Kas tead vastust?
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: Kas tead vastust?
Kuivõrd Eesti rallid ja sõitjad on mul rohkem meelepärane teema, siis seda ka jätkan (võib-olla kellegi meelehärmiks, sorry sel juhul).
Keila Keskväljakult on aegade jooksul poodiumiga stardi saanud vaid üks ralli - mis ralli ja millal?
Siinkohal ei pea silmas Tallinna rallit 2014, mis startis Paldiski maantee äärest.
Keila Keskväljakult on aegade jooksul poodiumiga stardi saanud vaid üks ralli - mis ralli ja millal?
Siinkohal ei pea silmas Tallinna rallit 2014, mis startis Paldiski maantee äärest.
-
- I järgu kommentaator
Minu mäletamist mööda Harjumaa rally 93 oli rohkem Harju-Madise ja Nõva kandis, ka start oli (vist) Harju-Madisel.
Aga oled juba lähedal.
Aga oled juba lähedal.
-
- I järgu kommentaator
Just.
Oktoobri alguses 1994, start anti poodiumilt Keila Keskväljakult ja katsete hulka kuulus ka Lehola-Kangusti-Maeru katse, mida eelmisel aastal sõideti küll teises võtmes Kloogalt stardiga Tallinna rally raames. Minu andmetel neid teid pole vahepeal kasutatud.
Oktoobri alguses 1994, start anti poodiumilt Keila Keskväljakult ja katsete hulka kuulus ka Lehola-Kangusti-Maeru katse, mida eelmisel aastal sõideti küll teises võtmes Kloogalt stardiga Tallinna rally raames. Minu andmetel neid teid pole vahepeal kasutatud.
Hannu Mikkola
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
― Mario Andretti
Miinimum ja maksimum wrc etappide arv, mis on toimunud ühe aasta/hooaja vältel?
― Mario Andretti
― Mario Andretti
Minul samad andmed, oleks piisanud ainult vastusest 8 ja 16 
Küsi aga uus küsimus

Küsi aga uus küsimus
― Mario Andretti
― Mario Andretti
Maailma hetkeparemikust - WRC 2015 juhtide top-10-st - mitu protsenti on käinud Eestis rallit sõitmas (loeb ka rallile registreerunu, kes auto purunemise tõttu küll ei startinud) ?
Hea pakkumine, aga mitte päris.
Ja et ainult numbrit ei raatsiks õigeks vastuseks lugeda, peaks paluma nimesid ka.
Ja et ainult numbrit ei raatsiks õigeks vastuseks lugeda, peaks paluma nimesid ka.