Mina olen küll wrc+ rahul. Kasvõi sellepärast, et saan normaalselt HD kokkuvõtteid ja live katseid vaadata. Ei pea kuskilt netist mingeid linke otsima, et siis udust pilti vaadata. Ning selle eest aastas 50 euri v siis kuude kaupa teha. Ei ole palju arvan ma.
Burns kirjutas:Mina olen küll wrc+ rahul. Kasvõi sellepärast, et saan normaalselt HD kokkuvõtteid ja live katseid vaadata. Ei pea kuskilt netist mingeid linke otsima, et siis udust pilti vaadata. Ning selle eest aastas 50 euri v siis kuude kaupa teha. Ei ole palju arvan ma.
No ei pea otsima, kui tead kust leida ja udust pilti pole väga ammu näinud.
Igale oma
Oskab keegi aidata. Ei näe millegipärast enam live map-i ja onboard videosid.
Mis laiendit nende nägemiseks vaja on lauaarvutil. Millegipärast on mingi error arvutisse sisse löönud ööga.
eile oli veel kõik ok, täna aga kaarti ette ei löö. Samas läpakas on kõik olemas, seega saidis viga ei ole.
Kasutan Google chrome, kuid ka exploreriga ei näita. On siin keegi tark, kes mind aitaks sellega?
aix kirjutas:Oskab keegi aidata. Ei näe millegipärast enam live map-i ja onboard videosid.
Mis laiendit nende nägemiseks vaja on lauaarvutil. Millegipärast on mingi error arvutisse sisse löönud ööga.
eile oli veel kõik ok, täna aga kaarti ette ei löö. Samas läpakas on kõik olemas, seega saidis viga ei ole.
Kasutan Google chrome, kuid ka exploreriga ei näita. On siin keegi tark, kes mind aitaks sellega?
aix kirjutas:Oskab keegi aidata. Ei näe millegipärast enam live map-i ja onboard videosid.