Rally Poland 2016 Day3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Poland 2016 Day3
Olles kindel liider, siis kedagi ei koti 2. koht.[/quote]
see Dmack ei saa mitte kunagi heaks rehviks. Mõttetu käkk.[/quote]
Selle mõttetu käkiga sõideti 2 päeva liidrikohal. Ei ütleks, et **** rehv. Lihtsalt ebaõnn nagu ikka. Wrc2 meestel ka probleeme, Lappil puncture samuti[/quote]
Tõele näkku vaadates oleks Micheliniga see edu olnud umbes pooleteistkordne ja puncutre poleks enam midagi mõjutanud. Oleksid-Poleksid ei mõjuta aga sellist lahendust poleks nüüd küll enne viimast katset ootanud.
see Dmack ei saa mitte kunagi heaks rehviks. Mõttetu käkk.[/quote]
Selle mõttetu käkiga sõideti 2 päeva liidrikohal. Ei ütleks, et **** rehv. Lihtsalt ebaõnn nagu ikka. Wrc2 meestel ka probleeme, Lappil puncture samuti[/quote]
Tõele näkku vaadates oleks Micheliniga see edu olnud umbes pooleteistkordne ja puncutre poleks enam midagi mõjutanud. Oleksid-Poleksid ei mõjuta aga sellist lahendust poleks nüüd küll enne viimast katset ootanud.
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Närv ei pidanud vastu ja keeras ise metsa oma ralli, see on tegelt reaalsus. Aga ikkagi kõva sõit, parim mis eales Otilt nähtud. Siit saab veel paremaks minna. Soomes sõidetakse see vista küll nii peeneks, et isegi arvuti pole selliseid tulemusi näinud.
Söörlöne!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
no ei ole aus, üldse ei ole, ma ei taha kuidagi selle situatsiooniga leppida hetkel. Kujutan ette mis tunne veel kohapeal fännidel on
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Wrc2 vendadel ka puncture olnud juba 2el. Ju siis kusagil mingi terav kivi väljas ja nii see ilus ralli lõpu saigi. D-macki ei süûdistaks siin hetkel, pigem ikka motosport ja kunagi ette ei tea. Esimesed kaabivad ju mõnuga selle tee üles ja tagumistel hea raja jäänustel sõita. 2 koht ka hea kui ikkagi nii kuramuse lähedal see võit
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Tuli puhta velja peal. Loodame, et midagu muud ära ei lõhkunud.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
Lithium kirjutas:Närv ei pidanud vastu ja keeras ise metsa oma ralli, see on tegelt reaalsus. Aga ikkagi kõva sõit, parim mis eales Otilt nähtud. Siit saab veel paremaks minna. Soomes sõidetakse see vista küll nii peeneks, et isegi arvuti pole selliseid tulemusi näinud.
me ei tea ju veel täpselt mis seal juhtus.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
tõi korraks naeru näoleSoomes sõidetakse see vista küll nii peeneks, et isegi arvuti pole selliseid tulemusi näinud.

Õhtuleht kohe lajatas, et Ott mängis oma võidu maha. No mida pealkirja...
jama see, et Ott ikka seisab pärast Finishit, oleks lihtsalt rehv oleks ammu liikunud, järelikult miskit tõsisemat, loodame väga...
-
- Rallifoorum 24/7
Kust see fakt nüüd tuleb, et misuga pooleteistkordne edu oleks????
Ma saan aru, et me oleme kurvad ja kurjad, mina ka, aga lampi süüdistada jälle rehve, millega on võidetud katseid rallil kõige rohkem ja juhtidu suurema osa ajast...see on lahmimine.
Ma saan aru, et me oleme kurvad ja kurjad, mina ka, aga lampi süüdistada jälle rehve, millega on võidetud katseid rallil kõige rohkem ja juhtidu suurema osa ajast...see on lahmimine.
Mismõttes närv ei pidanud vastu ? Kui sul on kurvi taga ideaaltrajektooril haud kus on kivi, siis sa peaksid selleks nõiasaate Nastja olema, et sellest mööda saada.Lithium kirjutas:Närv ei pidanud vastu ja keeras ise metsa oma ralli, see on tegelt reaalsus. Aga ikkagi kõva sõit, parim mis eales Otilt nähtud. Siit saab veel paremaks minna. Soomes sõidetakse see vista küll nii peeneks, et isegi arvuti pole selliseid tulemusi näinud.
Siis sa ei suuda tõele näkku vaadata, kui aru ei saa, et Michelin ON kiirem rehv.-huviline2- kirjutas:Kust see fakt nüüd tuleb, et misuga pooleteistkordne edu oleks????
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
-
- II järgu kommentaator
Ma arvan, et see p**arahe, mis nüüd delfi ja õhtulehe nn. spetsialistidelt tuleb, uputaks ka kõige kõrgema maja.