Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Ott Tänaku diskussioon
siin on pigem see teema, et mida kõrgemale, seda väiksemaks jääb hapniku hulk õhus, mis on peamine tegur põlemisel
Jep, kui tavaseades sõidaks, siis tekiks lahja segu ja detonatsioon on kiire tulema.blizzard kirjutas:siin on pigem see teema, et mida kõrgemale, seda väiksemaks jääb hapniku hulk õhus, mis on peamine tegur põlemisel
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Miks?calderon kirjutas:Delfinaariumisse ei taha kolida?
Rallifoorumis ei või nüüd võistlusautost ja võistlustingimustest tulenevate mõjurite rolli arutada?
Sa ise ei taha sinna üle minna ?calderon kirjutas:Delfinaariumisse ei taha kolida?
Ma ei saa aru misasi torgib teatud isikuid siin .. Ma saan aru, kui siin arutatakse Ieva Kupce kleidi üle, mida ta kandis presidendi vastuvõtul, siis nagu oleks midagi nähvata.
Aga täiesti ralliteemaline arutelu ja ei sobi siin teatud härradele ..
ruum sai otsa-huviline2- kirjutas:Miks?calderon kirjutas:Delfinaariumisse ei taha kolida?
Rallifoorumis ei või nüüd võistlusautost ja võistlustingimustest tulenevate mõjurite rolli arutada?
http://svstockdigital.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/svstock
Rallijutud Discord'is https://discord.gg/yVqYv2q
http://www.youtube.com/user/svstock
Rallijutud Discord'is https://discord.gg/yVqYv2q
-
- Rallifoorum 24/7
Tehke tehnika jaoks eraldi teema.
Kui kuskile tere teema sisse tuuakse siis on kohe häda kui palju, mis puudutab samamoodi rallit
Kui kuskile tere teema sisse tuuakse siis on kohe häda kui palju, mis puudutab samamoodi rallit
Pints kirjutas:Jep, kui tavaseades sõidaks, siis tekiks lahja segu ja detonatsioon on kiire tulema.blizzard kirjutas:siin on pigem see teema, et mida kõrgemale, seda väiksemaks jääb hapniku hulk õhus, mis on peamine tegur põlemisel
Vastupidi, kui hapniku vähe siis läheb segu rikkaks.
-
- Rallifoorum 24/7
Tere asjus ma olen natukene Calderoniga ühel nõul küll, skandaal on ralliga seotud küll ja ei näe minagi põhjust, miks seda siin mahavaikima kutsutakse, aga ralli, ralliauto, võistlusolud ning meie mees seda piloteerimas on kindlasti eelnevalt mainitust teemakohasem arutelu. Meeleheitlikult erinevaid teemasid tekitada on ka mõttetu, sobib see arutelu nii Mehhiko teemadesse kui ka siia.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mul on tekkinud mõned mõtted ja küsimused, nendest kolmest rallist lähtudes.
See dmackidega sõitmine on kahe otsaga asi. Näiliset nagu Ott oleks justkui kogenum ja püsib tänu kogemustele hästi teel. Reaalsus on aga see, et ei saa lapats põhjas vajutada, sest rehvid ei luba seda, sel juhul oleksid kohe kraavis või puu otsas kinni kusagil. Kas sellest tulenevalt nüüd kogemust lisandub, et ei saa oma piire kombata peab rehvidega arvestama? Mis saab siis kui näiteks järgmiseks aastaks jälle põhitiimi saab ja Michelinidega uisutama hakkab? Kas hakkavad jälle korduma need vead, mida piire kombates tulevad ja korduvad hooajad 2012, 2015? Ega vist enne neile küsimustele vastust saa, kui Portugaliks, kui uus rehv välja tuleb. Siis saab näha kus kivi all vähid peidus on, (kui üldse on kusagil)
See dmackidega sõitmine on kahe otsaga asi. Näiliset nagu Ott oleks justkui kogenum ja püsib tänu kogemustele hästi teel. Reaalsus on aga see, et ei saa lapats põhjas vajutada, sest rehvid ei luba seda, sel juhul oleksid kohe kraavis või puu otsas kinni kusagil. Kas sellest tulenevalt nüüd kogemust lisandub, et ei saa oma piire kombata peab rehvidega arvestama? Mis saab siis kui näiteks järgmiseks aastaks jälle põhitiimi saab ja Michelinidega uisutama hakkab? Kas hakkavad jälle korduma need vead, mida piire kombates tulevad ja korduvad hooajad 2012, 2015? Ega vist enne neile küsimustele vastust saa, kui Portugaliks, kui uus rehv välja tuleb. Siis saab näha kus kivi all vähid peidus on, (kui üldse on kusagil)
-
- Rallifoorum 24/7
Oti sõnade kohaselt siin Mehhikos väga tagasi ei hoitud enne tänast päeva. Rootsis anti ka minna kui olud sobisid.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- III järgu kommentaator
Ma arvan, et iga läbitud ralli, mis tahes rehviga aitab kaasa arengule. Ja võibolla on see libeda rehviga sõitmine tänakule kasulik, seda sellesmõttes et peab rohkem tööd tegema oma sõidustiiliga.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Seda küll et tagasi ei hoitud, aga toon sellise trafaretse näite: sõidad suvekummidega aja peale kiilasjääl ja seejärel naelrehvidega. Esimesel juhul oled ettevaatlik, sest tead et iga hetk võid kraavis lõpetada, teisel juhul sõidad naeltega, pidamine on hea, aga millal piir ette tuleb, seda sa ei tea, sest suverehvid seda ei õpeta. (Nägime kõik Mehhiko testivideost seda Tänaku ettevaatlikku sõitmist, ei mingit servast serva laperdamist, vaid püüdis hoida täpset trajektoori, nagu Ogier. Kas see tingimata tema sõidustiili juures ka kiiresti liikumist tähendab, selles kahtlen sügavalt. Talle sobib rohkem see servast-serva paarutamine, siis on ta ka ajalises mõttes konkurentsis)
Kaotus on küll rallil suur aga samas kui ta ise ütleb et pushib kõvasti siis sõidab ikka suht riski piiril nende rehidega. Arvatavsti on ikka Wilsonil mingi plaan Otiga ja las poiss teeb nende kehvemate rehvidega praegu nii kuidas saab 

Selle õhu hõreduse, ehk mäestikus sõitmise kohta ütles kunagi üks Eesti dragrace'i asjapulk kenasti, et õhk on nii hõre, et seal isegi linnud käivad jala!
Faastseliina.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
misasja, ma saan Aava arvutustest aru et Tänak oleks pidanud siis ainult minuti kaotama terve ralli peale? 

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
- Rallifoorum 24/7
sekund kilomeetrile, ilusti ju öeldud, 300 km rallit siis ca 3 minutitsoca kirjutas:misasja, ma saan Aava arvutustest aru et Tänak oleks pidanud siis ainult minuti kaotama terve ralli peale?
Kõvad kalkulaatorid olete kõik.calderon kirjutas:sekund kilomeetrile, ilusti ju öeldud, 300 km rallit siis ca 3 minutitsoca kirjutas:misasja, ma saan Aava arvutustest aru et Tänak oleks pidanud siis ainult minuti kaotama terve ralli peale?

Kas siis 300 sekundit polegi 3min vä?jaani8 kirjutas:Kõvad kalkulaatorid olete kõik.calderon kirjutas:sekund kilomeetrile, ilusti ju öeldud, 300 km rallit siis ca 3 minutitsoca kirjutas:misasja, ma saan Aava arvutustest aru et Tänak oleks pidanud siis ainult minuti kaotama terve ralli peale?