Panin üht üllatavat asja tähele. Nimelt, Argentiinas teisel täispikal võistluspäeval kaotas Tänak päeva kiireimale Paddonile 0.36sek/km. Eelmise hooaja Portugali ralli lõpuks kaotas Tänak võitjale Latvalale samuti 0.36sek/km.
Portugalis esimese päeva lõpuks oli kaotus 0.17sek/km peale. Teise päeva alguses pani Ott oma rehvivalikuga puusse ja peale seda hoidis lihtsalt oma viienda koha lõpuni kuna ette poole tõusta polnud enam võimalik. Teisel päeval oli kaotus 0.42sek/km ja kolmandal päeval 0.86sek/km. Argentiinas oli kolmanda päeva kaotus 1.11sek/km peale.
Minu jaoks on neid numbreid ka sellepärast huvitav jälgida, sest selle hooaja Portugali ralli katsed on täpselt samad mis eelmine aasta(üks katse on ainult uus). Selles mõttes saab mingi võrdluse uue Dmacki ja eelmise aasta Micheliniga. Stardib ka Ott pmt samalt kohalt mis eelmine hooaeg. Eelmine hooaeg startis vist 8-9 nüüd stardib 7na.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
On jah mõnus, kui ikka 19 WRC stardis on, ei saa keegi lihtsalt läbi töristades punkte, peab ikka pingutama. Hetke seisuga tuleb ikka väga huvitav ralli - saab näha kas teisena startiv Paddon suudab Ogieri tempot hoida, kas uus rehv Tänakul kannatab poodiumi konkurentsis sõita, tagasi on ma Meeke ja stardib alles 15.(kui ma nüüd õigesti arvutasin), ka Latvala ilmselt tahab korrata mullust võitu. Loodan väga, et ilm tuleb kuiv, sest muidu võtab Ogier esimesena startides väga lihtsa võidu.
Eestlastest veel stardis Pärn, saame näha kas suudab paremat minekut näidata, kui eelmine aasta. Tundub, et Kruudaga on vist kõik, tegelikult ikka kahju.
Minu kahtlus on, et kuiva ilma puhul saab sellest Latvala ja Meeke'i show (kuniks kumbki eksib). Ogier siis proovib neile kahele kuidagi järgi saada, ja Paddon jääb viimasele omakorda selgelt alla. Oleks tore unistada, et Tänak oleks siis best-of-the rest...
Lorenzo Bertelli @fuckmatie37
Today turned into a bad day when during an easy soccer match with some friends I broke my left anke tendon.
No @rallydeportugal for me...
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"