Rally Poland 2016 Day2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Poland 2016 Day2
Teoreetiliselt on Otil võimalik madsist mööda minna punktitabelis.. : )))))
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
RailBaltica ehitatakse öösel valmis!-huviline2- kirjutas:Huvitav, kas herr Rõivas käskis juba piirivalvel kopteri sooja panna...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Punktiseis kui ralli lõpeks praegu, ilma PS punktideta:
Ogier 140
Mikkelsen 85
Paddon 72
Sordo 68
Latvala 66
Neuville 60
Tänak 59
Ostberg 59
Meeke 26
Camilli 24
Neuvillest saaks mööda, kui Tänak jõulava ära võidaks ja Neuville 3. jääks
Ogier 140
Mikkelsen 85
Paddon 72
Sordo 68
Latvala 66
Neuville 60
Tänak 59
Ostberg 59
Meeke 26
Camilli 24
Arvan, et homme Ogier sööb Latvala kindlasti võimalik et jõuab ka Neuvillele ära süüa 

teine_riiul kirjutas:Punktiseis kui ralli lõpeks praegu, ilma PS punktideta:
jõulava![]()
Ogier 140
Mikkelsen 85
Paddon 72
Sordo 68
Latvala 66
Neuville 60
Tänak 59
Ostberg 59
Meeke 26
Camilli 24
-
- Rallifoorum 24/7
Mulle sobiks ei ole vajagi Neuvillest ette saada muidu Soomes raskemMMAL kirjutas:teine_riiul kirjutas:Punktiseis kui ralli lõpeks praegu, ilma PS punktideta:
jõulava![]()
Ogier 140
Mikkelsen 85
Paddon 72
Sordo 68
Latvala 66
Neuville 60
Tänak 59
Ostberg 59
Meeke 26
Camilli 24
Kuna ma ebausku ei usu, siis siit on tulemas midagi SUURT. Ford ei ole võitnud etappi 3 aastat, Eestlane ei ole võitnud WRC etappi 13 aastat ?
Ning mis kõige tähtsam see võit oleks ülioluline Tänaku edasise karjääri jaoks. Sellega PEAKS avanema võimalused eelkõige teistesse tiimidesse, rääkimata Fordi põhitiimist.
Ning mis kõige tähtsam see võit oleks ülioluline Tänaku edasise karjääri jaoks. Sellega PEAKS avanema võimalused eelkõige teistesse tiimidesse, rääkimata Fordi põhitiimist.
Väike parandus viimasele postitusele,Ford ei ole siiski võitnud pea 4 aastat ja Märtini viimane võit oli 2004 ehk 12 aastat.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Nõus sinuga....tiimidel tundub tulevat ikka põlvkonnavahetus, uued näljased munadega kutid kihutavad poodiumi suunas, vanematel pole selliseid mune enam!renxrw kirjutas:Kuna ma ebausku ei usu, siis siit on tulemas midagi SUURT. Ford ei ole võitnud etappi 3 aastat, Eestlane ei ole võitnud WRC etappi 13 aastat ?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Mulle pakub huvi, et mis see Wilson sinna nüüd ronis. Minu teada M-sport ei olnud poodiumil, vaid Dmack, VW ja Hyundai...Makkro kirjutas:Teami pealikud juba pressikat tegemas
https://twitter.com/rajdpolski

Ei tasu ära unustada stardijärjekorra osakaalu. Kruusal pole sel hooajal mitte ühelgi rallil 1.-4. kohalt startija võitnud. See peaks selge pildi andma, kui suurt rolli see mängib.
Ma arvan, enamus rallifänne väga huvitab, mida Wilson ka asjade käigust arvab.aix kirjutas:Mulle pakub huvi, et mis see Wilson sinna nüüd ronis. Minu teada M-sport ei olnud poodiumil, vaid Dmack, VW ja Hyundai...Makkro kirjutas:Teami pealikud juba pressikat tegemas
https://twitter.com/rajdpolski
Seda küll, aga ka korduv katsetel polnud täna erilist vahetKidrA kirjutas:Ei tasu ära unustada stardijärjekorra osakaalu. Kruusal pole sel hooajal mitte ühelgi rallil 1.-4. kohalt startija võitnud. See peaks selge pildi andma, kui suurt rolli see mängib.
Jah nõus, et kolm (noor)meest on sel rallil selgelt üle teiste, Tänak, Mikkelsen ja Paddon. Samas usun, et kui stardijärjekord oleks nagu eelmine aasta siis kimbutaks ka pensionär Ogier neid kõvasti. Selles mõttes teeb Mikkelsen see ralli mu silmis eriti kõvat tööd, et suudab 3nda koha pealt startides nii häid aegu sõita.
-
- Rallifoorum 24/7
Papalt ka häid sõnu:
Team Principal, Malcolm Wilson OBE, said:
“This is turning out to be a fantastic weekend for M-Sport. If Ott and Raigo can secure the victory tomorrow the team honestly won’t be able to contain their emotions. I knew that the car and the team were still capable of winning, I’ve known that for a long time, and every single member of the team deserves this. Ott and Raigo have been in a class of their own, and they fully deserve to spray that champagne tomorrow.
http://www.m-sport.co.uk/m-sport-news/f ... -in-poland
Team Principal, Malcolm Wilson OBE, said:
“This is turning out to be a fantastic weekend for M-Sport. If Ott and Raigo can secure the victory tomorrow the team honestly won’t be able to contain their emotions. I knew that the car and the team were still capable of winning, I’ve known that for a long time, and every single member of the team deserves this. Ott and Raigo have been in a class of their own, and they fully deserve to spray that champagne tomorrow.
http://www.m-sport.co.uk/m-sport-news/f ... -in-poland