Mul on WRC+ makstud, aga mida ma üldse selle eest saan ? Vigase esimese päeva ja ralliraadiot järgnevad päevad KUULATA ?
Diagnoos: rallisõltlane

Kas katseid otse ei näegi ?
Mul on WRC+ makstud, aga mida ma üldse selle eest saan ? Vigase esimese päeva ja ralliraadiot järgnevad päevad KUULATA ?
III järgu kommentaator

Pärn jääb nendest meestest ikka kalendriga maha. Kunagi suutis Eestis hea autoga mingit konkurentsi pakkuda, aga laiemas mastaabis selline "natuke aeglasem kui Prokop"ASK kirjutas:Rally Estonia valguses on põnev jälgida Kruuda vs Kajetanowicz vs Pärn.
III järgu kommentaator

F**k the VW on ikka inimestel meeles:
http://www.go4speed.lv/lv/photo/wrc/115 ... /dsc-9644/
Rallifoorum 24/7

Selle oleks võinud nüüd unustada, pilootki soovis seda vist teha.
Huvitav, et tagumised mehed kipuvad kaotama aega.
Camilli esimeses splitis kiirem kui Ostberg.

Pehme vist. Tõmbab rööpase kiirelt
III järgu kommentaator

Olles ise 2 aastat tagasi vaatamas käinud ja samasugust pilti näinud mis hetkel sealt videost paistab siis ei kao see Poola ralli sellepärast küll kuhugi.rs7 kirjutas:Otti lendamise videost on näha kus pealtvaatajad passivad peale hüpet kohe. Pakun, et järgmine aasta Poola rallit ei ole.
Rallifoorum 24/7

Labane nali IMO. Pealegi sel hooajal ei pea see nali enam nii palju paika. Siis peaks olema juba, et fkk the VW and Hyundai. ... ja fkk Meeke, kes sõidab väljaspool arvestust 
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Rallifoorum 24/7

Näed LIVEs siis kui tehakse LIVE katsest. Saad hiljem meeste sisekaameraid vaadata. Veebis saad "LIVEis" jälgida splite, gpsi abiga masinate liikumist ja kiirust jne. Miskit nagu saad aga arenguruumi neil veel ontugitoolifänn kirjutas:Kas katseid otse ei näegi ?
Rallifoorum 24/7

Turvalisuse pärast ju poolakaid jebitakse hetkel. See, mis varem oli, on FIA jaoks lubamatu olnud.
Rallifoorum 24/7

Ott lõpus + 3,9 parim mitte VW ja langeb üldis teiseks Mikkelseni järlele
Viimati muutis Silk, 01 Juul 2016, 09:24, muudetud 1 kord kokku.
IV järgu kommentaator

Kus ta pääseb?! Eelmisest aastast okas hinges kindlasti. Aava eile raadios rääkis, et kuigi registreerimislist on lukus, ei saa välistada üllatusi:) Loodame siis, et Kruuda ongi see üllatus.Mart_ kirjutas:Kust info, et Kruuda RE-l stardis?ASK kirjutas:Rally Estonia valguses on põnev jälgida Kruuda vs Kajetanowicz vs Pärn.

meiers7 kirjutas:F**k the VW on ikka inimestel meeles:
Tänakul 2 varurehvi kaasas.
Rallifoorum 24/7

Ott tuli lõpu kõige kiiremini, võttis mikkelsenilt isegi 0.1 tagasi
E: valetasin, kaotas 0.2 SEK mikkelsenile lõpuga
E: valetasin, kaotas 0.2 SEK mikkelsenile lõpuga
Viimati muutis soca, 01 Juul 2016, 09:26, muudetud 1 kord kokku.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Oot.. millest me räägime? Sel aastal ikka fkk the Michelins!Mart_ kirjutas:Labane nali IMO. Pealegi sel hooajal ei pea see nali enam nii palju paika. Siis peaks olema juba, et fkk the VW and Hyundai. ... ja fkk Meeke, kes sõidab väljaspool arvestust
Aga loodame, et seekord jäävad need "kanged" väljendid ära.

Ottil kaks rehvi varuks et kui ära kuluvad. Lisaks ikka tee olud halvenevad tagant tulijatele.
Rallifoorum 24/7

Oli pehme vist ja ütles et väga paremini ei saanud
Kurtis jah Ott, et 2 varurehvi kaasas ja see rikub auto balance'i