3 lisapunkt. See natuke leevendaks seda kaotusevalu
Ma arvan ka, et D-Macki pole mõtet süüdistada, targemad räägivad et teatud tingimustes saadi D-Mackidega testidel isegi paremad ajad kui Michelinidega.
Peame kuidagi sellest negatiivsest olukorrast positiivset nägema ja loodame, et selle sõiduga sai natuke oma tulevikku kindlustatud.
Peame kuidagi sellest negatiivsest olukorrast positiivset nägema ja loodame, et selle sõiduga sai natuke oma tulevikku kindlustatud.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Live hakkas.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Vähemalt oli rehvi purunemine mitte nagu Camillie kes tahtis ratta alt sõita peale finishit