Mina olen nende F VW särkide autot ja siin kõigile meeldivad. Tundub, et Rallifoorumi spetsiialisrid arvui taga ainult hädaldavad. Dmacki bossile sai eile öeldud, et kui võit ära tuleb siis sendame Soomeks VW Michelini mehega
Mina olen nende F VW särkide autot ja siin kõigile meeldivad. Tundub, et Rallifoorumi spetsiialisrid arvui taga ainult hädaldavad. Dmacki bossile sai eile öeldud, et kui võit ära tuleb siis sendame Soomeks VW Michelini mehega
johaan kirjutas:Next loop is going to be much better!
Sure it will!!!
Loodame, et Power Stage needus ka selle ralliga lõpeb
lollus oleks hakata mingi paari lisapunkti pärast liigseid riske võtma hakata..
praegu väga hea tempo!
PS võit paneks sellele super nädalavahetusele ilusa punkti,see oleks nagu tõeline jackpot siis. Eks ta teeb oma sõitu, ps võit ei saa olla eesmärgiks, kui asi klapib, tuleb see niikuinii
See oleks natuke mõttetu jah, arvestades, et VW kolmik on kindlasti selle võidu peal väljas ning üks mees tahab veel rallitki võita. Kui muidugi oma ohutus tempos see tuleb, siis on äge.
>
0
Viimati muutis -huviline2-, 03 Juul 2016, 10:14, muudetud 1 kord kokku.
no ma ei tea, minu jaoks on ka labane, vastast peab ikka austama. oleks siis mingi screw the VW või midagi sellist natuke paremat, mitte käre f*ck sõna
>
0
Viimati muutis soca, 03 Juul 2016, 10:14, muudetud 1 kord kokku.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Ei ega keegi ei mõtlegi pahaga, oli väga naljakas ja käre väljaütlemine ja see aasta eriti magus. Lihtsalt see sõna F on natukene karm Särgid ilusad ja idee aus, ostaks endalegi!(kust saab?) Ei tahtnud pahaga öelda miskit. Minge elage kaasa ja tehke Otile hea õhkkond!
johaan kirjutas:See lause oli omal hetkel emotsiooni pealt öeldud ning sobis sellesse hetke hästi. Kas seda nüüd aasta hiljem peab nii suurelt "promoma" - pigem ei.