Meeskonnad testiradadel
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Meeskonnad testiradadel
Milli Vanilli Camilli https://www.youtube.com/watch?v=1JeAf2r7DH4
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- IV järgu kommentaator
Mulle meeldib rohkem Erica Milli
Selle testi järgi vaadates siis see mees Mexicos küll lõpuni ei tule.Laperdab tee peal nagu võidu väljaku tuvi.

Muddy like hell in there!Ott Wales 2016
-
- Rallifoorum 24/7
veel üks Camilli https://www.youtube.com/watch?v=Ojx_-ggXH4A
isiklikult tahaks, et ta ikka hakkaks rallisid lõpuni tulema. Tahaks näha kas toimub arengut või mitte.
isiklikult tahaks, et ta ikka hakkaks rallisid lõpuni tulema. Tahaks näha kas toimub arengut või mitte.
Kas see on sõitja rida, et eelmise aasta auto seadistused saaks ka selleks aastaks peale kui meeskond on sama? Kindlasti on mingid nipid ja trikid mida üle tuuakse?
-
- Rallifoorum 24/7
Kindlasti saab. Iseasi, kas uuele Fiestale eelmisel aastal kasutatud vanale autole ning Michelinidele mõeldud seaded sobivad.
-
- Rallifoorum 24/7
Puhtalt tuleb mõni üksik lõpuni, pooled wrc meestest ralli kahega ja pakun ca 3 meest kes ei tule üldse lõpunimainsail kirjutas:Mulle meeldib rohkem Erica MilliSelle testi järgi vaadates siis see mees Mexicos küll lõpuni ei tule.Laperdab tee peal nagu võidu väljaku tuvi.
-
- III järgu kommentaator
Arvan sama. Isiklikult ootaks Otilt ralli läbimist ilma rally2 süsteemita ja stabiilselt top6 katseaegasid, peaks olema täitsa reaalnecalderon kirjutas:Puhtalt tuleb mõni üksik lõpuni, pooled wrc meestest ralli kahega ja pakun ca 3 meest kes ei tule üldse lõpunimainsail kirjutas:Mulle meeldib rohkem Erica MilliSelle testi järgi vaadates siis see mees Mexicos küll lõpuni ei tule.Laperdab tee peal nagu võidu väljaku tuvi.
Ma arvan, et eelkõige on põhjuseks uus rehv - see peab võrreldes eelmisel hooajal kasutatuga lihtsalt niipalju paremini.Lärri kirjutas:Eks selle võrdlemisega võib muidugi rängalt puusse ka panna, eriti testivideote puhul. Kunagi ei tea, mis eesmärkide ja milliste seadetega testiti. Kunagi pole ka olud identsed. Ma pole spetsialist, kuid usun, et auto lappamist tee peal mõjutavad märksa enamad tegurid kui juht ja rehvid. Kindlasti näiteks ka see, kui pehmes seades on vedrustus. Ilmselt ka diferentsiaalide seaded. Ja ***** teab, mis detailid veel, mis määravad auto kiiruse mitte ainult kurvi läbimisel, vaid ka sinna sisenemisel-väljumisel, sirgetel, hüpetel, lõikamistel, siledamal ja augulisemal lõigul jne.
Aga noh, lootma ikka peab, et kaasmaalane on mingis asendis teistest kiirem
Nali

Aga ei saa olla juhus, et me kõik näeme juhuslikult sama asja. Oti sõidustiil ON selgelt puhtamaks muutunud ja seda on väga hea näha!
Volkswageni rehvid eelseisvaks Mehhiko ralliks
https://www.facebook.com/RALLYTHEWORLDc ... 034726908/

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Rainiz. kirjutas:Volkswageni rehvid eelseisvaks Mehhiko ralliks![]()

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
Ma olen ka üks nendest kellele ei meeldi et nii väikeste masinate peale mindud. Nüüd tundub see Polo eriti punnis igat pidi aga rohkem nagu steroididel nooruk mitte nagu rammumees.

VW Motorsport jagas ka ringraja GTI pilti ja see on ikka iludus selle polo kõrval.

Võrreldes MG Metro 6R4-ga näeb se Polo päris kena välja.Vahula kirjutas:Ma olen ka üks nendest kellele ei meeldi et nii väikeste masinate peale mindud. Nüüd tundub see Polo eriti punnis igat pidi aga rohkem nagu steroididel nooruk mitte nagu rammumees.![]()

-
Ma arvan, et need tänased variandid, millega testitakse, on pigem prototüübid ehk sisuliselt on seniseid kerelaiendeid veel laiemaks venitatud. Nii öelda päris auto, ma arvan, et tuleb ikka natukene sujuvam.
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
- Rallifoorum 24/7
no lõpuks midagi ka WRC sarjast, BRC sarjas osalemisest tuleb neilt küll igast videosid oma kanalile.
Huvitav kui palju Tänaku jutus nüüd tõde oli ja kui palju lojaalsust tööandja suhtes? Ega vist enne Portugali seda me teada ei saa palju uus rehv parem on.
-
- Rallifoorum 24/7
14 testipäeva terve hooaja peale on märksõna...soca kirjutas:no lõpuks midagi ka WRC sarjast, BRC sarjas osalemisest tuleb neilt küll igast videosid oma kanalile.