MKD kirjutas:... F1 meeste jaoks muudetakse reegleid kasvõi etapi ajal ning pigem keeratakse reegleid üle võlli, et ikka turvaline oleks (noh näiteks vihmaga sisuliselt võidusõitu ei toimu..) aga rallis pole see FIA jaoks oluline....
Ralli on meeste ala...mehed peavad kõigele vastu...
Oleks päris põnev vaadata, kui nt. F1's mõni auto raja kõrval põleks rahumeeli - aga kuna juht ju sai välja, siis polnud nagu eriti mõtet turva-autot rajale kutsuda. Las poisid sõidavad
Huvitav, Pärn siis jätab selle vahele? Andis kaardilugeja tagasi, registreerunute seas (veel?) ei ole.
Loodetavasti ei kordu eelmise aasta stsenaarium.
Kubicaga on siis ka kõik vist? Alguses pidi Portugalist alates naasma, seejärel kadus Lotose tugi ( mille värvides suurem osa tema autost oli) ja edasi on vaikus.
Ongi meelepärane. Kui mul on valida kas Pärn või Kruuda rallimasina rooli siis ma valiks perspektiivikama sõitja ja selleks on Kruuda.
Võib olla liiga kiiresti materdan Pärna maha aga ma tõesti ei ole näinud temas midagi sellist, et sealt võiks midagi tulevikus tulla. Tema tempo WRC 2 klassis on minu silmis liiga tagasihoidlik ja kohati jääb mulje, et asi käib natuke üle jõu talle. Kruudaga on selles osas natuke paremad lood.
Olen ka kidraga nõus. Sander on sümpaantne kutt, aga tundub jah, et tema lagi on sisuliselt käes. Kiirus on üks teema, aga selle "kiiruse" juures on toimunud ka mitmed väljasõidud, mis on lubamatu.
Karli sõitu ootan põnevusega. Loodetavasti suudab pea külmana hoida ja ei lähe lajatama. Kiirus on kindlasti olemas. Kui masin kestab ja ise lollusi ei tee, siis on hea tulemus täiesti reaalne.
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Mart_ kirjutas:Olen ka kidraga nõus. Sander on sümpaantne kutt, aga tundub jah, et tema lagi on sisuliselt käes. Kiirus on üks teema, aga selle "kiiruse" juures on toimunud ka mitmed väljasõidud, mis on lubamatu.
Karli sõitu ootan põnevusega. Loodetavasti suudab pea külmana hoida ja ei lähe lajatama. Kiirus on kindlasti olemas. Kui masin kestab ja ise lollusi ei tee, siis on hea tulemus täiesti reaalne.
või vastupidi. läheb lajatama. me ju veel ei tea endiselt, ka see ühekordne diil dmacki poolt talle või mitte. võib-olla on just olukord, kus käsi kullas või p*rse mullas. vaja endast kõik välja panna, et teenida siis hooaja lõpuni koht dmackis. Eks siis ole näha, mis 2017a-st saab.
Pints kirjutas:Kas käsi kullas või ***** mullas, sellegipoolest tuleb peaga sõita koguaeg
Just seda mõtlesin. Peaga sõitmine ei pea tingimata tähendama kulgemist. Aga eks oleneb olukorrast ja nõudmistest. Oleneb, mis diil selle asja taga on.
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Ongi meelepärane. Kui mul on valida kas Pärn või Kruuda rallimasina rooli siis ma valiks perspektiivikama sõitja ja selleks on Kruuda.
Võib olla liiga kiiresti materdan Pärna maha aga ma tõesti ei ole näinud temas midagi sellist, et sealt võiks midagi tulevikus tulla. Tema tempo WRC 2 klassis on minu silmis liiga tagasihoidlik ja kohati jääb mulje, et asi käib natuke üle jõu talle. Kruudaga on selles osas natuke paremad lood.
100% nõus. Kruuda suudab ka nats nõrgema masinaga head kiirust ja tarka sõitu näidata.
Mart_ kirjutas:
Pints kirjutas:Kas käsi kullas või ***** mullas, sellegipoolest tuleb peaga sõita koguaeg
Just seda mõtlesin. Peaga sõitmine ei pea tingimata tähendama kulgemist. Aga eks oleneb olukorrast ja nõudmistest. Oleneb, mis diil selle asja taga on.
Mulle isiklikult tundub, et siin midagi rohkemat taga kui ainutl see sardiinia etapp. See Portugali pauk võis olla viimane piisk karikas. Papa Pärn tundus siht nördinud olema küsimuse peale mis juhtus, et Sander välja vahetati.
See oleks lahe kui Dmack hakkab Kruudat ettevalmistama järgmiseks hooajaks.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi