WRC ülekanne Eesti telekanalitel
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Hooaja Kaval Ants
- Reactions: 0
tsiteerides rally.ee-d"Sel pühapäeval avanes televaatajal esmakordselt näha otsepilti autoralli MM-etapilt. Taas oli mängus Kanal 2 käsi, kelle senist tegevust ralli kajastamisel võib pidada igati kiidusõnu väärivaks."
no ma ei tea kas olen mina loll või on nemad kas ei olnud mitte 2 aastat tagasi Neste rally mm etapi viimaselt kiiruskatselt otseülekanne??????????endale küll meenub midagi sellist.....
no ma ei tea kas olen mina loll või on nemad kas ei olnud mitte 2 aastat tagasi Neste rally mm etapi viimaselt kiiruskatselt otseülekanne??????????endale küll meenub midagi sellist.....
-
Kui nüüd hästi järele mõelda, siis vist oli jah, aga samas soome ülekanne oli .... lihtsalt üks ülekanne, samas kui eilne saade oli ehk katsetus millekski suuremaks järgmisel hooajal.Sparco kirjutas:tsiteerides rally.ee-d"Sel pühapäeval avanes televaatajal esmakordselt näha otsepilti autoralli MM-etapilt. Taas oli mängus Kanal 2 käsi, kelle senist tegevust ralli kajastamisel võib pidada igati kiidusõnu väärivaks."
-
- V järgu kommentaator
Ma just nii resoluutselt ei väljenduks, aga ikkagi. Võib-olla on asi lihtsalt selles, et oodanuks samalaadse teostusega saadet, nagu on õhtused kokkuvõtted. Need on küll minumeelest tippkvaliteediga teosed, kus pilt, graafika, montaaz, vaheklipid, tunnusmuusika!, saatepea (või kuidas iganes seda sissejuhatust nimetatakse) on otse kümnesse. Arvan mina kui televaataja. Aga mõni tv inimene võiks valgustada tehnilist poolt, ilmselt on ralliülekanne keerukam kui suusatamise oma? kuigi põhimõtteliselt ju sarnased.VWman kirjutas:Üldiselt..mina ei leidund küll otseülekandes mingit võlu enda jaoks ..
-
-
Otse-ülekanne otse-ülekandeks, aga võiks siis vähemalt korralikud ülevaated päevalõpuski olla. See 25 min ikka häbematult vähe, enamvähem muud polegi, kui näidata ära kel katsel probleeme oli, seisud katsete vahel, jms.
Üks aeg tirisin ära ameeriklaste Speed TV tehtud rallikokkuvõtteid 2002'st aastast, 48 min pikkused. See oli ikka juba oluline võit, sai näidata pilti korralikult enmvähem kõikde liidrite sõidust kõikidel katsetel, lisaks veel pea iga katse kohta üks veidi pikem on-board lõik. Päris nauditav oli - mõtlema pani küll, et miks euroopasse sellist pilti ei toodeta.
Üks aeg tirisin ära ameeriklaste Speed TV tehtud rallikokkuvõtteid 2002'st aastast, 48 min pikkused. See oli ikka juba oluline võit, sai näidata pilti korralikult enmvähem kõikde liidrite sõidust kõikidel katsetel, lisaks veel pea iga katse kohta üks veidi pikem on-board lõik. Päris nauditav oli - mõtlema pani küll, et miks euroopasse sellist pilti ei toodeta.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Praegusest Kanal2 kavast võb jah välja lugeda, et reedese ja laupäevase päeva kokkuvõtet Eesti telekanalilt ei näetyyp kirjutas:Vaatasin täna Kanal2 kava ja avastasin, et päevalõpu kokkuvõtteid ei olegi, on see ajutine või ma eksisin, koduleheküljel on igaljuhul nii kirjas praegu, loodaks et see ni ei jää.

Samas ei ole asi päris lootusetu, kuna Soome YLE2 jätkab pooletunniste päeva kokkuvõtete näitamist ja seda isegi üllatavalt inimlikul ajal. Monte Carlo ralli ajal on reedene kokkuvõte kell 19:30 ja laupäeval kell 19:00. See on tubli samm edasi, võrreldes mulluste üsna öiste aegadega. Samuti peaks minu teada ka Eurosport jätkama iga päev kokkuvõtete näitamist.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kanal 2-es on pühapäeval algusega kell 23:20 - 00:20 kõigist kolmest päevast kokkuvõte.tyyp kirjutas:Vaatasin täna Kanal2 kava ja avastasin, et päevalõpu kokkuvõtteid ei olegi, on see ajutine või ma eksisin, koduleheküljel on igaljuhul nii kirjas praegu, loodaks et see ni ei jää.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
No mina tirisin sellise prograamijupiga nagu eMule, sellega võib igast kraami leida.o0tt kirjutas:äkki oskad öelda kust sa selle tirisid.
Aga jube imelik, et nii populaarne asi nagu ralli on omale võitnud telekavas vaid ühe tunni enne ja ühe peale rallit. Päevakokkuvõtetest loobumine on ju laus-lollus - saaks kõvasti reklaami müüa (ka suht viletsal eetriajal)... Aru-ma-ei-saa.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Hea, et ültse näeb midagi. Kuigi jah võiks ikka iga päeva lõpus näha mis päeval toimus. Ning seda enam kui esimesel päeval juhtub midagi eriti põnevat siis peab pühapäevani ootama, et näha mis toimus.
Aga nagu ma ütlesin hea, et me seda ültse näeme
Aga nagu ma ütlesin hea, et me seda ültse näeme
Man and machine against mother nature!!!