Lõuna Eesti talveralli
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Lõuna Eesti talveralli
kindel plaan on minna talverallile kaameraga ja tahaks sealt häid lõike teieni tuua. paluks head nõu heade kohtade kohta rajal. soovitage mingeid hästi jälgitavaid, trampliine ja muid keerulisi rajalõike.
pärast rallit kavatsen teha juba pikema video kokkuvõtte, mida võiks plaadi peal levitada. selleks tahaks kuulda ettepanekuid mida filmida.
1.Kas ainult esimest kümmet ja siis ruttu tormata järmisele katsele ja niimoodi (peaaegu)kõik katset lindile saada.
2.Või filmida kõiki võistlejaid ja niimodi kedagi kahesilma vahele jätmata.
3.Või äkki kellelgi on mõni erisoov.
pärast rallit kavatsen teha juba pikema video kokkuvõtte, mida võiks plaadi peal levitada. selleks tahaks kuulda ettepanekuid mida filmida.
1.Kas ainult esimest kümmet ja siis ruttu tormata järmisele katsele ja niimoodi (peaaegu)kõik katset lindile saada.
2.Või filmida kõiki võistlejaid ja niimodi kedagi kahesilma vahele jätmata.
3.Või äkki kellelgi on mõni erisoov.
-
- I järgu kommentaator
Põhimõttelisel on see ralli vaadatav igal pool, mine kuhu tahad, igavaid "sirgeid" on seal paar kolm kokku. Huvitav on kindlasti Kurjärve katse, endale meedlib lõpuosa eriti. Nogo trampliin on kõigile tuntud, ja sealt on oodata mitmeid katkemisi. Samas on korraldajatel plaanis mingi uus katse, mida ei ole varem sõidetud, ja mis pidi üpriski ränk olema (seal võib vaatamist olla).
Filmige kinldasti, ja ärge seda lolli viga tehke, et ohh, nüüd enam midagi huvitavat ei ole, ei viitsi filmida. Viimaste seas neid magusaid kaadreid tulebki!
Filmige kinldasti, ja ärge seda lolli viga tehke, et ohh, nüüd enam midagi huvitavat ei ole, ei viitsi filmida. Viimaste seas neid magusaid kaadreid tulebki!
-
- IV järgu kommentaator
- Kontakt:
mina tegin rallilt videot nii palju kui sain. mingilt viielt katselt kokku. praegu tegelen video kokku monteerimisega, kuna käib kool on aega napilt, kuid nädala lõpuks loodan valmis saada.
plaanis on videod plaadi peale panna. kuna tegemist on hulga tööga ja väga vaevarikka tööga siis kavatsen plaadi eest küsida mingi sümboolse summa, et oma kulutusi tasa saada.
mingeid väikesi mõne minutilisi klippe kavatsen üles panna ka interneti, et rahvas maitse suhu saaksid.
loodan millegi konkreetsemaga valmis saada nädalavahetusel.
plaanis on videod plaadi peale panna. kuna tegemist on hulga tööga ja väga vaevarikka tööga siis kavatsen plaadi eest küsida mingi sümboolse summa, et oma kulutusi tasa saada.
mingeid väikesi mõne minutilisi klippe kavatsen üles panna ka interneti, et rahvas maitse suhu saaksid.
loodan millegi konkreetsemaga valmis saada nädalavahetusel.
-
- IV järgu kommentaator
- Kontakt:
eelmine aasta sai jahh tehtud selline eksperiment, ralliplaat. kui kellegil on huvi 04 vastu, andku teada.ok.
sooviks saada tagasisidet, kas oleks keegi veel ka sell aastal huvitatud sellisest plaadist. seekord on mul plaan kaameraga rohkem liikuda ja paremaid kaadreid saada. mitte rõhuda võrdlusele kuidas keegi selle kurvi trajektoori sättis.
igal juhul mina olen paltsis
parimat
sooviks saada tagasisidet, kas oleks keegi veel ka sell aastal huvitatud sellisest plaadist. seekord on mul plaan kaameraga rohkem liikuda ja paremaid kaadreid saada. mitte rõhuda võrdlusele kuidas keegi selle kurvi trajektoori sättis.
igal juhul mina olen paltsis
parimat